Γη της ελιάς (1/12): «Τι λες τώρα; Σαν δεν ντρέπεται!» - Αποκαλύπτεται όλη η αλήθεια

Όλα όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Γη της ελιάς (1/12): «Τι λες τώρα; Σαν δεν ντρέπεται!» - Αποκαλύπτεται όλη η αλήθεια

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις που θα σημειωθούν στο αποψινό 1/12 επεισόδιο της σειράς του MEGA, Γη της ελιάς (διαβάστε εδώ κι ένα σούπερ αποκλειστικό μας).

Οι αποψινές 1/12 εξελίξεις της Γης της Ελιάς

Ο Φίλιππος, όπως είναι φυσικό, απορρίπτει την Ειρήνη, αλλά τρέμει μη φτάσει κάτι στα αυτιά της Βασιλικής. Ετσι αποφασίζει να εκμυστηρευτεί όσα έχουν συμβεί στη Χάιδω: «Πες μου τι να κάνω με την ξαδέλφη της
Βασιλικής. Μου ρίχνεται κανονικά και πραγματικά με έχει φέρει σε πολύ δύσκολη θέση», της λέει κι εκείνη θυμώνει πάρα πολύ με την Ειρήνη: «Τι λες τώρα; Σαν δεν ντρέπεται, στην ίδια της την ξαδέλφη! Κοίτα μην πεις τίποτα στη Βασιλική και έχουμε άλλα», τον συμβουλεύει.

Στο μεταξύ ο Ρουφουλέας αντιλαμβάνεται ότι ο Στάθης τον παρακολουθεί και παραξενεύεται. Φυσικά, ο Στάθης δεν ακούει τη σύσταση του Κουράκου να μην κάνει τίποτα και να σταματήσει να ασχολείται με την υπόθεση, αφήνοντας την αστυνομία να το χειριστεί. Εχει αφήσει τον αστυνόμο να πιστεύει ότι έχει φύγει από την υπόθεση και αυτός συνεχίζει κρυφά.

Την ίδια στιγμή ο Ισίδωρος οργανώνει γκαλά στο πλαίσιο της προεκλογικής του εκστρατείας, ενώ ο εισαγγελέας ο Μιχάλης συνειδητοποιεί πως αν δεν αποκαταστήσει τις σχέσεις του με την Αθηνά, δεν πρόκειται να γίνει αποδεκτός από την τοπική κοινωνία, όμως δεν έχει το θάρρος να της μιλήσει.

Τι θα γίνει με τον τρίτο κύκλο της Γης της Ελιάς

Σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν κυκλοφορήσει, το κανάλι και ο Ανδρέας Γεωργίου έχουν ξεκινήσει τις συζητήσεις για την δημιουργία του τρίτου κύκλου της σειράς, ωστόσο προς το παρόν δεν έχει παρθεί κάποια οριστική απόφαση. Άλλωστε, σύντομα θα μπει προσωρινό φρένο στη σειρά λόγω των διακοπών των Χριστουγέννων, με τη Γη της Ελιάς να επιστρέφει τον Γενάρη.

Τότε θα αποφασιστεί και αν θα πραγματοποιηθεί όντως μία ακόμα σεζόν για την αγαπημένη σειρά. Η αλήθεια είναι πως το πλήθος των χαρακτήρων καθώς και οι διαφορετικές ιστορίες, μπορούν να δώσουν το πάτημα για μία ακόμα σεζόν. Σε λίγο καιρό λοιπόν, θα γνωρίζουμε με σιγουριά αν οι χαρακτήρες της Μάνης θα βρίσκονται στις οθόνες μας και του χρόνου.