ΣτΟργή (9/12): Σε σοκ η Δώρα - Έχασε την μητέρα της και ζητάει να έρθει στη ζωή της η...

Όλα όσα θα παρακολουθήσουμε σήμερα

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
ΣτΟργή (9/12): Σε σοκ η Δώρα - Έχασε την μητέρα της και ζητάει να έρθει στη ζωή της η...

Το κανάλι του ΣΚΑΪ δεν έχει επενδύσει ιδιαίτερα σε τηλεοπτικές σειρές και ταινίες αυτή τη σεζόν, ωστόσο υπάρχει μία σειρά που προβάλλεται κάθε Παρασκευή σε αυτόν τον σταθμό και ονομάζεται ΣτΟργή. Στόχο έχει να ανεβάσει τα νούμερα τηλεθέασης (δείτε εδώ τα ποσοστά που σημειώνει), και να καθηλώσει το κοινό.

Στο νέο επεισόδιο που έρχεται σήμερα (9/12) το βράδυ, λοιπόν, θα παρακολουθήσουμε τους πρωταγωνιστές να βρίσκονται σε μία κατάσταση σοκ, καθώς, από τη μία πλευρά, η Δώρα και ο Σάκης προσπαθούν να συνεχίσουν την θεραπεία τους και να αναρρώσουν, από την άλλη όμως, το παρελθόν τους δεν τους αφήνει να ησυχάσουν.

Επιστρέφει, μάλιστα, στη ζωή της πρώτης ένα πρόσωπο που αγνοεί και ενώ κανονικά θα έπρεπε να απαλύνει τον πόνο της απώλειας της γυναίκας που την μεγάλωσε, θα φέρει τα πάνω κάτω στη ζωή της και θα ανατρέψει όλα τα δεδομένα.

Όλα όσα θα δούμε σήμερα (9/12) στην ΣτΟργή

Η Δώρα και ο Σάκης ο μόρτης επιστρέφουν ξανά στο γραφείο της Γιατρού για να συνεχίσουν τις θεραπείες τους, που κρύβουν πολλά μικρά αγκάθια που ματώνουν τη ψυχή τους.

Η Δώρα, μετά το αρχικό σοκ που είχε πάθει μαθαίνοντας πως η μητέρας της δεν είναι στην πραγματικότητα εκείνη που τη γέννησε, επιστρέφει στο γραφείο της Γιατρού και της εξιστορεί όσα μεσολάβησαν από το προηγούμενο ραντεβού της. Προσπαθεί να διαχειριστεί τον θάνατο της μητέρας της, που τη μεγάλωσε, ενώ στη ζωή της ζητάει να μπει μια γυναίκα από το παρελθόν, η Μάρθα, η αληθινή μητέρα της. Κατά πόσο όμως είναι έτοιμη να τη δεχτεί στη ζωή της;