Τεράστια ανατροπή στην Άγρια Γη - Ο Αλέξης είναι αδερφός του...

Οι εξελίξεις της επόμενης 5-9/12 εβδομάδας της σειράς του ΣΚΑΙ

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Τεράστια ανατροπή στην Άγρια Γη - Ο Αλέξης είναι αδερφός του...

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις που θα σημειωθούν στα επεισόδια της επόμενης εβδομάδας στην σειρά του ΣΚΑΙ, Άγρια Γη (δείτε εδώ πως τα πάει σε τηλεθέαση).

Οι εξελίξεις της επόμενης 5-9/12 εβδομάδας της Άγριας Γης

ΔΕΥΤΕΡΑ

Η ξαφνική άφιξη του Βλάσση στην Αγρια Πλαγιά, που συστήνεται σαν Νικόλας Γαλάνης, θα τους ξεσηκώσει όλους. Η Ελπίδα είναι ευτυχισμένη αφού νιώθει πως δικαιώθηκαν οι προσδοκίες της: «Δεν φαντάζεσαι πόσα χρόνια σε έψαχνα και επιτέλους σε βρίσκω ξανά», του λέει και τον αγκαλιάζει. Από την άλλη, όμως, η Ολγα τον βλέπει με καχυποψία: «Πώς εμφανίστηκε αυτός ξαφνικά εδώ;», μονολογεί. Στο κτήμα όλοι οι εργαζόμενοι τον υποδέχονται με αγάπη. Ο Θωμάς ανησυχεί για την αντίδραση του Στέφανου: «Πώς θα αποκαλύψω στον Στέφανο πως ο Νικόλας είναι αδελφός του;», αναρωτιέται και ο Αρης θα χρειαστεί να ξεσκεπάσει τον Βλάσση χωρίς να αποκαλυφθεί η δική του ταυτότητα. Αυτό όμως είναι πολύ δύσκολο να συμβεί.

ΤΡΙΤΗ

Από την άλλη, η Ελπίδα δεν κρύβει τον ενθουσιασμό της πιστεύοντας πως ο Βλάσσης είναι ο παιδικός της φίλος Νικόλας και ζητάει από την Ολγα να μην είναι εχθρική μαζί του: «Μπορείς να σταματήσεις να έχεις αυτό το βλέμμα και αυτό το ύφος σαν να τον σκανάρεις; Τι σ’ έπιασε και έχεις αυτή τη συμπεριφορά απέναντί του, δεν μπορώ να καταλάβω». Ο Θωμάς συστήνει τον Βλάσση στον Στέφανο χωρίς να αποκαλύψει τη συγγένεια που τους συνδέει, ενώ ο Αλέξης κλείνεται στον εαυτό του και διώχνει την Αννα από το σπίτι. Στο μεταξύ ο Χρήστος, μαθαίνοντας πως η γυναίκα που κρύβεται μαζί του είναι η Μυρτώ Γαλάνη, αλλάζει στάση απέναντί της και την οδηγεί έξω από το παλιό της σπίτι...

ΤΕΤΑΡΤΗ

Ο Γρηγόρης και η Αθηνά κρύβουν στο σπίτι τους τη Μυρτώ κι εκεί συναντιέται επιτέλους με τον Στέφανο. «Τρελάθηκα από την αγωνία μου, σ’ έψαχνα παντού», της λέει και την αγκαλιάζει, ενώ και εκείνη νιώθει ήρεμη όταν τον αντικρίζει. Ο Αλέξης είναι έξαλλος με τη μητέρα του και η σχέση τους περνάει σοβαρή κρίση, μετά τις αποκαλύψεις του Αντώνη ότι δεν είναι δικό του παιδί. Εκείνη παράλληλα αρνείται να δώσει πληροφορίες στον γιο της για τον βιολογικό του πατέρα: «Δεν καταλαβαίνω τι θέλεις να ψάχνεις τώρα μια παλιά ιστορία; Μια χαρά πατέρας δεν ήταν ο Αντώνης για εσένα;», του λέει, αλλά εκείνος θυμώνει: «Εχεις μεγάλο θράσος που θέλεις να μου τα παρουσιάσεις όλα ρόδινα και παραμυθένια». Η Ελπίδα είναι τόσο χαρούμενη που έχει ξαναβρεί τον «Νικόλα», που δεν καταλαβαίνει τι μυστικά κρύβει αυτός. Η Ολγα είναι πεπεισμένη ότι πρόκειται για απατεώνα και είναι αποφασισμένη να τον ξεσκεπάσει. Ετσι, βάζει σε εφαρμογή ένα σχέδιο και ζητάει τη βοήθεια του Μιχάλη. Ο Γιώργος κάνει πρόταση γάμου στη Νάντια, την ώρα που εκείνη νιώθει πιεσμένη από το παρελθόν της.

