Χαιρέτα μου τον πλάτανο (29/11): Η Κατερίνα ανησυχεί που δεν έχει μείνει ακόμη έγκυος - Μήπως έχει ο δασονόμος πρόβλημα παρά τα όσα λέει;

Τι θα γίνει σήμερα στην σειρά της ΕΡΤ

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Χαιρέτα μου τον πλάτανο (29/11): Η Κατερίνα ανησυχεί που δεν έχει μείνει ακόμη έγκυος - Μήπως έχει ο δασονόμος πρόβλημα παρά τα όσα λέει;

Οι εξελίξεις για τη σειρά «Χαιρέτα μου τον πλάτανο» (δείτε εδώ πως πάει από τηλεθέαση) της ΕΡΤ σήμερα Τρίτη (29/11) θα είναι πολύ σημαντικές για τη πλοκή της σειράς, καθώς η ανησυχία της Κατερίνας θα μεγαλώσει και θα υπάρξουν αμφισβητήσεις.

Στο προηγούμενο επεισόδιο, η Αγγέλα «τρώει» μεγάλο στραπάτσο μετά την πρεμιέρα του μιούζικαλ, αφού οι κριτικές για το υποκριτικό ταλέντο που… δεν έχει είναι η μία χειρότερη από την άλλη, και επιστρέφει πίσω στον Πλάτανο. Την ίδια ώρα, η Κατερίνα αποφασίζει να τα ξαναβρεί στον Παναγή και στον Πετράν, ενώ ο παπάς αποφασίζει να πάρει το επίμαχο βίντεο από τη Βαλέρια με κάθε τίμημα.

'Ολες οι σημερινές 29/11 εξελίξεις της σειρά Χαιρέτα μου τον Πλάτανο»

Επεισόδιο 62

Η Σύλβια είναι αποφασισμένη να μπει ανάμεσα στον παπά και στη Βαλέρια, πριν γίνει το μοιραίο. Και ο Σίμος, όμως, είναι αποφασισμένος να κερδίσει τις εκλογές, γι’ αυτό αποκηρύσσει τη μαμασίτα και τον πατέρα του και ανακοινώνει δικό του ριζοσπαστικό και ανεπανάληπτο πρόγραμμα με τη στήριξη του Παναγή.

Η Κατερίνα ανησυχεί που δεν έχει καταφέρει ακόμα να μείνει έγκυος και κλείνει κρυφά ραντεβού για εξετάσεις, μιας και ο δασονόμος μας είναι απόλυτα σίγουρος ότι ο ίδιος δεν έχει κανένα πρόβλημα.

Ο Τζώρτζης είναι κι αυτός πολύ σίγουρος για τον εαυτό του και προτείνει στη Χρύσα να συγκατοικήσουν οι δυο τους, κάνοντας έξαλλο τον Κανέλλο. Την ίδια ώρα, ο Πετράν ετοιμάζεται να συναντήσει τη Βαλέρια, η οποία πάλι κάτι σκαρώνει...

Τι θα δούμε την Τετάρτη 30/11

Επεισόδιο 63

Η Φιλιώ, η Σύλβια και η Καλλιόπη συσπειρώνονται με σκοπό να στριμώξουν τη Βαλέρια και να μάθουν κάτι από το ένοχο παρελθόν της, για να την εκβιάσουν και να τη διώξουν μια για πάντα από το χωριό. Ο Χαραλάμπης είναι παραπάνω από πρόθυμος να στηρίξει τη συμμαχία τους, ενώ η κομμώτρια αναλαμβάνει κι αυτή δράση, σε ρόλο κλειδί. Η Χρύσα καταλήγει όχι με έναν αλλά με δύο συγκάτοικους, που από ό,τι φαίνεται κάτι της κρύβουν. Την ίδια ώρα, η Αγγέλα κρυφακούει και μαθαίνει τι κρύβουν τόσο καιρό ο Ηλίας και ο Σίμος από όλο το χωριό. Η Τούλα πάλι, βάζει σε εφαρμογή το σχέδιο των γυναικών αλλά τα αποτελέσματα είναι απρόσμενα, αφού η Βαλέρια καταλήγει να ομολογεί τον έpωτα της για τον παπά…!