Το Κόκκινο Ποτάμι (4/12): H Αγγελική και ο Δημοσθένης προχωρούν την καταγγελία

Όλα όσα θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Το Κόκκινο Ποτάμι (4/12): H Αγγελική και ο Δημοσθένης προχωρούν την καταγγελία

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις που θα σημειωθούν στο αποψινό 4/12 επεισόδιο της σειράς του OPEN, Κόκκινο Ποτάμι (δείτε εδώ πως τα πάει σε τηλεθέαση).

Οι αποψινές 4/12 εξελίξεις στο Κόκκινο Ποτάμι

Η Ιφιγένεια κάνει προετοιμασίες για την επικείμενη αναχώρησή της, χωρίς να συνειδητοποιεί ότι αφήνει πίσω της ανθρώπους που τη νοιάζονται.

Η Ιφιγένεια είναι αποφασισμένη να πάει να ψάξει και να βρει τον Μίλτο. Ετσι στο σπίτι της Εσμέ εμφανίζεται η Ελένη προκειμένου να πάρει τον γιο της, τον μικρό Μιλτιάδη, για όσο διάστημα θα λείπει η μητέρα του. Ομως αυτό προκαλεί την απρόσμενη αντίδραση της Εσμέ.

«Αφήστε τον εδώ. Γιατί να τον πάρετε από κοντά μου; Θα τον προσέχω σαν δικό μου παιδί», είναι τα λόγια της. Την ίδια ώρα ο Οσμάν δεν σταματά το κυνηγητό του Νικολαΐδη, ακόμα και στο χωριό του Χότζα.

Στο εκλογικό κέντρο του Βενιζέλου σημειώνονται σοβαρά επεισόδια, ενώ η Αγγελική και ο Δημοσθένης συναντούν τον Γαλάνη για να συνεχίσουν την καταγγελία. Κι ενώ αυτά συμβαίνουν, η Ελένη αντιδρά έντονα στο επικείμενο ταξίδι της Ιφιγένειας. «Πού θα πας; Το έχεις σκεφτεί; Εκεί είναι μια κόλαση. Εχεις ένα παιδί που θα αφήσεις πίσω. Πού θα ψάξεις; Αυτό που πας να κάνεις είναι μια τρέλα», της φωνάζει αλλά η Ιφιγένεια είναι αμετάπειστη: «Πρέπει να βρω τον άντρα μου, τον Μίλτο», της απαντάει. Παράλληλα ο Λάζος και η Νίκη χωρίζουν τρυφερά.

Ποια τραγουδίστρια εισβάλλει στο Κόκκινο Ποτάμι

Στο Open επέστρεψε δυναμικά η αγαπημένη σειρά «Κόκκινο Ποτάμι» με νέα επεισόδια και νέες συγκινητικές ιστορίες (δείτε εδώ τα tweets του κόσμου). Τα γυρίσματα συνεχίζονται και μάλιστα στα επόμενα επεισόδια αναμένεται να δούμε την εισβολή μίας αγαπημένης τραγουδίστριας.

Ο λόγος για τη Μαρία Καρλάκη, η οποία έκανε γνωστή την ευχάριστη αυτή ανακοίνωση μέσω Instagram.

«Είμαι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσω ότι πήρα μέρος κι εγώ στα γυρίσματα του υπέροχου αυτού #serie «Το Κόκκινο ποτάμι» του Μανούσου Μανουσάκη! Η χαρά μου δεν περιγράφεται» έγραψε η Μαρία Καρλάκη στην λεζάντα της φωτογραφίας.

undefined