Σασμός (23/11): Ανατριχίλα με το σημερινό επεισόδιο και την σκηνή της συνάντησης Λευτέρη με Αντώνη

Οι εξελίξεις της σειράς του ALPHA

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Σασμός (23/11): Ανατριχίλα με το σημερινό επεισόδιο και την σκηνή της συνάντησης Λευτέρη με Αντώνη

Καταιγιστικές και συγκλονιστικές είναι οι εξελίξεις του σημερινού 23/11 επεισοδίου της σειράς του ALPHA, Σασμός. Απόψε, ο Λευτέρης (δείτε την μητέρα του) θα κάνει πράξη την εντολή του Ευθύμη να σκοτώσει τον Αντώνη λόγω του παρελθόντος τους (δείτε εδώ), ωστόσο, οι δυο τους πριν θα έχουν μια συνάντηση.

Οι σημερινές 23/11 εξελίξεις της σειράς του ALPHA, Σασμός

Επεισόδιο 39

Η Καλλιόπη απειλεί θεούς και δαίμονες με το σχέδιο των παιδιών της για να πάρουν πίσω τα κτήματα του Αγγελου. Ψάχνοντας για συμμάχους, όμως, συνειδητοποιεί πως δεν της έχει απομείνει κανένας, αφού ακόμα και η Στέλλα δεν ακολουθεί τους παραλογισμούς της. «Κυρία Καλλιόπη, δεν μπορώ να ακολουθήσω αυτά που λέτε. Εφόσον επιθυμία του Αγγελου ήταν τα κτήματα της μητέρας του να μείνουν στην Ασπα και την οικογένειά της, θα πρέπει να το σεβαστείτε.

Οποιαδήποτε κίνησή σας θα σας ενοχοποιήσει και τότε θα έχετε σοβαρά προβλήματα με τη δικαιοσύνη», της τονίζει, αλλά η καπετάνισσα που δεν έχει μάθει να χάνει. Εχει έναν ακόμα άσο στο μανίκι και αυτός της υπαγορεύει να τους κάψει τα κτήματα. «Αφού τα δεν τα έχω εγώ, να μην τα έχει κανένας», τολμά και ξεστομίζει.

Παράλληλα ο Λευτέρης κάνει πρόταση στη Θοδώρα να μείνουν μαζί κι εκείνη δέχεται με χαρά και μετακομίζει, ενώ η Αννα και ο Παντελής σηκώνουν μαύρα πανιά με την απόφασή της. «Μεγάλο κορίτσι είναι, Παντελή μου. Τι περίμενες δηλαδή, πως μετά από όσα πέρασε, δεν θα ήθελε να μείνει λίγο με τον επόμενο φίλο της; Ας της δείξουμε λίγη εμπιστοσύνη», του συνιστά αλλά εκείνος, που είναι παραδοσιακός πατέρας, της λέει πως δεν καταλαβαίνει την ανάγκη της κόρης του να φύγει μακριά.

Την ίδια στιγμή, η αψιμαχία μεταξύ Μαθιού και Νικηφόρου για τον συνεταιρισμό με τον Ευθύμη έχει αίσιο τέλος και ο δρόμος ανοίγει για τα όνειρα του Νικηφόρου και του Μανόλη. Λίγο αργότερα, η Αργυρώ ανακοινώνει στους δικούς της την πρόταση που της έκανε ο Αστέρης και όλοι αποφαίνονται πως η ιδέα δεν είναι κακή. «Μακάρι, κορη μου. Ο σασμός που δεν έγινε τότε, που θα υπερασπιζόταν την αγάπη σου με τον Αστέρη, να γίνει τώρα. Και ο Πετρής μας άλλωστε ήθελε να υπάρξει ειρήνη με τους Σταματάκηδες. Γιατί όχι λοιπόν;», της λέει η μητέρα της και η γιαγιά Ειρήνη συμπληρώνει πως μάλλον ήρθε η ώρα γι’ αυτή την πολυπόθητη στιγμή.

Τι πραγματικά θα συμβεί με τον Αντώνη και την Μαρίνα - Θα πεθάνουν;

Μία σοκαριστική εξέλιξη μας περιμένει στα επόμενα επεισόδια της επιτυχημένης σειράς μιας και όπως θα δούμε, η Μαρίνα και ο Αντώνης θα εμπλακούν σε ένα τρομακτικό τροχαίο.

Το αγαπημένο ζευγάρι έχει ξεπεράσει πολλά εμπόδια και έτσι κάποια στιγμή αποφασίζουν να περάσουν μερικές ξέγνοιαστες στιγμές ο ένας με τον άλλον, κάνοντας μία μεγάλη βόλτα με το αυτοκίνητο.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Χρύσας Παχούμη, φυσικά πίσω από αυτό δεν κρύβεται άλλος από τον Ευθύμη, ο οποίος έχει ορκιστεί να εκδικηθεί τον Αντώνη. Αρχικά αναθέτει την βρώμικη αυτή δουλειά στον Λευτέρη, ο οποίος αρνείται κατηγορηματικά να το κάνει και έτσι, η δεύτερη επιλογή του Ευθύμη, είναι ο Πάνος.

Όλα αλλάζουν ωστόσο όταν ο Αντώνης συνειδητοποιεί πως τα φρένα του αυτοκινήτου του δεν λειτουργούν. Ο Αντώνης έχει αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα και για να αποφύγει τα χειρότερα, στρίβει το τιμόνι και πέφτει στον γκρεμό.

Η Μαρίνα δίπλα του καταρρέει, δεν ξέρει τι να κάνει και έτσι ξεκινάει να προσεύχεται. Τελικά το αμάξι πέφτει στον γκρεμό και διαλύεται ωστόσο ο Αντώνης και η Μαρίνα καταφέρνουν να βγουν ζωντανοί από το τρομακτικό ατύχημα.