Το κόκκινο ποτάμι (27/11): Η Ιφιγένεια ανακοινώνει τις αποφάσεις της στον Δημοσθένη

Οι σημερινές εξελίξεις στην σειρά του Open

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Το κόκκινο ποτάμι (27/11): Η Ιφιγένεια ανακοινώνει τις αποφάσεις της στον Δημοσθένη

Άλλο ένα συνταρακτικό επεισόδιο για την σειρά του Open, «Το κόκκινο ποτάμι» με τα γεγονότα να ξετυλίγονται και οι τηλεθεατές να μένουν "καρφωμένοι" στην τηλεόραση.

Στο προηγούμενο επεισόδιο, oι Έλληνες ανακαταλαμβάνουν το Αϊδίνι. Η βία και οι αγριότητες των Τούρκων αποκαλύπτονται. Η Ιφιγένεια με το Λάζο ετοιμάζονται να ταξιδέψουν στην Κωνσταντινούπολη.

Ο Δημοσθένης και η Αγγελική οργανώνουν διάρρηξη στο γραφείο του Χριστοδούλου, για να βρουν στοιχεία και ανακαλύπτουν μια συνομωσία. Ο Νικολαΐδης φτάνει στο σπίτι του Χότζα και μαθαίνει τα κακά μαντάτα (δείτε εδώ τι έμαθε).

Αναλυτικά οι σημερινές 27/11 εξελίξεις στο «Κόκκινο Ποτάμι, η συνέχεια»

Επεισόδιο 8

Η Ιφιγένεια ανακοινώνει τις αποφάσεις της στον Δημοσθένη. Εμφανίζεται η Ελένη να πάρει τον Μιλτιάδη, προκαλώντας την απρόσμενη αντίδραση της Εσμέ. Ο Λάζος και η Νίκη χωρίζουν τρυφερά.

Σοβαρά επεισόδια σημειώνονται στο εκλογικό κέντρο του Βενιζέλου, ενώ η Αγγελική και ο Δημοσθένης συναντούν τον Γαλάνη για να συνεχίσουν την καταγγελία. Η Ελένη αντιδρά έντονα στο επικείμενο ταξίδι της Ιφιγένειας.

Ποια τραγουδίστρια εισβάλλει στο Κόκκινο Ποτάμι

Στο Open επέστρεψε δυναμικά η αγαπημένη σειρά «Κόκκινο Ποτάμι» με νέα επεισόδια και νέες συγκινητικές ιστορίες (δείτε εδώ τα tweets του κόσμου). Τα γυρίσματα συνεχίζονται και μάλιστα στα επόμενα επεισόδια αναμένεται να δούμε την εισβολή μίας αγαπημένης τραγουδίστριας.

Ο λόγος για τη Μαρία Καρλάκη, η οποία έκανε γνωστή την ευχάριστη αυτή ανακοίνωση μέσω Instagram.

«Είμαι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσω ότι πήρα μέρος κι εγώ στα γυρίσματα του υπέροχου αυτού #serie «Το Κόκκινο ποτάμι» του Μανούσου Μανουσάκη! Η χαρά μου δεν περιγράφεται» έγραψε η Μαρία Καρλάκη στην λεζάντα της φωτογραφίας.

undefined