Πέμπτη, 09 Φεβρουαρίου 2023 | Επικοινωνία

Έρωτας φυγάς (28/11): Επέστρεψε εξαγριωμένος ο Μάρκος - «Ήρθα να σου θυμίσω...»

Όλα όσα θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο

Έρωτας φυγάς (28/11): Επέστρεψε εξαγριωμένος ο Μάρκος - «Ήρθα να σου θυμίσω...»
Σειρές 28.11.2022 09:15
Από Ελένη Μήτση

Συγκλονιστικό θα είναι το επεισόδιο, που θα δούμε τη Δευτέρα 28/11 στη σειρά του Open ''Έρωτας φυγάς'', καθώς λίγο μετά την επιστροφή του Μάρκου από την Αθήνα, ετοιμάζει ένα σχέδιο, που σίγουρα θα ταρακουνήσει πολλούς...

Οι εξελίξεις για τη σειρά ''Έρωτας φυγάς'' τη Δευτέρα 28/11

Το σχέδιο της Μαργέτας για να βάλουν στη θέση του το Στρατή, πηγαίνει κατ' ευχήν και η Γεωργία νιώθει ότι είναι βουτηγμένοι σε μια άθλια μοίρα, χωρίς επιστροφή. Η συνεργασία του Μάρκου με το μεγαλύτερο εξαγωγέα της περιοχής ευοδώνεται, αλλά ο Ιάσονας θα κάνει ό,τι μπορεί για να την καταστρέψει. Ο Μάρκος πλησιάζει την Ευγενία, ενώ η Άννα έρχεται πιο κοντά με το Νικόλα. H Μαργέτα έρχεται μπροστά σε μία αποκάλυψη.

Όσα θα δούμε στη σειρά την Τρίτη 29/11

Η Αλεξάνδρα γράφει γράμμα στον Μάρκο, για να του πει όλη την αλήθεια. Η σοδειά του Μάρκου και του Στέφανου έχει καταστραφεί και οι δυο τους υποψιάζονται πως είναι δουλειά του Ιάσονα και του Φίλιππου. Ο Στέφανος έχει ένα κρυφό σχέδιο για το πώς να τους εκδικηθούν. Ο Ιάσονας βάζει τον Ζαφείρη να ψάξει να βρει τον τρίτο μάρτυρα του φόνου του πατέρα του, τον μόνο εν ζωή. Η Ευγενία πηγαίνει καλεσμένη στο αρχοντικό για τσάι και η Αλεξάνδρα γίνεται έξαλλη. Βρίσκει τον Μιχάλη και του δίνει το γράμμα που έχει γράψει για τον Μάρκο και του ζητάει να του το παραδώσει.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Έρωτας φυγάς εξελίξεις (22/11): Σοκ! Νεκρός με πολλές μαχαιριές ο....

«Έπεσα από τη σκηνή, έκανα ράμματα» - Ατύχημα για ηθοποιό από τον Έρωτα φυγά

Share