Τέλος η σειρά Maestro από το MEGA - Πότε θα προβληθεί το τελευταίο επεισόδιο

Έρχεται το μεγάλο φινάλε!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Τέλος η σειρά Maestro από το MEGA - Πότε θα προβληθεί το τελευταίο επεισόδιο

Η νέα σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη με τίτλο Maestro, έκανε πρεμιέρα στο MEGA στις 13/10 και από το πρώτο επεισόδιο οι τηλεθεατές έβαλαν "φωτιά" στα social media με τις αντιδράσεις να είναι πολλές (δείτε εδώ τι συνέβη), ενώ όσον αφορά τα νούμερα τηλεθέασης όλοι έμειναν με το στόμα ανοιχτό.

Από την πρώτη κιόλας ημέρα λοιπόν, όλοι υποκλίθηκαν στην δημιουργία του ηθοποιού, σκηνοθέτη και σεναριογράφου, που με τις σκηνές τους, ειδικά με πρωταγωνίστρια την Μαρία Καβογιάννη έκαναν αρκετό κόσμο να πλαντάξει στο κλάμα.

Τι συμβαίνει στο MEGA με τον Maestro

Ωστόσο, o πρώτος κύκλος του Maestro έχει μόνο 9 επεισόδιο και σήμερα θα παρακολουθήσουμε το 7ο. Με λίγα λόγια, όπως μπορούμε να συμπεράνουμε, το τελευταίο επεισόδιο της σεζόν θα προβληθεί σε δυο εβδομάδες από σήμερα (αν όλα βέβαια πάνε καλά και δεν έχουμε καμία ξαφνική αλλαγή).

MEGA Maestro

Οι σημερινές 1/12 εξελίξεις της σειράς

Επεισόδιο 7

«Ένας απαίδευτος… βουλιάζει»

Ο Σπύρος και ο Αντώνης κανονίζουν να πάνε κρυφά στην Αθήνα για λίγες ημέρες, γνωρίζοντας πως αν ο Χαράλαμπος το ανακαλύψει θα αντιδράσει ακραία.

Ο Ορέστης δεν μπορεί πλέον να αντισταθεί στον έρωτά του για την Κλέλια και έρχεται ολοένα σε δύσκολη θέση, όπως μεταδίδει το Mega.

Η Αλεξάνδρα περιπλέκει την κατάσταση ακόμα περισσότερο.