Κυριακή, 29 Ιανουαρίου 2023 | Επικοινωνία

Χαιρέτα μου τον Πλάτανο (9/12): Η Κατερίνα συνεχίζει τις προσπάθειες για να χωρίσει ο Παναγής

Όλα όσα θα γίνουν σήμερα στην σειρά της ΕΡΤ

Χαιρέτα μου τον Πλάτανο (9/12): Η Κατερίνα συνεχίζει τις προσπάθειες για να χωρίσει ο Παναγής
Σειρές 09.12.2022 07:40
Από Γεωργία Θεοδωρίδου

Στο χωριό της ΕΡΤ και σήμερα 9/12 Παρασκευή αναμένονται εξελίξεις για όλους τους ήρωες. Στο «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο» (δείτε εδώ πως πάει από τηλεθέαση) η Κατερίνα ετοιμάζεται να κάνει μια κίνηση ΜΑΤ, ο Σώτος προετοιμάζεται για εξελίξεις με την υπόθεση εκβιασμού και ο Πάτανος θα πάρει "φωτιά".

Στο προηγούμενο επεισόδιο, η Κατερίνα συνεχίζει να τσακώνεται χωρίς λόγο με τον Παναγή, στην προσπάθειά της να τον κάνει να τη χωρίσει, ενώ η Φιλιώ προσπαθεί να καταλάβει τι συμβαίνει με τη νύφη της. Ο Κανέλλος, πάλι, ο οποίος έχει καταλάβει πολύ καλά τι έχει συμβεί με το αβγό, αποφασίζει να μη συλλάβει τον Ηλία και τον Σίμο, αλλά τους βάζει να δωρίσουν τα χρήματα που τους έχουν μείνει στο χωριό.

Όλα όσα θα γίνουν στο σημερινό 9/12 επεισόδιο στο «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο»

Επεισόδιο 70

Τα γράμματα από τη Μυρτώ έχουν φέρει αναστάτωση, μιας και ο Τζώρτζης αναρωτιέται αν πρέπει να διαβάσει το δικό του ή να το καταστρέψει, ενώ την ίδια απορία έχει κι ο Θύμιος, ο οποίος έχει παραλάβει το γράμμα της Χρύσας.

Η Κατερίνα συνεχίζει να προσπαθεί να κάνει τον Παναγή να τη χωρίσει, αλλά εκείνος δεν φαίνεται πρόθυμος να τη «βοηθήσει» να πετύχει τον σκοπό της. Τα πάνελ φτάνουν στο χωριό, μαζί με τα πρώτα δενδρύλλια, και η Σύλβια βρίσκεται σε πυρετό προετοιμασιών.

Την ίδια ώρα, ο Σώτος είναι αποφασισμένος να λάβει μέτρα, για να ξεμπλέξουν από τους εκβιασμούς του Εγκεφάλου. Θα συμφωνήσει η κυκλοθυμική… παπάγια να δώσει το μαγικό νερό με αντάλλαγμα να γίνει ο Πλάτανος διάσημος σε όλο τον κόσμο; Θα αποκαλύψει η γλυκιά «μπουγάτσα» το ύπουλο σχέδιο της Μυρτώς στον Τζώρτζη;

Τι θα δούμε την Δευτέρα 12/12

Επεισόδιο 71

Ο Παναγής αρνείται να χωρίσει με την Κατερίνα κι εκείνη, πάνω στην απελπισία της, αποφασίζει να του δώσει τη χαριστική βολή. Το νέο για το μαγικό νερό του χωριού κυκλοφορεί στο ίντερνετ, μαζί με τα πρώτα θετικά σχόλια για το πανδοχείο του Κίτσουλα και η Σύλβια είναι ενθουσιασμένη. Η Βαλέρια πάλι είναι έξαλλη, αφού ο Ζάχος ανεβάζει την τιμή πώλησης της περιουσίας του στα ύψη.

Την ίδια ώρα, ο Τζώρτζης κάνει την πρώτη του... σύλληψη, ντυμένος αστυνομικός, και ο Κανέλος κινδυνεύει να μπει σε διαθεσιμότητα εξαιτίας του. Η Μάρμω πιστεύει πως κάτι τρέχει με την Κάθριν και αποφασίζει να το ανακαλύψει. Ο Πετράν, με τη σειρά του, ανυπομονεί να ανακαλύψει τι τόσο σημαντικό θέλει να συζητήσει η γιατρέσσα μαζί του...

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Σασμός: «Βάλτε τον να ζευγαρώσει με τη Στέλλα...» - Ο Σταύρος έμαθε για το νεφρό της Αργυρώς και το twitter ''δίκασε''

Γη της ελιάς: «Αι μ@ρη σακαφιόρα...» - ''Αναβρασμός'' στο twitter με την καταγγελία της Ειρήνης στον Φίλιππο

Share