Τρία Μίλια 24/11: Ο Πέτρος θα τσακωθεί με τον Νικόλα

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του Star

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Τρία Μίλια 24/11: Ο Πέτρος θα τσακωθεί με τον Νικόλα

Μετά την συνάντηση της Φωτεινής με την Μανια (δείτε εδώ τον λόγο) πως θα σώσει την κατάσταση, η πρωταγωνίστρια; Όλες οι λεπτομέρειες της σειράς του Star, «Τρία Μίλια» που θα δούμε απόψε 24/11.

Οι σημερινές 24/11 εξελίξεις από τα «Τρία Μίλια»

Επεισόδιο 114

Η Κάτια, ύστερα από το φιλί του Νικόλα, επιστρέφει πολυ ταραγμένη στο σπίτι της και προσπαθεί να συγκρατηθεί για να μην πιεί. Η Μάνια διηγείται στον Μιχάλη ιστορίες από στοιχήματα και το καζίνο και αυτός νεθουσιάζεται. Η Φωτεινή καλέι εσκεμμένα τον Στέφανο, για να σώσει την κατάσταση. Ο Ευθύμης ζητά την βοήθεια της Κλειώς για το νέο του άρθρο, χωρίς να της ανακαλύψει την ιδιότητα του. Η Δέσποινα λαμβάνει ένα προειδοποιητικό μήνυμα και ταράζεται.

Ο Στέφανος πιέζει την Λιζα να να συναντηθούν άμεσα και να συσφίξουν οι σχέσεις τους. Ο Γεράσιμος μιλάει στον Πέτρο για τον τρόπο που φέρθηκε ο πατέρας του στην Κάτια και αυτός θυμώνει και τσακώνεται με τον Νικόλα. Ο Σταύρος ανακοινώνει στον Τίμο ότι θα φύγει την επόμενη μέρα και εκείνος πανικοβάλλεται, διότι δεν του έχουν αποσπάσει ακόμη πληροφορίες. Η Δέσποινα, όμως, έχει ένα σχέδιο….

Τι θα δούμε στις 25/11

Επεισόδιο 115

Η οικογένεια Παπαχρήστου βρίσκεται σε αδιέξοδο, εξαιτίας του Σταύρου. Η Δέσποινα ανακοινώνει στον Τίμο και τον Εύθυμη ένα σχέδιο, ως τελευταία τους ελπίδα για να γλιτώσουν. Ο Γεράσιμος συνειδητοποιεί πως η Κατια ξανά έπαθε κρίση αμνησίας και σπεύδει να ενημερώσει την Φωτεινή και τον Μιχάλη. Παράλληλα η Μάνια απογοητεύεται με τα σχέδια που της παρουσίασε η Λίζα και φεύγει από το οινοποιείο.

Ο Μιχάλης παθιάζεται παθιάζεται πάλι με το. Ιππόδρομο και λέει ψέματα στην Φωτεινή. Ο Ιωάννης ζητάει από την Βασιλική να βγουν ραντεβού και αυτή πλέει σε πελάγη ευτυχίας. Ο Χάρης και ο Χρόνης αρχίζουν να πιστεύουν ότι το ‘’προσωπο’’ που τους παρουσιάζει το λιμενικό δεν είναι αληθινό. Η Μάνια τηλεφωνεί στον Στέφανο και του ζητά να πάει στον αμπελώνα της. Εκείνος ζητά από την Λίζα να αποκαταστήσει την σχέση της με την Μάνια. Το σχέδιο της Δέσποινα δεν πήγε όπως το περίμενε…