Άγρια Γη (8/12): Ο Άρης δείχνει να υποχωρεί στις απειλές του Βλάσση και αναγκάζεται να τον καλύψει στην πλεκτάνη του

Όλα όσα θα δούμε στην σειρά του ΣΚΑΪ

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
(skai.gr)
(skai.gr)

Ένας κακός χαμός γίνεται στην σειρά του ΣΚΑΪ, «Άγρια Γη» μετά την εισχώρηση του Βλάσση στις ζωές των ηρώων (δείτε εδώ πως αντέδρασε ο "Άρης"). Πολλές οι εξελίξεις στο σημερινό (8/12) επεισόδιο.

Στο προηγούμενο επεισόδιο, η Όλγα είναι πεπεισμένη ότι ο «Νικόλας» είναι απατεώνας και είναι αποφασισμένη να τον ξεσκεπάσει. Βάζει σε εφαρμογή ένα σχέδιο και ζητάει τη βοήθεια του Μιχάλη. Ο Γιώργος κάνει πρόταση γάμου στη Νάντια, την ώρα που εκείνη νιώθει πιεσμένη από το παρελθόν της.

Αναλυτικά οι σημερινές 8/12 εξελίξεις στην «Άγρια Γη»

Επεισόδο 59

Ο Άρης δείχνει να υποχωρεί στις απειλές του Βλάσση εναντίον του Μάνου και αναγκάζεται να τον καλύψει στην πλεκτάνη του. Παράλληλα, ζηλεύει, βλέποντας την Ελπίδα ευτυχισμένη με την παρουσία του Βλάσση στο κτήμα. Αυτό τον κάνει να αλλάξει γνώμη και να δώσει στην Όλγα το αρνητικό τεστ dna ώστε εκείνη να καταλάβει την απάτη του.

Η Μυρτώ δείχνει πιο ήρεμη, πλαισιωμένη από την αγάπη και τη φροντίδα του Στέφανου και της Αθηνάς. Ωστόσο, η θέα της Όλγας στο παλιό της σπίτι θα την αναστατώσει. Ο Μάνος παίρνει τη μεγάλη απόφαση να φύγει στο εξωτερικό για την επέμβασή του. Όλοι είναι συγκινημένοι με την προοπτική να ξαναβρεί την όρασή του. Η Ελπίδα χαίρεται πιστεύοντας πως η Όλγα έχει πειστεί για την ταυτότητα του Βλάσση. Τα πράγματα όμως, δεν είναι όπως δείχνουν, όταν πρόκειται για την Όλγα Γρίβα.

Τι θα δούμε στο επεισόδιο στις 9/12

Επεισόδιο 60

Ο Άρης φοβάται πως η Μυρτώ έχει πέσει στα χέρια της Όλγας και συνεργάζεται με τον Χρήστο για να τη βρουν. Αυτή η προσπάθεια έχει σαν αποτέλεσμα η Όλγα να μάθει πως η Μυρτώ βρίσκεται στην Άγρια Πλαγιά. Η Όλγα προσφέρει λεφτά στον Βλάσση, για να της αποκαλύψει πώς έμαθε όσα ξέρει για τον Νικόλα Γαλάνη και πού βρίσκεται τώρα. Ο Γιώργος αρχίζει να υποψιάζεται πως η Νάντια του κρύβει πράγματα για το παρελθόν της. Ο Μάνος ετοιμάζεται για το ταξίδι που ελπίζει ότι θα τον κάνει να ξαναβρεί την όρασή του. Ο Αντώνης μαθαίνει ότι ο βιολογικός πατέρας του Αλέξη ήταν ο Πέτρος Γαλάνης και το αποκαλύπτει στον Αλέξη. Ελπίδα και Άρης ζουν κρυφά τον έpωτά τους, ενώ ο Στέφανος υποψιάζεται πως η Ελπίδα έχει κρυφό δεσμό με τον Βλάσση...