Η Δική μας Οικογένεια (30/11): Σε σοκ η Αγγελική - Η εικόνα που θα την "ταράξει" και θα φέρει τα πάνω κάτω στη σειρά του OPEN

Τι θα συμβεί στο νέο επεισόδιο

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Η Δική μας Οικογένεια (30/11): Σε σοκ η Αγγελική - Η εικόνα που θα την

Το βράδυ της Τετάρτης 30/11 έρχεται με νέο επεισόδιο η σειρά του OPEN, Η Δική μας οικογένεια, και πρόκειται να συμβούν πολλά και ενδιαφέροντα πράγματα. Ο Δημήτρης φαίνεται πως βρίσκεται σε αδιέξοδο, καθώς τα πράγματα στη ζωή του δεν εξελίσσονται ωραία σε κανέναν τομέα, ενώ η Αγγελική (δείτε εδώ την προσωπική εξομολόγηση της ηθοποιού που την υποδύεται, Αγγελικής Δαλιάνη) θα έρθει αντιμέτωπη με μία εικόνα η οποία θα την σοκάρει και θα φέρει σε δύσκολη θέση δύο από τους πρωταγωνιστές.

Όλα όσα θα δούμε σήμερα (30/11) στην Δική μας Οικογένεια

Ο Δημήτρης βρίσκεται ανάμεσα σε έναν κυκεώνα προβλημάτων, τόσο στην προσωπική όσο και την επαγγελματική του ζωή, και έχει αρχίζει να πελαγώνει.

Η Ειρήνη, μετά την ένταση που δημιουργήθηκε με την Αγγελική, ψάχνει να βρει τον Δημήτρη να μιλήσουν έχοντας την ελπίδα ότι θα της ζητήσει να ξαναγυρίσει, όμως τον βρίσκει να κρατάει τρυφερά τα χέρια της Αγγελικής τρυφερά. Μια καινούρια ένταση δημιουργείται, που οδηγεί τον Δημήτρη να της ξεκαθαρίσει ότι είναι καλύτερο να μη συγκατοικούν. Αργότερα η Αγγελική πείθει τον Σπύρο να την ξαναπροσλάβει στο site με τον όρο να δουλεύει περισσότερο και να πηγαίνει στο γραφείο, ενώ ο Ανδρέας καταφέρνει επιτέλους να χωρίσει την Καίτη.

Η Αγγελική παλεύει να μην αποκαλυφθεί η ταυτότητά της, καθώς η Αλεξάνδρα ήταν συμφοιτήτριά της και τη θυμάται! Ο Δημήτρης βρίσκεται για άλλη μια φορά στη μέση πολλών προβλημάτων που πρέπει να λύσει άμεσα. Το μόνο ευχάριστο είναι ότι ο Παύλος με την Αλεξάνδρα δεν έχουν πια ανάγκη να κρύβονται και φεύγουν από το σπίτι. Δεν χαίρονται όλοι όμως μ’ αυτή την αποχώρηση. Μαζί με τον Παύλο και την Αλεξάνδρα, φεύγει και η Φωτεινή και στον Ανδρέα δεν αρέσει καθόλου αυτό. Ο Ανδρέας έχει χωρίσει πια με την Καίτη και είναι ζευγάρι με τη Φωτεινή. Όχι επίσημο ζευγάρι όμως ακόμη. Γι’ αυτό, όταν η Αγγελική τούς βλέπει να φιλιούνται, Ανδρέας και Φωτεινή πανικοβάλλονται ότι θα το πει στον Δημήτρη.