Γλυκάνισος (20/11): «Φύγε, δεν θέλω να σε δω ξανά» - Άγριος τσακωμός Αλίκης και Ραφαήλ

Όλα όσα θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Γλυκάνισος (20/11): «Φύγε, δεν θέλω να σε δω ξανά» - Άγριος τσακωμός Αλίκης και Ραφαήλ

Καταιγιστικές είναι οι σημερινές 20/11 εξελίξεις που θα σημειωθούν στην σειρά του ΣΚΑΙ, Γλυκάνισος (δείτε εδώ πως τα πάει σε τηλεθέαση).

Οι σημερινές 20/11 εξελίξεις του Γλυκάνισου

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 22

Ο Περικλής συναντάει τον Μενέλαο και του δείχνει το νέο απόσταγμα, με απώτερο σκοπό να πληγεί η επιχείρηση Δεμίρη. Η Αλίκη τσακώνεται με τον Ραφαήλ, που την παρακολούθησε μέχρι την Αθήνα: «Τι δουλειά έχεις εσύ εδώ; Πώς έρχεσαι χωρίς να με ενημερώσεις; Φύγε, δεν θέλω να σε δω ξανά», του λέει και όταν επιστρέφει στο νησί μαθαίνει από τη Μαργαρίτα και τον Αγγελο ότι η Αλίκη επισκέπτεται τη φυλακισμένη μητέρα της.

Από την άλλη, ο Καρίμ ζητά από τη Φατιμέ να μιλήσει στη Ραζάν που είναι «ψυχρή» απέναντί του, γιατί η ανοχή του έχει κάποιο όριο. Παράλληλα, η Ερμιόνη προσπαθεί να προσληφθεί ξανά ο Ραφαήλ στην εταιρεία, ενώ ο Πωλ ενημερώνεται από τον Μπίλι ότι περιμένουν νέο «εμπόρευμα». Κι ενώ γίνονται όλα αυτά, η Ραζάν ζητά μια χάρη από τον Στρατή, ενώ εκείνος επιμένει να φύγουν μαζί. Ο Περικλής δέχεται μια απρόσμενη επίσκεψη που του ξυπνά δυσάρεστες αναμνήσεις.

Καμία σχέση με τη Ραζάν που υποδύεται στον ''Γλυκάνισο'' - Η Έλενα Πιερίδου πόζαρε topless

Η Έλενα Πιερίδου μπορεί να είναι από τις νέες ηθοποιούς στο χώρο της υποκριτικής, αλλά μέσα από τα σίριαλ, που για την ώρα την έχουμε δει να συμμετάσχει, έχει αποδείξει το ταλέντο της.

Αυτήν την περίοδο την απολαμβάνουμε στη σειρά ''Γλυκάνισος'' υποδυόμενη τη Ραζάν, μια κοπέλα από τη Μικρά Ασία. Η αλήθεια είναι, πως η κανονική ζωή της ηθοποιού δεν έχει καμία σχέση με τη ηρωίδα, καθώς από μια και μόνο φωτογραφία, που ανήρτησε την Πέμπτη 17/11 στο instagram της βλέπουμε τις διαφορετικές πτυχές της (δείτε εδώ τον λόγο, που χώρισε με τον Γιώργο Αμουτζά του Σασμού).