Ο Παράδεισος των Κυριών (8/12): «Ράκος» ο Ντίνος μες τον γάμο της Αμαλίας - Στο πλευρό του η Μιράντα

Όλα όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ο Παράδεισος των Κυριών (8/12): «Ράκος» ο Ντίνος μες τον γάμο της Αμαλίας - Στο πλευρό του η Μιράντα

Η ανακοίνωση του γάμου της Αμαλίας στο χθεσινό (7/12) επεισόδιο της επιτυχημένης σειράς του ALPHA, «Ο Παράδεισος των Κυριών», έφερε τον Ντίνο σε πολύ δύσκολη θέση και όπως θα δούμε απόψε (8/12), αυτή που στάθηκε για ακόμη μία φορά στο πλευρό του ήταν η Μιράντα.

Τι θα δούμε σήμερα (8/12) στον Παράδεισο των Κυριών

Ο Ντίνος δυσκολεύεται να διαχειριστεί το νέο για τον γάμο της Αμαλίας και η Μιράντα τού δείχνει για ακόμα μια φόρα πόσο πολύ τον νοιάζεται, ενώ η Ντέπυ κάνει κάτι που τον βγάζει από τα ρούχα του. Πηγαίνει στο σπίτι του για να κρυφτεί φοβούμενη από τις απειλές της μυστηριώδους γυναίκας. Στο μεταξύ ο Αποστόλης αναγκάζεται να δεχτεί την απόφαση του Πάρη να παντρευτεί την Αμαλία και υποψιάζεται την ανάγκη της Βικτώριας να επωφεληθεί από αυτή την ιστορία, ενώ εκείνη προσπαθεί να κερδίσει πίσω τον Χριστόφορο με ό,τι μέσα διαθέτει.

Η Ολγα ετοιμάζεται να συναντήσει τον Ντίνο κρυφά από τον Αποστόλη, αλλά κάποιος προσπαθεί να την αποτρέψει και ο Χριστόφορος ανακαλύπτει ότι η Βικτώρια τραβά συνεχώς μεγάλα χρηματικά ποσά από τους λογαριασμούς της αλλά και τους κοινούς και αυτό τον βάζει σε έντονους προβληματισμούς. Η Πολυξένη αποφασίζει να βοηθήσει την Αμαλία και παίρνει το ρίσκο να το κάνει, ενώ μια απρόσμενη επίσκεψη στον Παράδεισο θα φέρει μεγάλη δυστυχία στη Γεωργία, καθώς η Δάφνη της αποκαλύπτει ότι ο Αγης είχε βάλει στοίχημα ότι θα τη ρίξει!

Τι θα δούμε στο επόμενο επεισόδιο (12/12)

Μέσα στο μαγαζί, η Γεωργία προσπαθεί να συνέλθει μετά την αποκάλυψη που της έκανε η Δάφνη, ότι ο Αγης την αρραβωνιάζεται μόνο και μόνο για ένα στοίχημα. Η κοπέλα καταρρακωμένη προσπαθεί να μάθει την αλήθεια, αλλά ο έρωτάς της για τον Αγη υπερνικά τα πάντα και διαλύει όλες τις αμφιβολίες που της δημιούργησε η Δάφνη.

Στο μεταξύ οι ελπίδες της Αμαλίας αναπτερώνονται, μόλις η Πολυξένη της ανακοινώνει: «Αμαλία μου, ο Ντίνος είναι εδώ. Τον είδα έξω από το σπίτι, μάλλον ήρθε να σε βρει να μιλήσετε», της λέει, αλλά η Αμαλία δεν ξέρει αν έχει τη δύναμη να βγει να τον αντιμετωπίσει… Ωστόσο ο Ντίνος δεν είναι εκεί για την Αμαλία αλλά για τη Γεωργία, την οποία μετέφερε στο σπίτι των Μπουραντάδων για να μιλήσει με τον Αγη. Την ίδια στιγμή ο κλοιός γύρω από τη Βικτώρια όλο και σφίγγει και όλα δείχνουν ότι αυτή τη φορά είναι πολύ δύσκολο να γλιτώσει.