Σασμός (8/12): Δείτε το πριν προβληθεί στην τηλεόραση - «Αναρωτιέμαι τι θα γίνει όταν το μάθει ο Αστέρης»

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ALPHA

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Σασμός (8/12): Δείτε το πριν προβληθεί στην τηλεόραση - «Αναρωτιέμαι τι θα γίνει όταν το μάθει ο Αστέρης»

Ραγδαίες και άκρως συγκλονιστικές είναι οι εξελίξεις απόψε 8/12 της σειράς του ALPHA, Σασμός, καθώς ο Σταύρος θα μάθει όλη την αλήθεια σχετικά με τον Αστέρη (δείτε εδώ), ενώ από την άλλη η γιαγιά Ειρήνη είναι αναστατωμένη με το μυστικό που κρύβουν στην οικογένεια της.

Οι σημερινές 8/12 εξελίξεις της σειράς του ALPHA, Σασμός

Επεισόδιο 48

Ενα στραβοπάτημα φέρνει τη Νάντια στην αγκαλιά του Νικηφόρου, ενώ ο Μανόλης προσπαθεί να προειδοποιήσει τον Λευτέρη για τον Πάνο. Η Στέλλα αποκαλύπτει στον Σταύρο πως ο Αστέρης έσωσε την Αργυρώ στην περιπέτεια που πέρασε με την υγεία της και αυτό τον κάνει να χάσει τελείως τον έλεγχο. Αργυρώ και Μαρίνα έχουν αρχίσει να χάνουν τον ύπνο τους μήπως και χάσουν την επιμέλεια του παιδιού αλλά την ίδια στιγμή αποφασίζουν να μην αφήσουν κανέναν να τους κλέψει το ακριβότερο δώρο που έχουν στα χέρια τους.

Ο Δημήτρης ζητά από την Αιμιλία να διαλέξει βλέποντάς τη να μη λείπει από το πλευρό του Παύλου, ενώ ο Αντώνης επιστρέφει στο τμήμα έτοιμος να στήσει παγίδα στον Φαρμάκη. Καθώς η Καλλιόπη ξεκαθαρίζει με τον Παύλο, ο Μαθιός προσπαθεί να κατευνάσει τη Βασιλική που για πρώτη φορά ζητά… σασμό.

Τον βρίσκουν νεκρό...

Σε λίγο καιρό άλλος ένας πρωταγωνιστής θα δολοφονηθεί...

Ο λόγος για τον Σταύρο, ο οποίος θέλει να εκδικηθεί την Αργυρώ, καθώς του έχει δείξει με τον τρόπο της πως είναι ακόμα ερωτευμένη με τον Αστέρη, παρόλο που έκανε τα πάντα για να την αποτρέψει από αυτό.

Σύμφωνα με πληροφορίες ωστόσο, ο χωρισμός του Σταύρου με την Αργυρώ δεν θα είναι καθόλου βελούδινος, έτσι ο νεαρός άνδρας θα γυρίσει πίσω στον τόπο καταγωγής του, τα Γιάννενα. Εκεί βρίσκεται ακόμα ο αδερφός του, Βαγγέλης, ο οποίος είναι ακόμα μπλεγμένος με τους τοκογλύφους.

Κάπως έτσι, προκειμένου να απειλήσουν ακόμα περισσότερο τον Βαγγέλη, οι τοκογλύφοι, σκοτώνουν τον Σταύρο για να στείλουν ένα μήνυμα.

Η είδηση αυτή πέφτει σαν βόμβα στην οικογένεια Βρουλάκη και η Αργυρώ χάνει τη γη κάτω από τα πόδια της, μιας και μετά τον πατέρα της και τα αδέρφια της, έχασε και τον άνθρωπο που της στάθηκε στις πιο δύσκολες στιγμές της ζωής της.

Ο Αστέρης θα προσπαθήσει να την παρηγορήσει, ωστόσο εκείνη τη στιγμή η Αργυρώ δε θα θέλει ούτε να τον δει μπροστά της. Ο θάνατος του Σταύρου θα της στοιχίσει πάρα πολύ...