Χαιρέτα μου τον πλάτανο (30/11): Η Βαλέρια καταλήγει να ομολογεί τον έρωτα της για τον παπά

Όλα όσα θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Χαιρέτα μου τον πλάτανο (30/11): Η Βαλέρια καταλήγει να ομολογεί τον έρωτα της για τον παπά

Στο σημερινό 3/11 επεισόδιο της σειράς της ΕΡΤ, Χαιρέτα μου τον πλάτανο (δείτε εδώ πως τα πάει σε τηλεθέαση), η Φιλιώ, η Σύλβια και η Καλλιόπη συσπειρώνονται με σκοπό να στριμώξουν τη Βαλέρια και να μάθουν κάτι από το ένοχο παρελθόν της, για να την εκβιάσουν και να τη διώξουν μια για πάντα από το χωριό.

Τι θα δούμε απόψε 30/11 στον Πλάτανο

Επεισόδιο 63

Ο Χαραλάμπης είναι παραπάνω από πρόθυμος να στηρίξει τη συμμαχία τους, ενώ η κομμώτρια αναλαμβάνει κι αυτή δράση, σε ρόλο κλειδί. Η Χρύσα καταλήγει όχι με έναν αλλά με δύο συγκάτοικους, που από ό,τι φαίνεται κάτι της κρύβουν. Την ίδια ώρα, η Αγγέλα κρυφακούει και μαθαίνει τι κρύβουν τόσο καιρό ο Ηλίας και ο Σίμος από όλο το χωριό. Η Τούλα πάλι, βάζει σε εφαρμογή το σχέδιο των γυναικών αλλά τα αποτελέσματα είναι απρόσμενα, αφού η Βαλέρια καταλήγει να ομολογεί τον έρωτα της για τον παπά…!

Τι θα δούμε απόψε 30/11 στον Πλάτανο

Τι θα δούμε αύριο 1/12

Επεισόδιο 64ο

Η προεκλογική περίοδος έχει φουντώσει στο όμορφο χωριό μας και οι υποψήφιοι, όπως και οι υποστηρικτές τους, βρίσκονται σ’ αναμμένα κάρβουνα. Στη χειρότερη μοίρα από όλους βρίσκεται ο Σίμος, που έχει αγανακτήσει χωρίς μπύρα και χωρίς Τούλα. Την ίδια ώρα, ο Χαραλάμπης, που έχει αγανακτήσει στο κοινόβιο, ζητάει τη συμβουλή της Βαλέριας, που όμως ζει το δράμα της με τον παπά και δε μιλιέται. Τα αποτελέσματα των εξετάσεων της Κατερίνας μόνο καλά δεν είναι και η γιατρέσσα μας είναι σε πολύ δύσκολη θέση. Σε δύσκολη θέση είναι και ο Τίμος Μαργκαρί όμως, που δεν αναγνωρίζει πια τον εαυτό του και αποφασίζει να αλλάξει γραμμή πλεύσης και να ακυρώσει την υποψηφιότητα του. Η Αγγέλα πάλι, έχει αποφασίσει να ζητήσει τη βοήθεια του Ανδρέου, αλλά μια ανάμνηση από το παρελθόν θα την ταρακουνήσει και θα τη βάλει σε υποψίες.