Έρωτας Φυγάς - σούπερ αποκλειστικό: «Η Αλεξάνδρα πεθαίνει από...»

Σοκ!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Έρωτας Φυγάς - σούπερ αποκλειστικό: «Η Αλεξάνδρα πεθαίνει από...»

Η πρωταγωνίστρια της δραματικής σειράς εποχής του OPEN «Έρωτας φυγάς», Ντάνη Γιαννακοπούλου, μιλά αποκλειστικά στο TiVi Σίριαλ και την Κωνσταντίνα Γαρνέλη για την νέα τηλεοπτική της ηρωίδα που τόσο έχει αγαπήσει, την πολύ καλή πορεία της σειράς και τις καταιγιστικές εξελίξεις που περιμένουν με αγωνία οι τηλεθεατές.

Υπενθυμίζουμε, πριν προχωρήσετε παρακάτω για να δείτε την εν λόγω συνέντευξη, πως απόψε (30/11) θα παρακολουθήσουμε ένα από τα πιο συγκλονιστικά επεισόδια της σειράς (δείτε εδώ τι θα συμβεί πριν παιχτεί στην τηλεόραση).

Απόσπασμα από την συνέντευξη της «Αλεξάνδρας»

Οι κεντρικοί χαρακτήρες κινούνται σε δίπολα. Ο Ιάσονας γίνεται σκληρός και συμπεριφέρεται με ακρότητα, όμως εκείνος νιώθει ότι το κάνει από έρωτα και αγάπη.

«Καταλαβαίνω ότι κυριεύεται από τα συναισθήματά του, αλλά τα θέλει όλα δικά του. Φτάνει να ενεργεί με βία, ενώ αποπειράται, και όχι μόνο μία φορά, να διαπράξει φόνο. Τον έχουμε επίσης δει να κρατά την Αλεξάνδρα φυλακισμένη σε ένα δωμάτιο».

Η Αλεξάνδρα αντιλαμβάνεται κάποιες φορές ότι λειτουργεί έτσι στο όνομα του έρωτα;

«Εκτιμάει την αγάπη του και κάτω από άλλες συνθήκες, αν δεν υπήρχε ο Μάρκος και ο Ιάσονας δεν της είχε φερθεί τόσο οικτρά, θα μπορούσε να τον ερωτευτεί. Αλλά από τη στιγμή που φτάνει σε αυτά τα σημεία βιαιότητας και στέρησης της ελευθερίας, είναι μονόδρομος για εκείνη. Δεν νομίζω ότι θα ενδώσει στην αγάπη του, θα τον δικαιολογήσει ή θα τον συγχωρήσει».

Η Αλεξάνδρα πεθαίνει από ζήλια για τον Μάρκο έρωτας φυγάς

Από την άλλη, ο Μάρκος αποφασίζει να προχωρήσει τη ζωή του με την Ευγενία.

«Είναι δύσκολο για την Αλεξάνδρα καθώς συνειδητοποιεί ότι τον έχει χάσει. Ομως όλα για εκείνη κινούνται πια γύρω από το παιδί της και γι’ αυτό τα θυσιάζει όλα. Εχει συμβιβαστεί με το γεγονός ότι δεν μπορεί να είναι με τον Μάρκο».

Ζηλεύει;

«Πεθαίνει από τη ζήλια της και από τις ενοχές της. Της είναι δυσβάσταχτο όλο αυτό γιατί δεν έχει καταφέρει να πει την αλήθεια στον μόνο άντρα που έχει αγαπήσει, ότι αναγκάστηκε να παντρευτεί για να τον σώσει και πως το παιδί είναι δικό του».

Πότε θα συνδεθεί ξανά το ζευγάρι και θα μάθει ο Μάρκος ότι είναι γιος του και αντίστοιχα ο Ιάσονας ότι δεν είναι γιος του;

«Αρκετά αργότερα».

Περισσότερα στο νέο τεύχος του TiViSirial που κυκλοφορεί αύριο, Πέμπτη 1/11, σε όλα τα περίπτερα!