Γη της Ελιάς: «Ο Γιώργης θα χάσει τη γη κάτω από τα πόδια του όταν μάθει...»

Ο Αλέξανδρος Μαρτίδης αποκαλύπτει για πρώτη φορά

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Γη της Ελιάς: «Ο Γιώργης θα χάσει τη γη κάτω από τα πόδια του όταν μάθει...»

Η καρδιά του Γιώργη Κουράκου χτυπά για την Ευτυχία και όπως θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της «Γης», οι δυο τους θα έρθουν (επιτέλους) κοντά. Ολα αυτά όμως πριν τους πάρει χαμπάρι η Ιουλία, την οποία στο τέλος θα την ξεφτιλίσει αφού θα την πιάσει στα πράσα με τον Στάθη (δείτε εδώ το αποκλειστικό ρεπορτάζ). Έτσι υποστηρίζει τουλάχιστον ο Αλέξανδρος Μαρτίδης, ο αστυνόμος της καρδιάς μας στις παρακάτω γραμμές.

Από την Κατερίνα Παπαγιαννοπούλου για το περιοδικό Tv24 που κυκλοφορεί

Οι αποκαλύψεις του Μαρτίδη για την συνέχεια της Γης

Αλλιώς σας άφησα πέρυσι και αλλιώς σας βρίσκω φέτος! Πέρυσι ο Γιώργης ήταν τρελός για την Ιουλία, αλλά ενώ την έκανε δική του, τώρα φαίνεται να είναι ερωτευμένος με την Ευτυχία.

«Και πού είστε ακόμα! Ο έρωτας με έρωτα περνάει, έτσι δεν λένε; Αν και δεν το ενστερνίζομαι απόλυτα αυτό. Νομίζω πως σε αυτή την περίπτωση δεν είναι κάτι επιπόλαιο ή ένας απλός ενθουσιασμός. Μην ξεχνάμε εν τω μεταξύ πως έχουν περάσει τρεις μήνες που παίζεται η σειρά. Σε αυτό το διάστημα ο ήρωάς μου δημιούργησε αντισώματα στο να επιβιώνει χωρίς τον άνθρωπο που αγάπησε. Και ενώ έχει αρχίσει να συνηθίζει αυτή την κατάσταση, εμφανίστηκε εκείνη και μάλιστα υπήρξε από την πρώτη στιγμή αμοιβαίο συναίσθημα. Τα βλέμματα φωνάζουν από μόνα τους».

Η αλήθεια είναι πως έχετε ταιριάξει πολύ με την Ιφιγένεια Πιερίδου και θα έλεγε ίσως κάποιος πως έχετε σχέση και στην πραγματικότητα!

«Στην πραγματικότητα έχουμε μια εξαιρετική σχέση με την Ιφιγένεια. Είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι σε αυτό που κάνουμε και επικοινωνούμε τέλεια. Διορθώνουμε ο ένας τον άλλον, αλληλοβοηθιόμαστε και πριν λίγες ημέρες που ήμασταν για γυρίσματα στη Μάνη, γελάσαμε πολύ. Είναι μια εξαιρετική συνάδελφος που εκτιμώ και σέβομαι πολύ».

Παρόλο όμως που οι ματιές τους βγάζουν σπίθες, μια προσπάθεια με την Ιουλία την κάνει!

«Την κάνει αλλά δεν θα πάει καλά. Φαντάζομαι το βλέπετε ήδη αυτό. Το ζευγάρι του Γιώργη και της Ιουλίας είναι παράδειγμα προς αποφυγή».

Αρα να περιμένουμε και τον επίσημο χωρισμό τους;

Αλέξανδρος Μαρτίδης Γη της Ελιάς
Instagram/@alexandros_martides

«Γενικά, έρχονται σκηνές που θα σας κόψουν την ανάσα και αφορούν στο πώς θα τελειώσει η σχέση Γιώργη - Ιουλίας. Ερχεται μια καταιγίδα, η οποία θα λειτουργήσει λυτρωτικά και για τις δύο πλευρές».

Να υποθέσω πως ο ένας θα δει τον άλλον με το νέο του ταίρι;

«Προς το παρόν, το αφήνω στη φαντασία σας».

Με την Ευτυχία όμως πότε θα έρθει πραγματικά κοντά; Περιμένει μήπως να ξεκαθαρίσει η κατάσταση με την Ιουλία;

«Η Ευτυχία δεν δίνεται εύκολα. Εχουμε δει πως πολλοί ήρωες έχουν προσπαθήσει να τη διεκδικήσουν, όμως εκείνη περιμένει. Ερχεται μια δικαίωση και μια αναταραχή. Πρώτα ο ήρωάς μου θα ξεκαθαρίσει τη θέση του με το παρελθόν του και ύστερα θα γίνει ό,τι είναι να γίνει. Θεωρώ πάντως πως αυτό που θα δείτε θα αρέσει στο κοινό, ειδικά αν είναι κάποιος ρομαντικός».

Κάποια στιγμή όμως ο Κουράκος δεν θα μάθει ότι εκείνη κρύβεται πίσω από τη δολοφονία του Ανέστη;

«Φυσικά και θα γίνει, αλλά αυτό είναι που θα δώσει και ενδιαφέρον στην ιστορία. Αυτό θα τα φέρει όλα τούμπα. Ο Κουράκος με την αγάπη που της έχει και τον έρωτα που νιώθει για εκείνη θα βρεθεί σε ένα τρομερό αδιέξοδο που θα εμπεριέχει και το στοιχείο της “έκρηξης”. Δεν ξέρω πολλά αλλά νιώθω πως θα γίνει χαμός».

Ως κοινό θεωρούμε πως θα την καλύψει!

