Έκπληξη για τον Maestro - Έγινε γνωστό πως στην σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη...

Τι θα συμβεί στο σημερινό 8/12 επεισόδιο

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Έκπληξη για τον Maestro - Έγινε γνωστό πως στην σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη...

Το αποψινό 8/12 επεισόδιο του Maestro θα είναι καταιγιστικό. Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης εντυπωσιάζει για ακόμη μια φορά με την δημιουργία του που πλέον είναι διαθέσιμη και στο Netflix (δείτε πόσα χρήματα παίρνει).

Στο επεισόδιο 8 σήμερα, η εγκυμοσύνη της Αλεξάνδρας οδηγεί σε αδιέξοδο τον Ορέστη που έχει πλέον αποδεχτεί τον έρωτά του για την Κλέλια. Ο Χαράλαμπος απομακρύνει από το φεστιβάλ τη Μαρία και τον Σπύρο, ο οποίος φαίνεται να αποδέχεται τη μοίρα του.

Πρωταγωνιστούν: Χριστόφορος Παπακαλιάτης, Χάρις Αλεξίου, Μαρία Καβογιάννη, Φάνης Μουρατίδης, Μαρίσσα Τριανταφυλλίδου, Αντίνοος Αλμπάνης, Στεφανία Γουλιώτη, Γιάννης Τσορτέκης, Κλέλια Ανδριολάτου, Ορέστης Χαλκιάς, Γιώργος Μπένος, Δημήτρης Κίτσος, Σάντρα Σαραφάνοβα, Τόνια Μαράκη, Γιώργος Μπινιάρης.

Τι άλλο θα δούμε όμως απόψε 8/12 στο Maestro

Στην εκπομπή Πάμε Δανάη του MEGA ωστόσο, έγινε μια αποκάλυψη σχετικά με έναν νέο ρόλο που θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο και θα αφήσει τους τηλεθεατές... άφωνους.

«Όνειρό μου ξέρετε πως ήταν να παίξω σε μια σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη. Από πάντα. Ξέρετε ποια θα παίζει σήμερα; Τίμο έλα εδώ αγάπη μου. Θέλετε να πάρετε μια γεύση; Τίμο κοίτα που έφτασε το παιδί με την σωστή ανατροφή» είπε η Δανάη Μπάρκα.

Πρόκειται λοιπόν, για το σκυλάκι της παρουσιάστριας!

Πότε θα προβληθεί το τελευταίο επεισόδιο

Από την πρώτη κιόλας ημέρα, όλοι υποκλίθηκαν στην δημιουργία του ηθοποιού, σκηνοθέτη και σεναριογράφου, που με τις σκηνές τους, ειδικά με πρωταγωνίστρια την Μαρία Καβογιάννη έκαναν αρκετό κόσμο να πλαντάξει στο κλάμα.

Ωστόσο, o πρώτος κύκλος του Maestro έχει μόνο 9 επεισόδιο και σήμερα θα παρακολουθήσουμε το 7ο. Με λίγα λόγια, όπως μπορούμε να συμπεράνουμε, το τελευταίο επεισόδιο της σεζόν θα προβληθεί σε δυο εβδομάδες από σήμερα (αν όλα βέβαια πάνε καλά και δεν έχουμε καμία ξαφνική αλλαγή).

MEGA Maestro