Κυριακή, 29 Ιανουαρίου 2023 | Επικοινωνία

Τρία Μίλια (9/12): Ο Μιχάλης και η Φωτεινή τσακώνονται άσχημα - Ποιος είναι ο λόγος

Όλα όσα θα γίνουν σήμερα στην σειρά του STAR

Τρία Μίλια (9/12): Ο Μιχάλης και η Φωτεινή τσακώνονται άσχημα - Ποιος είναι ο λόγος
Σειρές 09.12.2022 07:17
Από Γεωργία Θεοδωρίδου

Μπορεί να είναι Παρασκευή 9/12 σήμερα, αλλά στο νησί της Δρακονήσου οι εξελίξεις δεν σταματούν. Στην σειρά του Star, θα δούμε τσακωμούς, ταλέντα που θα αναγνωριστούν, αλλά και μια ρομαντική βραδιά.

Στο προηγούμενο επεισόδιο στα «Τρια Μίλια» (δείτε εδώ πως πάει από τηλεθέαση), ο Τίμος και ο Ευθύμης προσπαθούν να κανονίσουν μια συνάντηση με τον πλαστογράφο. Εκείνος τους ζητάει ένα μεγάλο ποσό προκαταβολικά και ο Τίμος αναγκάζεται να απευθυνθεί στη Δέσποινα. Η Κάτια φαίνεται να είναι η μόνη που κατανοεί πως νιώθει ο Μιχάλης, ενώ το φεστιβάλ, που διοργανώνει, δέχεται πολλές συμμετοχές. Ανάμεσά τους, υπάρχει και μια ιδιαίτερη καλλιτέχνιδα, η Σύλβια…

Αναλυτικά οι σημερινές 9/12 εξελίξεις στα «Τρια Μίλια»

Επεισόδιο 125

Ο Ευθύμης με τη βοήθεια του Τίμου πείθει τη Δέσποινα να τους δώσει τα χρήματα που ζητάει ο πλαστογράφος. Ο Μιχάλης απορρίπτει το φιλί της Μάνιας, λέγοντάς της ότι αγαπάει τη Φωτεινή. Γυρίζουν μαζί στο σπίτι, αλλά εκεί τους περιμένει η Φωτεινή εξαγριωμένη, επειδή δεν απαντούσαν στις κλήσεις της.

Ο Πέτρος λέει στον Νικόλα ότι ήρθε και τον είδε ο προπονητής από τη Μουλιανή και του είπε ότι έχει μεγάλο ταλέντο. Ο Μιχάλης και η Φωτεινή τσακώνονται άσχημα. Ο Τίμος προσπαθεί να πλησιάσει πάλι τη Δέσποινα, αλλά εκείνη είναι αρνητική. Ο Χάρης περνάει μια ακόμη ρομαντική βραδιά με την Ελένη.

Η Κάτια επισκέπτεται τον Μιχάλη για να τον πείσει να τα ξαναβρούν με τη Φωτεινή. Ο Τίμος επικοινωνεί με τον Φειδία και του ζητά να βρεθούν από κοντά. Η Μάνια τσακώνεται με τη Φωτεινή και της εξομολογείται το ενδιαφέρον της για τον Μιχάλη. Ο Ευθύμης δείχνει το λογότυπο στον Στέφανο και εκείνος τρομάζει…

Τι θα δούμε την Δευτέρα 12/12

Επεισόδιο 126

Η Μάνια λέει στη Φωτεινή για το φιλί της με τον Μιχάλη και εκείνη εξαγριώνεται, με αποτέλεσμα το ζευγάρι να καταλήξει σε χωρισμό. Ο Μιχάλης, έξαλλος, ζητάει από τη Μάνια να απομακρυνθεί από τη ζωή του. Ο Ευθύμης πηγαίνει στον Στέφανο, προκειμένου να εντοπίσει την εταιρεία στην οποία ανήκει το λογότυπο.

Ο Τίμος και ο Ευθύμης κανονίζουν τις λεπτομέρειες για τη συνάντηση τους με τον Φειδία. Η Κλειώ πιέζει τον Πέτρο να δεχτεί την πρόταση του νέου του προπονητή, αλλά εκείνος έχει κάποιους ενδοιασμούς. Η Ελένη και ο Χάρης συνεχίζουν να κρατούν τη σχέση τους κρυφή, παρόλο που όλοι την έχουν αντιληφθεί.

Η Δέσποινα και η Λίζα διαπιστώνουν ότι η Ελένη είναι συνεχώς αφηρημένη και έχει το μυαλό της αλλού. Εκείνη, με αφορμή την υποτροφία της, οργανώνει μια βραδιά μόνο για γυναίκες, στο μαγαζί του Χάρη. Ο Στέφανος εκμεταλλεύεται την εύθραυστη ψυχολογική κατάσταση της Φωτεινής και της προσφέρει παρηγοριά…

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Σασμός: «Βάλτε τον να ζευγαρώσει με τη Στέλλα...» - Ο Σταύρος έμαθε για το νεφρό της Αργυρώς και το twitter ''δίκασε''

Γη της ελιάς: «Αι μ@ρη σακαφιόρα...» - ''Αναβρασμός'' στο twitter με την καταγγελία της Ειρήνης στον Φίλιππο

Share