Χαιρέτα μου τον Πλάτανο (1/12): Σε αναμμένα κάρβουνα η Φιλιώ - Τι συμβαίνει στο χωριό

Οι σημερινές εξελίξεις της ΕΡΤ

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Χαιρέτα μου τον Πλάτανο (1/12): Σε αναμμένα κάρβουνα η Φιλιώ - Τι συμβαίνει στο χωριό

Η σειρά της ΕΡΤ, Χαιρέτα μου τον Πλάτανο, μπορεί να μην σημειώνει πολύ υψηλά νούμερα τηλεθέασης (δείτε εδώ τα ποσοστά που αγγίζει), ωστόσο υπάρχει ένα πιστό κοινό που αναμένει καθημερινά τα νέα επεισόδια και γι' αυτό παρακάτω ακολουθούν όλα όσα θα συμβούν σήμερα (1/12).

Υπάρχουν αρκετοί προβληματισμοί στο χωριό και από την πλευρά της Κατερίνα, αλλά και από εκείνη της Φιλιώς, όμως υπάρχει και μία δόση αποφασιστικότητας, αυτή τη φορά από τον Κανέλο.

Όλα όσα θα παρακολουθήσουμε στη σειρά Χαιρέτα μου τον Πλάτανο σήμερα (1/12)

Ενώ η Σύλβια κάνει σχέδια για το χωριό, η Βαλέρια πάει στην Αθήνα και η Κατερίνα προσπαθεί να απαλλάξει τον Παναγή από την παρουσία της.

Η Σύλβια έχει «όραμα» και κάνει το πρώτο της δημοψήφισμα ως πρόεδρος του χωριού, μιας και θέλει οι Πλατανιώτες να συμμετέχουν ενεργά σε όλες τις αποφάσεις. Ο Θοδωρής, από την άλλη, είναι θετικός και βάζει υπογραφή για την υποθήκη του σπιτιού. Η Κατερίνα είναι σε μαύρα χάλια, με το θέμα της εγκυμοσύνης, αλλά προσπαθεί να το κρύψει. Η Φιλιώ πάλι, που έχει καταλάβει πως κάτι τρέχει, προσπαθεί να ανακαλύψει τι συμβαίνει και πιέζει τον Παναγή να μιλήσει στη γυναίκα του. Η Βαλέρια πάει στην Αθήνα για να βρει τη Σουτζούκη και τον γιο του Κίτσουλα. Στην Αθήνα όμως πάει και ο Κανέλος που είναι αποφασισμένος να μάθει τι συμβαίνει.

Χαιρέτα μου τον Πλάτανο

Η Κατερίνα βλέπει μόνο τοίχο στον γάμο της με τον Παναγή και είναι πλέον σίγουρη πως δεν μπορεί να του προσφέρει τη ζωή που ονειρεύτηκε και προσπαθεί να τον κάνει να τη χωρίσει. Την ίδια ώρα, η Βαλέρια είναι σίγουρη πως θα αγοράσει το πανδοχείο του Κίτσουλα κοψοχρονιά. Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, ο Εγκέφαλος ετοιμάζει... πάρτι στο χωριό. Τα πάνελ φτάνουν στο χωριό, μαζί με τα πρώτα δενδρύλλια, και η Σύλβια βρίσκεται σε πυρετό προετοιμασιών. Την ίδια ώρα, ο Σώτος είναι αποφασισμένος να λάβει μέτρα, για να ξεμπλέξουν από τους εκβιασμούς του Εγκεφάλου.