Την ώρα που ο Αρης ψάχνει τρόπο να εκθέσει τον Βλάσση, εκείνος αποδεικνύει ότι είναι ένα βήμα μπροστά, απειλώντας θανάσιμα ένα πολύ αγαπητό πρόσωπο του Αρη: «Αν μιλήσεις θα φροντίσω ο φίλος σου ο Μάνος να υποφέρει», τον απειλεί. Ο Αρης δείχνει να υποχωρεί στις απειλές του και αναγκάζεται να τον καλύψει στην πλεκτάνη του: «Εντάξει, θα σε βοηθήσω να πετύχεις αυτό που θέλεις». Παράλληλα, ζηλεύει, βλέποντας την Ελπίδα ευτυχισμένη με την παρουσία του Βλάσση στο κτήμα και αυτό τον κάνει να αλλάξει γνώμη και να δώσει στην Ολγα το αρνητικό τεστ DNA ώστε εκείνη να καταλάβει την απάτη του.

ΠΕΜΠΤΗ

Η Μυρτώ δείχνει πιο ήρεμη, πλαισιωμένη από την αγάπη και τη φροντίδα του Στέφανου και της Αθηνάς. Ωστόσο, η θέα της Ολγας στο παλιό της σπίτι θα την αναστατώσει.

Ο Μάνος παίρνει τη μεγάλη απόφαση να φύγει στο εξωτερικό για την επέμβασή του και όλοι είναι συγκινημένοι με την προοπτική να ξαναβρεί την όρασή του. «Πήρες την καλύτερη απόφαση! Είμαι περήφανος για εσένα», του λέει ο Αρης. Από την άλλη, η Ολγα θέλοντας να πετύχει τους σκοπούς της, αλλάζει στάση απέναντι στον Βλάσση και κάνει πως δήθεν τον

πιστεύει. Η Ελπίδα χαίρεται με την ανατροπή αυτή, αλλά τα πράγματα δεν είναι όπως δείχνουν, όταν πρόκειται για την Ολγα Γρίβα.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

Ο Αρης φοβάται πως η Μυρτώ έχει πέσει στα χέρια της Ολγας και συνεργάζεται με τον Χρήστο για να τη βρουν. Αυτή η προσπάθεια έχει σαν αποτέλεσμα η Ολγα να μάθει πως η Μυρτώ βρίσκεται στην Αγρια Πλαγιά. Ετσι εκείνη προσφέρει λεφτά στον Βλάσση, για να της αποκαλύψει πώς έμαθε όσα ξέρει για τον Νικόλα Γαλάνη και πού βρίσκεται τώρα: «Ξέρουμε και οι δύο ότι δεν είσαι ο Νικόλας Γαλάνης. Λοιπόν λέγε, ποιος σ’ έστειλε και τι ξέρεις γι’ αυτόν; Πες μου όλα όσα ξέρεις, θέλω να μάθω». Ο Γιώργος αρχίζει να υποψιάζεται πως η Νάντια του κρύβει πράγματα για το παρελθόν της, ενώ ο Μάνος ετοιμάζεται για το ταξίδι που ελπίζει ότι θα τον κάνει να ξαναβρεί την όρασή του. Ο Αντώνης μαθαίνει ότι ο βιολογικός πατέρας του Αλέξη ήταν ο Πέτρος Γαλάνης και του το αποκαλύπτει. Η Ελπίδα και ο Αρης ζουν κρυφά τον έρωτά τους, ενώ ο Στέφανος υποψιάζεται πως η Ελπίδα έχει δεσμό με τον Βλάσση.