Σασμός (6/12): Απόψε ο Στέλιος Μάινας θα συγκλονίσει με την ερμηνεία του - Δείτε εδώ την σκηνή πριν παιχτεί στην τηλεόραση!

Καθηλωτικός!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Σασμός (6/12): Απόψε ο Στέλιος Μάινας θα συγκλονίσει με την ερμηνεία του - Δείτε εδώ την σκηνή πριν παιχτεί στην τηλεόραση!

Μετά τις συγκλονιστικές χθεσινές εξελίξεις στον Σασμό που έκαναν τους χρήστες του twitter να πάθουν παράκρουση και να στέλνουν εκκλήσεις στον ALPHA (δείτε εδώ το γιατί) στο αποψινό 6/12 επεισόδιο η Βασιλική ανησυχεί πολύ για την τύχη του Νικηφόρου και λέει στον Μαθιό να μην τον αφήσει από την προσοχή του. Στο μεταξύ ο Παύλος, οργισμένος και διψασμένος για εκδίκηση, πάει και παραμονεύει έξω από το αρχοντικό των Σταματάκηδων.

Εκεί, όμως, γίνεται μάρτυρας μιας μεγάλης απειλής. Μιας μεγάλης πυρκαγιά που απειλεί την περιουσία των Σταματάκηδων.

Τι θα δούμε απόψε στον Σασμό

Όμως ο Παύλος, που έχει βρεθεί έξω από το σπίτι τους, ξεχνά την κόντρα που τους χωρίζει και προσπαθεί να βοηθήσει την κατάσταση. Παρ’ όλα αυτά, οι δυνατές φλόγες θα τον ακινητοποιήσουν και θα θέσουν τη ζωή του σε μεγάλο κίνδυνο. Όταν λοιπόν λίγο αργότερα θα σπεύσουν στο σημείο οχήματα της πυροσβεστικής και αστυνομικές δυνάμεις για να θέσουν τη φωτιά υπό έλεγχο, θα βρουν τον Παύλο και θα απορήσουν. Αρχικά τον μεταφέρουν στο νοσοκομείο για να σιγουρευτούν πως η κατάσταση της υγείας του είναι υπό έλεγχο και έπειτα θα ξεκινήσουν τις ανακρίσεις. Εν τω μεταξύ, η φωτιά και ο τρόπος με τον οποίο ξεκίνησε, έχει αρχίσει να προβληματίζει όλο το χωριό.

Τα σενάρια για το πώς ξεκίνησε και ακόμα περισσότερο ποιος την έβαλε, έχουν αρχίζει να αυξάνονται. Ο Νικηφόρος τα βάζει με όλους καθώς είναι σίγουρος ότι πίσω από αυτή την πράξη κρύβεται ο Παύλος. «Τι άλλο θέλουν από εμάς, θεία; Αυτό που έχουν βάλει στο μυαλό τους πρέπει να τους το βγάλουμε! Είναι καιρός τώρα που δεν έχουμε απαντήσει. Μάλλον τους αξίζει να τους βάλουμε λίγο στη θέση τους», της λέει και μοιραία τον θαυμάζει για τη λεβεντιά του. Την ίδια ώρα η Βασιλική τρέμει γιατί νιώθει πως όλο αυτό δεν θα έχει ευνοϊκή κατάληξη. Και ενώ ο Νικηφόρος συμμαχεί με την Καλλιόπη, ο Αστέρης κάνει ό,τι μπορεί για να κατευνάσει τα πνεύματα, χωρίς όμως να ξέρει πως η Αργυρώ, με μια κίνηση που τους αφήνει όλους εμβρόντητους, τινάζει στον αέρα όσα θεωρούσε μέχρι τώρα δεδομένα.

Τι θα δούμε αύριο στον Σασμό

Ο Σταύρος βλέποντας τη ζωή του να έχει πάρει την κάτω βόλτα και γνωρίζοντας πως πλέον δεν του έχει μείνει κάτι, πηγαίνει να βρει τον Αστέρη και να τον απειλήσει (δείτε εδώ τι θα συμβεί!) Η Αιμιλία ανησυχεί για τον Παύλο που πάει στο νοσοκομείο και δεν χάνει την ευκαιρία να βρεθεί ξανά κοντά του.

«Παύλο, ανησύχησα όταν έμαθα πως σε έφεραν εδώ εσπευσμένα. Ευτυχώς, απ’ ό,τι έμαθα, όλα είναι καλά, έτσι δεν είναι;», τον ρωτάει και εκείνος σπεύδει να της πει πως ακόμα δεν έχει έρθει η στιγμή να τους αφήσει χρόνους. Ομως δεν μπορεί να μην τον ρωτήσει και για τον πραγματικό λόγο που τον οδήγησε εκεί. «Σε παρακαλώ, πες μου πώς δεν εμπλέκεσαι με τον εμπρησμό στην περιουσία των Σταματάκηδων. Ξεπέρασε σε παρακαλώ τον θυμό σου. Πήγαινε παρακάτω, έχουμε μεγαλώσει πλέον, Παύλο. Θα κάνει καλό σε όλους να επιστρέψει η ειρήνη στο χωριό», του επισημαίνει, αλλά δεν της απαντά. Του αρκεί που ανησύχησε και πήγε να τον δει. Λίγο αργότερα στο δωμάτιο μπαίνει και ο Δημήτρης. Φανερά εκνευρισμένος που η γυναίκα του ανησύχησε για τον πρώην άντρα της, δεν χάνει την ευκαιρία να σχολιάσει πως του χαλάει τη ζωή.

Σασμός επεισόδια 5-8/12

Ο Παύλος παρόλο που βρίσκεται στο κρεβάτι του πόνου, θα συγκρουστεί μαζί του έντονα και ο Ευθύμης ξαφνικά θα βρεθεί ανάμεσα στους δύο φίλους του.

Ο Σταύρος, αποφασισμένος να διεκδικήσει το παιδί, ζητά τη βοήθεια της Στέλλας, ενώ η Αργυρώ βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο μαθαίνοντας πως μπορεί να χάσει το παιδί της.

Διαβάστε εδώ την συνέχεια! Τι θα συμβεί στην Πέμπτη στο Σασμό, πώς θα τελειώσει η εβδομάδα!