Τρία Μίλια (23/11): Η Φωτεινή ετοιμάζει στον Μιχάλη ένα ρομαντικό δείπνο

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του STAR

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Τρία Μίλια (23/11): Η Φωτεινή ετοιμάζει στον Μιχάλη ένα ρομαντικό δείπνο

Αφού ο Νικόλας βγήκε από το νοσοκομείο και καταρρακώθηκε με τα νέα (δείτε εδώ τον λόγο) τα «Τρία Μίλια» του Star, δίνουν ραντεβού και σήμερα 23/11 για νέες εξελίξεις με μια πιο ρομαντική αίσθηση.

Τι θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο 23/11 στα «Τρία Μίλια»

Επεισόδιο 113

Ο Μιχάλης για ακόμη μία φορά, δεν μπορεί να αντισταθεί και παρασύρεται από τον εθισμό του στο τζόγο. Η Φωτεινή συζητάει με την Μάνια και προσπαθεί να την πείσει να συναντηθούν μαζί με το Μιχάλη. Ο Ευθύμης θέλει να γράψει ένα άρθρο για την απαγωγή του Στέφανου, αλλά εκείνος έχει δισταγμούς. Η Ελένη κάνει αίτηση για υποτροφία σε μία σχολή μόδας και ο Χάρης έχει μία καταπληκτική ιδέα για το υλικό που την ζητούν να παρουσιάσει.

Ο Τίμος προσπαθεί να μάθει από τον Σταύρο λεπτομέρειες για το αφεντικό του, αλλά αυτό δεν είναι καθόλου εύκολο. Η βασιλική συνεχίζει τις προσπάθειες της να εντυπωσιάσει τον Ιωάννη. Η Φωτεινή ετοιμάζεις το Μιχάλη 1 ρομαντικό δείπνο αλλά μία ξαφνική επίσκεψη του στο χαλάει. Ένα Ανώνυμο τηλεφώνημα προκαλεί πανικό στο στέφανο. Η συνάντηση της Κάτιας με το Νικολά έχει μία εντελώς απρόβλεπτη καταλήξη.

Το επόμενο επεισόδιο 24/11

Η Κάτια, ύστερα από το φιλί του Νικόλα, επιστρέφει πολυ ταραγμένη στο σπίτι της και προσπαθεί να συγκρατηθεί για να μην πιεί. Η Μάνια διηγείται στον Μιχάλη ιστορίες από στοιχήματα και το καζίνο και αυτός νεθουσιάζεται. Η Φωτεινή καλέι εσκεμμένα τον Στέφανο για, για να σώσει την κατάσταση. Ο Ευθύμης ζητά την βοήθεια της Κλειώς για το νέο του άρθρο, χωρίς να της ανακαλύψει την ιδιότητα του. Η Δέσποινα αμβάνει ένα προειδοποιητικό μήνυμα και ταράζεται.