ΣτΟργή: Η Δώρα δεν έχει ξεπεράσει ακόμα την απώλεια της μητέρας της, αλλά εμφανίζεται μπροστά της η...

Όλα όσα θα δούμε αυτή την εβδομάδα

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
ΣτΟργή: Η Δώρα δεν έχει ξεπεράσει ακόμα την απώλεια της μητέρας της, αλλά εμφανίζεται μπροστά της η...

Το κανάλι του ΣΚΑΪ φέτος έχει κάνει μία σημαντική προσπάθεια να εντάξει στο πρόγραμμά του μερικές σειρές για να ενισχύσει το ψυχαγωγικό περιεχόμενό του και σε αυτό εντάσσεται και το σίριαλ "ΣτΟργή", το οποίο μπορεί να μη σημειώνει μεγάλα ποσοστά όσον αφορά τα νούμερα τηλεθέασης (δείτε τα νούμερα αυτής της εβδομάδας), ωστόσο έχει αποκτήσει ένα πιστό κοινό που δεν χάσει επεισόδιο.

Την Παρασκευή 9/12, έρχεται το ολοκαίνουριο επεισόδιο και σε αυτό φαίνεται πως οι πρωταγωνιστές αντιμετωπίζουν μία σειρά από σοκ. Η Δώρα και ο Σάκης προσπαθούν να συνεχίσουν την θεραπεία τους, όμως υπάρχουν μυστικά ανάμεσά τους που δεν βοηθούν την κατάσταση.

Μάλιστα, η πρώτη καλείται να αντιμετωπίσει την μεγαλύτερη και σημαντικότερη απώλεια της ζωής της, με αποτέλεσμα να μη μπορεί να διαχειριστεί όλο αυτό το βάρος, γι' αυτό και προσπαθεί να βρει μία διέξοδο. Στη ζωή της, όμως, θα εμφανιστεί ένα άλλο πρόσωπο που θα φέρει τα πάνω κάτω και θα ανατρέψει όλα τα δεδομένα.

Όλα όσα θα παρακολουθήσουμε αυτή την εβδομάδα στην ΣτΟργή στο κανάλι του ΣΚΑΪ

Η Δώρα και ο Σάκης ο μόρτης επιστρέφουν ξανά στο γραφείο της Γιατρού για να συνεχίσουν τις θεραπείες τους, που κρύβουν πολλά μικρά αγκάθια που ματώνουν τη ψυχή τους.

Η Δώρα, μετά το αρχικό σοκ που είχε πάθει μαθαίνοντας πως η μητέρας της δεν είναι στην πραγματικότητα εκείνη που τη γέννησε, επιστρέφει στο γραφείο της Γιατρού και της εξιστορεί όσα μεσολάβησαν από το προηγούμενο ραντεβού της. Προσπαθεί να διαχειριστεί τον θάνατο της μητέρας της, που τη μεγάλωσε, ενώ στη ζωή της ζητάει να μπει μια γυναίκα από το παρελθόν, η Μάρθα, η αληθινή μητέρα της. Κατά πόσο όμως είναι έτοιμη να τη δεχτεί στη ζωή της;

Στοργή