Το κόκκινο ποτάμι (11/12): Η Ιφιγένεια φεύγει για την πατρίδα - Ο Δημοσθένης θα μάθει για τον θάνατο του Μίλτου

Όλα όσα θα δούμε σήμερα στην σειρά του Open

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Το κόκκινο ποτάμι (11/12): Η Ιφιγένεια φεύγει για την πατρίδα - Ο Δημοσθένης θα μάθει για τον θάνατο του Μίλτου

Άλλη μια Κυριακή (11/12) έφτασε και η δραματική σειρά εποχής του Open, «Το κόκκινο ποτάμι» (δείτε πως πάει από τηλεθέαση) είναι εδώ με ένα όχι και τόσο φιλόδοξο επεισόδιο. Αποκαλύψεις στο σημερινό επεισόδιο για τον θάνατο αγαπημένων προσώπων, επιλογές και αποφάσεις που μπορεί στην συνέχεια να κοστίσουν ζωές.

Αναλυτικά όσα θα γίνουν στο σημερινό 11/12 επεισόδιο στο «Κόκκινο ποτάμι»

Επεισόδιο 10

Η μοίρα για μια ακόμη φορά παίζει ένα περίεργο παιχνίδι στην Ιφιγένεια, καθώς αφού εκείνη έχει αναχωρήσει για το ταξίδι της επιστροφής, φτάνουν τα νέα για τον Μίλτο.

Ο Οζάλ δεν σταματά το κυνηγητό του Νικολαΐδη, ακόμα και στο χωριό του Χότζα. Δεν θα ησυχάσει αν δεν τον πιάσει. Δεν μπορεί να χωνέψει ότι είναι ελεύθερος ένας Ρωμιός που ήταν παράλληλα και γιατρός του Σουλτάνου, τον οποίο θεωρεί μέγιστο εχθρό. Εν τω μεταξύ η Εσμέ μαθαίνει από τον Εμίρ ότι ο Μίλτος έχει σκοτωθεί. «Τι είναι αυτά που λες; Η γυναίκα του επιστρέφει στην πατρίδα της για να ψάξει να τον βρει. Πρέπει να την προλάβουμε», του λέει και τον οδηγεί να το πει στην Ιφιγένεια. Ομως εκείνη έχει ήδη φύγει. Η απογοήτευσή της είναι μεγάλη. Ετσι πηγαίνει και το λέει τελικά στην Ελένη, που με τη σειρά της καταφεύγει στον Δημοσθένη. Την ίδια στιγμή οι βασιλόφρονες οργανώνουν επίθεση στη συγκέντρωση των Βενιζελικών. Τα επεισόδια είναι έντονα με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του Γαλάνη.