Κυριακή, 29 Ιανουαρίου 2023 | Επικοινωνία

Γη της Ελιάς (4/12): «Τι προσπαθείς να κάνεις;» - Έξαλλη η Ιουλία με τον Ισίδωρο

Όλα όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο

Γη της Ελιάς (4/12): «Τι προσπαθείς να κάνεις;» - Έξαλλη η Ιουλία με τον Ισίδωρο
Σειρές 04.12.2022 09:15
Από Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Συνταρακτικές αναμένονται να είναι οι εξελίξεις που θα σημειωθούν στο αποψινό 4/12 επεισόδιο της αγαπημένης σειράς του MEGA, Γη της ελιάς (διαβάστε εδώ κι τις εξελίξεις όλης της εβδομάδας).

Οι αποψινές 4/12 εξελίξεις της Γης της Ελιάς

O Κωνσταντίνος οργανώνει με τον Δημοσθένη μια ληστεία, ενώ η Ειρήνη συνεχίζει να φλερτάρει τον Φίλιππο και τον φέρνει σε πολύ δύσκολη θέση μπροστά στη Βασιλική. Την ίδια ώρα η Βασιλική ρωτά τον Στάθη: «Συμβαίνει κάτι; Εχεις κάποια σχέση με τη Δήμητρα την υπαστυνόμο;» κι εκείνος φυσικά το αρνείται.

Στο μεταξύ, η Αρετή συνεχίζει την «εκστρατεία καλοσύνης» και πηγαίνει σπιτική πίτα στον Κουράκο για να τον καλοπιάσει. Αργότερα πηγαίνει και από το σπίτι του Δημοσθένη, όπου για πρώτη φορά δείχνει ένα καινούριο «πρόσωπο». Την ίδια στιγμή η Ευτυχία βρίσκει ένα κόκκινο τριαντάφυλλο που της άφησε ο Κουράκος και συγκινείται, ενώ το πάθος της για εκείνον μεγαλώνει. Παράλληλα ο Ισίδωρος καλεί στο σπίτι του συντοπίτες που εκτιμά, μαζί και τον εισαγγελέα, και η Ιουλία γίνεται έξαλλη.

«Ισίδωρε, τι προσπαθείς να κάνεις; Ξεχνάς ότι αυτός ήταν που έστειλε την Αθηνά στη φυλακή και της φόρτωσε όλες αυτές τις κατηγορίες; Τον καλείς στο σπίτι μας;», απορεί. Λίγο μετά η Ιουλία ενημερώνει την Αθηνά για την προεκλογική συγκέντρωση στο σπίτι του Ισίδωρου, παρουσία και του εισαγγελέα: «Αθηνά μου λυπάμαι, δεν ξέρω πώς το έκανε αυτό ο Ισίδωρος, θα το καταλάβω αν δεν έρθεις, θα έχεις απόλυτο δίκιο», της λέει, και η Αθηνά, προς έκπληξη όλων, αποφασίζει να παρευρεθεί. Στο μεταξύ η Αντιγόνη παρακαλεί τον Σωκράτη: «Σωκράτη, σε παρακαλώ σύνελθε. Αυτό που πρέπει να σκεφτούμε είναι το καλό της Αγγελικής. Μην κάνεις τίποτα αν δεν μιλήσεις σε παιδοψυχολόγο. Μόνο αυτός μπορεί να σε καθοδηγήσει», του τονίζει κι εκείνος δείχνει να συμφωνεί.

Τι θα δούμε αύριο, 5/12

Μια περίεργη πτυχή του χαρακτήρα της Ειρήνης αποκαλύπτεται τη στιγμή που μπαίνει σε ένα κατάστημα και κλέβει ένα προϊόν πολύ μικρής αξίας. Φαίνεται ότι εκτός των άλλων η Ειρήνη είναι και κλεπτομανής. Την ίδια ώρα ο Στάθης αγνοεί τη συμβουλή του Κουράκου και συνεχίζει να παρακολουθεί το κύκλωμα των απαγωγέων ανηλίκων, αυτή τη φορά όμως το παρακάνει. Ο Κωνσταντίνος και η Ισμήνη φεύγουν για τη Μάλτα, αλλά δεν προλαβαίνουν να χαρούν καθώς ο Δημοσθένης του τηλεφωνεί και του λέει: «Κοίτα να επιστρέψεις άμεσα, γιατί το άνοιγμα της δουλειάς στην Αθήνα έχει μεγάλο ρίσκο και θα πρέπει να προσέχουμε πολύ, να έχουμε τον νου μας» και ο Κωνσταντίνος απογοητεύεται. Η Μυρτάλη προχωράει το σχέδιο που κατέστρωσε με τον Δημοσθένη και ζητά από τον Ισίδωρο γενική συνέλευση μετόχων, προκειμένου να τους ενημερώσει ότι προτίθεται να κάνει αύξηση μετοχικού κεφαλαίου. Ο θείος της, ωστόσο, δεν την παίρνει και πολύ στα σοβαρά. Η Ειρήνη πλευρίζει εκ νέου τον Φίλιππο ο οποίος, προκειμένου να απαλλαγεί από εκείνη, την προσβάλλει πολύ άσχημα. Η Ειρήνη πεισμώνει και αποφασίζει να τον εκδικηθεί, διαδίδοντας ψεύδη για τον Φίλιππο.

Κι ενώ όλοι δεν είχαν πάρει στα σοβαρά την πρόταση της Μυρτάλης για γενική συνέλευση, εκείνη γίνεται έξαλλη και με ύφος σκληρό απαιτεί να γίνει η γενική συνέλευση μετόχων εδώ και τώρα. Το αποτέλεσμα όμως είναι να προκαλέσει τον θυμό των Βρεττάκων και της Αθηνάς. Ακόμα και η Ιουλία συγκρούεται μαζί της και, για πρώτη φορά, της μιλά πολύ σκληρά: «Πραγματικά με έχεις φέρει στα όριά μου. Τι νομίζεις ότι είσαι και μπορείς να κάνεις ό,τι θέλεις; Δεν θέλω να σε ξέρω πια», είναι τα λόγια της. Στη συγκέντρωση του

Ισίδωρου ο εισαγγελέας προσπαθεί με κάθε τρόπο να προσεγγίσει την Αθηνά, αλλά της είναι αδύνατο να τον δει με συμπάθεια. Στο μεταξύ η Ειρήνη δεν το βάζει κάτω και συνεχίζει τη στενή πολιορκία στον Φίλιππο, ο οποίος είναι πολύ ενοχλημένος, αλλά δεν μπορεί να πει κάτι στη Βασιλική.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

«Όχι άλλο...» - Η σκηνή που εξόργισε το κοινό στο αποψινό (2/12) επεισόδιο της Γης της Ελιάς

Γη της Ελιάς: «Ο Γιώργης θα χάσει τη γη κάτω από τα πόδια του όταν μάθει...»

Share