Μαύρο Ρόδο (7/12): Συλλαμβάνεται ο Πέτρος - Του περνάνε χειροπέδες μέσα στο μοναστήρι

Όλα όσα θα δούμε απόψε

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Μαύρο Ρόδο (7/12): Συλλαμβάνεται ο Πέτρος - Του περνάνε χειροπέδες μέσα στο μοναστήρι

Καταιγιστικές αναμένεται να είναι οι εξελίξεις στο αποψινό (7/12) επεισόδιο της επιτυχημένης σειράς του Mega, Μαύρο Ρόδο μιας και μία ακόμη εμφάνιση του Πέτρου στο μοναστήρι θα κάνει έξαλλη την Ηγουμένη, η οποία θα καλέσει την αστυνομία προκειμένου να τον συλλάβουν (δείτε εδώ ένα συγκλονιστικό spoiler για τα επόμενα επεισόδια).

Τι θα δούμε σήμερα (7/12) στο Μαύρο Ρόδο

Η Ελισάβετ, που έχει μάθει από την Όλγα πως ο Πέτρος είχε βάλει στοίχημα να την «κερδίσει», προσπαθεί με κάθε τρόπο να τον αποφύγει. Όμως, εκείνος θέλει να της μιλήσει για να της εξηγήσει την αλήθεια..

Όμως η ηγουμένη έχει φροντίσει να λάβει τα μέτρα της και έτσι όταν βλέπει τον νεαρό να εισβάλλει ξανά κρυφά στον χώρο, καλεί την αστυνομία και τον συλλαμβάνει. Η εξέλιξη αυτή όμως θα έχει συνέπειες σε όλους, και κυρίως στην Ελισάβετ που το θέμα θα κάνει τον γύρο του μοναστηριού και η κουρά της κινδυνεύει για άλλη μια φορά.

Την ίδια ώρα, η Γιάννα αποφασίζει να μιλήσει στην Ευτυχία για τον Σταυρίνο: «Με τον Σταυρίνο αγαπιόμασταν από παλιά! Ηταν κάτι δυνατό, αληθινό! Δεν μπορούσαμε να αντισταθούμε! Τον αγαπάω και με αγαπάει», της ομολογεί και η Ευτυχία δεν μπορεί να πιστέψει όσα ακούει: «Εχεις τρελαθεί; Με τον αδελφό του άντρα σου;», της επισημαίνει και εκείνη της απαντάει: «Προέκυψε. Ο Γιώργος έλειπε συνεχώς, αδιαφορούσε για εμένα και για τον γάμο μας, μόνο η δουλειά τον ενδιέφερε. Ο Σταυρίνος ήταν πάντα εκεί δίπλα μου, με πρόσεχε και με νοιαζόταν».

Ο Λευτέρης κάνει στην Πολυξένη μια αποκάλυψη για τη σχέση που είχε στο παρελθόν με τον πατέρα του Σαράντου.

Ο Θέμης προσπαθεί να απομακρύνει τον Πέτρο από την Ελισάβετ

Με τη σύλληψη του Πέτρου επειδή προσπάθησε να εισβάλλει στο μοναστήρι, η οικογένεια Καστρινού βρίσκεται σύσσωμη στο αστυνομικό τμήμα της Μεγαλόπολης. Η ένταση ανάμεσα στα μέλη της είναι μεγάλη. «Εχεις κάνει τον γιο μας σαν τα μούτρα σου, να ζει μέσα στην παρανομία! Αυτό είναι που ήθελες για εκείνον;», ρωτάει η Αγγελική τον Θέμη και εκείνος της απαντάει: «Εσύ ήσουν εδώ υποτίθεται με τα παιδιά μας και απ’ ό,τι κατάλαβα μόνο στα παιδιά μας δεν ήταν ο νους σου». Η Αλεξία θυμώνει και τους φωνάζει: «Σταματήστε και οι δύο! Τι κάνετε; Ο Πέτρος είναι σ’ ένα κελί κι εσείς τσακώνεστε αντί να βρείτε μια λύση να βγει από εκεί».

Ο Θέμης, προκειμένου να αποσυρθούν οι καταγγελίες κατά του Πέτρου, πάει στο μοναστήρι και αναγκάζει την ηγουμένη να κάνει πίσω: «Εχουμε δουλειές με τον γιο μου στην Πάτρα και δεν έχω χρόνο για χάσιμο. Εντάξει, έκανε ένα λάθος, το μετάνιωσε, αποσύρετε τώρα τις καταγγελίες να τελειώνουμε, να πάει ο καθένας στις δουλειές του». Ο Πέτρος αφήνεται ελεύθερος και η Αλεξία, η Αγγελική και ο Παναγιώτης αποφασίζουν να γυρίσουν στην Πάτρα, όμως ο ερχομός της Κύρας στη Γερακιανή θα τους αναστατώσει. «Τι κάνεις εσύ εδώ; Γιατί ήρθες;», της λέει η Αγγελική και εκείνη της απαντάει: «Εμαθα ότι δεν πήγε και πολύ καλά η εκδρομή και ήρθα να βάλω μια τάξη».