Παράδεισος των Κυριών (23/11): Η Ντέπυ κάνει το πρώτο βήμα για να φύγει απ' την χώρα

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ALPHA

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Παράδεισος των Κυριών (23/11): Η Ντέπυ κάνει το πρώτο βήμα για να φύγει απ' την χώρα

Μετά την προδοσία που βίωσε ο Άγης (δείτε εδώ από ποιους) στο χθεσινό (22/11)επεισόδιο στην τηλεοπτική σειρά Παράδεισος των Κυριών που προβάλλεται στον Alpha, έρχονται νέες αναταραχές και κάποια χαρμόσυνα νέα.

Οι εξελίξεις του σημερινού 23/11 επεισοδίου στον «Παράδεισο των Κυριών»

Επεισόδιο 39

Η χριστουγεννιάτικη βιτρίνα του παραδείσου είναι έτοιμη (δείτε εδώ το αποκλειστικό φωτορεπορτάζ του Youweekly.gr με το στολισμένο μαγαζί του Παραδείσου που κλέβει τις εντυπώσεις). Πράγματα που δεν πάνε τόσο καλά όσο τα περίμενε ο Ντίνος. Η σχέση της Αμαλίας και του πάρει παίρνει μία άλλη τροπή δημιουργώντας μία έντονη ανησυχία εκτός από τον Ντίνο και σε άλλους. Η Βικτώρια και ο Χριστόφορος παλεύουν να διαχειριστούν τα έντονα συναισθήματα που γέννησε ο χωρισμός τους και ο Αποστόλης τους βάζει στο στόχαστρο, ενώ η ανησυχία της Βικτωρίας για την σχέση του άγιοι με τη Γεωργία αποδεικνύεται βάσιμη.

Η Ντέπυ κάνει το πρώτο βήμα για να φύγει από τη χώρα και η δική της Μιράντας για την υπόθεση πλαστοπροσωπίας πλησιάζει. Τι είναι όμως αυτό που θα την ζητήσει ο Βύρωνας να κάνει για να υπερασπιστεί τον εαυτό της και που θα την φέρει σε δύσκολη θέση; Ποιο είναι το νέο σχέδιο του Χρηστίδη και με ποιον τρόπο το βάζεις εφαρμογή;

Παράδεισος των Κυριών
(alpha.gr)

Τι θα δούμε την Πέμπτη 24/11

Επεισόδιο 40

Η συνάντηση του Άγη με της Πιπίτσας έχει απρόοπτη εξέλιξη που θα επιρεάσει πολύ τη Γεωργία και θα ταράξει τα νερά της οικογένειας του Μάρκου. Ο Ντίνος και η Αμαλία πλέουν σε πελάγη ευτυχίας, ενώ η Μιράντα δίνει απάντηση στο δίλλημα που την απασχολούσε σχετικά με το αν πρέπει να ζητήσει απ' τους γονείς της να καταθέσουν εναντίον του Θανάση.

Ένα συνταρακτικό νέο έρχεται να αναπτρέψει την ζωή της Αμαλίας και όχι μόνο, την ώρα που η Ματούλα λαμβάνει μια σημαντική απόφαση που θα φέρει αλλαγές στο δικαστικό ζήτημα του Θανάση.