«Κι εγώ κάτι τέτοιο θα περίμενα στη θέση σας και αν συμβεί αυτό, τότε θα παρακολουθήσουμε την πραγματική αναίρεση του χαρακτήρα. Μοιραία θα αρχίσει να πέφτει σε αντιφάσεις στα όσα υποστήριζε στην Ιουλία. Ο Γιώργης θα χάσει τον κόσμο κάτω από τα πόδια του».

Θα τους δούμε κάποια στιγμή μαζί και ευτυχισμένους στους δρόμους της Μάνης;

«Θεωρώ πως ναι, αλλά θα αργήσουμε πολύ να το δούμε αυτό. Το ότι έρχονται σε επαφή είναι γεγονός. Αλλά το να ζήσουν ελεύθεροι αυτό που νιώθουν, δεν θα το δούμε σύντομα. Μην ξεχνάμε πως αφεντικό της Ευτυχίας είναι η Ιουλία».

Οταν λέτε ότι θα έρθουν σε επαφή; Ερωτική επαφή ή απλά θα αποκαλύψουν ο ένας στον άλλον τα συναισθήματά τους;

«Νομίζω κάτι θα αρχίσει να χτίζεται ανάμεσά τους. Θα αποκαλυφθούν και θα... εκφραστούν λίγο παραπάνω».

Μήπως τελικά αυτή η γυναίκα τού δώσει το παιδί που πάντα ήθελε;

«Λέτε; Πιστεύω πολύ στη Βάνα Δημητρίου σε ό,τι αφορά στη δικαίωση του χαρακτήρα μου».

Το γεγονός πως η Ιουλία έχει ξανά συναισθήματα για τον Στάθη δεν θα ενοχλήσει τον ήρωά σας;

«Μα ήδη το ξέρει και έχει αμφισβητήσει τα συναισθήματά της προς τον δικό μου χαρακτήρα. Πιστεύω πως βαθιά μέσα του το ξέρει, όπως και ότι χώρισαν άδοξα και πρέπει να είναι ξανά μαζί».

Αυτό σημαίνει όμως πως ούτε η Ιουλία θα ενοχληθεί όταν τους δει μαζί;

 Γη της Ελιάς Νέα επεισόδια
Instagram/@alexandros_martides

«Αν δεν υπάρξουν ενοχλήσεις, δεν θα υπάρχει και ιστορία. Δεν θα υπάρξει έτσι απλά το “ζήσαν αυτοί καλά κι εμείς καλύτερα”».

Ο Γιώργης έχει προειδοποιήσει τον Στάθη να μην εμπλακεί με την υπόθεση απαγωγής ανηλίκων, αλλά ο δεύτερος δεν του έχει δώσει σημασία. Τα μπερδέματα που θα έχει με τους ανθρώπους του κυκλώματος, μήπως φέρουν κοντά Στάθη και Γιώργη;

«Η αλήθεια είναι πως κάτι τέτοιο δεν έχει γραφτεί. Αλλά, όπως είχα πει και στον Πασχάλη Τσαρούχα σε μια κατ’ ιδίαν συζήτησή μας, νιώθω ότι αυτοί οι δύο κάποια στιγμή θα μιλήσουν. Θα ξεκαθαρίσουν όλα αυτά που τους ενώνουν. Ακόμα και μέσα στο κακό, ο Γιώργης πάντα βρίσκει κάτι καλό».

Τις σκοτεινές υποθέσεις του Δημοσθένη θα τις ανακαλύψει;

«Ολα θα βγουν στο φως κάποια στιγμή. Προς το παρόν ο ήρωας αυτός έχει μια εξαιρετική κάλυψη και ο Γιώργης δεν μπορεί να καταλάβει τι συμβαίνει κάτω από τη μύτη του. Οταν θα γίνει μια ανατροπή στη ζωή του Δημοσθένη, θα αρχίσουν μοιραία να λυγίζουν και οι πιο σκληροί χαρακτήρες».

Πρέπει να τον έχετε αγαπήσει τον ήρωά σας!

«Δεν τον αγάπησα. Τον Γιώργη τον έχω λατρέψει. Και αυτό γιατί η Βάνα γράφει τον κάθε ρόλο σαν να ζει μαζί του. Πολλές από τις κινήσεις του Κουράκου θα της έκανα κι εγώ ως Αλέξανδρος. Είναι υπέροχος σε κάθε διάστασή του».

Δέχεστε σχόλια από τον κόσμο;

«Με πολλή χαρά! Ο κόσμος έχει αγαπήσει αυτόν τον ήρωα και το δείχνει. Ωστόσο με έχουν πλησιάσει και τρεις-τέσσερις αστυνομικοί, μεγάλοι σε ηλικία, που μου έχουν πει “τα καταφέρνετε απίστευτα...”. Πολύ τιμητικά λόγια για τα οποία μόνο χαρά μπορώ να νιώσω».

Αρα θα συνεργαζόσασταν ξανά με την ομάδα των Γεωργίου, Νικολάου, Δημητρίου;

«Με κλειστά μάτια. Νιώθω πολύ ευλογημένος που είμαι μέρος της ομάδας τους. Δεν έχω βλέψεις για κάποια άλλη σειρά, μόνο για θέατρο που είναι μέσα στη ζωή μου πάντα».

Τον προηγούμενο μήνα τελείωσε και η παράσταση «Χορεύοντας στη Λουνάσα». Ποια τα επόμενα πλάνα σας;

«Ενώ είχα κάποια πλάνα, τελικά αυτά ναυάγησαν για διαδικαστικούς λόγους, όμως νομίζω πως θα ξεκινήσω από Ιανουάριο κάτι που ακόμα δεν μπορώ να ανακοινώσω. “Δεν κουνάω τα πόδια μου προτού χορέψω”, που λέει και η παροιμία».