Αυτή η Νύχτα Μένει: «Δεν έχει κανένα νόημα πια» - Ανακοινώνεται ο χωρισμός αυτή την εβδομάδα (12-14/12)

Σοκαριστικές εξελίξεις στα νέα επεισόδια

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Αυτή η Νύχτα Μένει: «Δεν έχει κανένα νόημα πια» - Ανακοινώνεται ο χωρισμός αυτή την εβδομάδα (12-14/12)

Όπως θα δούμε αυτή την εβδομάδα, στο Αυτή η Νύχτα Μένει (12-14/12), η Νίτσα με τη Ζέτα έρχονται ξανά κοντά, αλλά η σχέση της Ζέτας με τον Στρατή περνάει κρίση μετά τις αποκαλύψεις. Την ίδια ώρα η Φωτεινή με τον Αλέξανδρο θέλουν πάση θυσία να φτάσουν στην αλήθεια, ενώ ο Μίλτος έχει πια ξεφύγει από τον έλεγχο (δείτε εδώ τις αντιδράσεις που έφερε το τελευταίο επεισόδιο της σειράς).

Τι θα δούμε αυτή την εβδομάδα στο Αυτή η Νύχτα Μένει (12-14/12)

Δευτέρα (12/12)

Η αποκάλυψη της Νίτσας για το παρελθόν της Ζέτας βυθίζει τον Στρατή στο αδιέξοδο και τη Ζέτα στην απελπισία. «Πώς το έκανες αυτό; Γιατί; Γιατί μπλέχτηκες;», φωνάζει στη Νίτσα η Ζέτα και εκείνη της απαντάει: «Το έκανα για το καλό σου, έπρεπε». Στο μεταξύ, μια εκμυστήρευση του Βαγγέλη για τον Παπαδόπουλο θα κρατήσει μακριά τη Ζέτα με τον Στρατή μέχρι να ξεσπάσει η μπόρα.

Ο Στέλιος στο μεταξύ ψάχνει απελπισμένα τρόπο να παραμείνει στο Αγρίνιο, ενώ η Αγλαΐα του αποκρύπτει την αλήθεια για την απόπειρα αυτοκτονίας του Μίλτου. Ο Χρήστος από την άλλη απειλεί τον Αλέξανδρο να αποκαλύψει τα πάντα: «Τολμάς να πεις την αλήθεια; Αντε τράβα, πήγαινε στα κορίτσια, πήγαινε στον Γιώργη, πήγαινε παντού και πες γιατί σε διώξαμε με τη Μαρίνα; Τράβα ρε, τι με κοιτάς; Πού να πας να το πεις! Εξαφανίσου και μη σε δω ξανά μπροστά μου». Ο Αλέξανδρος φοβάται, αλλά δεν κάνει πίσω.

Όμως, βλέποντας τη συντριβή να πλησιάζει, ο Χρήστος καταλήγει στη Βρεττώ και για πρώτη φορά μιλάνε για το ατύχημα. Ο Μίλτος από την άλλη εμφανίζεται έξω από το σπίτι των δικών του με ένα μαχαίρι.

Τρίτη (13/12)

Η πρόταση του Στρατή στον Παπαδόπουλο, δεν τον κρατάει μακριά από τον Χρήστο που ψάχνει συμμαχίες. Η Φωτεινή για μια ακόμα φορά συγκρούεται με την Εύη και θυσιάζεται για τον πατέρα της. Η φιλία της Ζέτας και της Νίτσας ξαναδυναμώνει, ενώ η σχέση της με τον Στρατή φτάνει σε αδιέξοδο καθώς ο φόνος του Νώντα σκιάζει σαν φάντασμα το παρελθόν τους. Όμως προσπαθούν.

Αυτή η νύχτα μένει Νίτσα

Η Μυρτώ κάνει ένα βήμα να πει την αλήθεια στον Μανωλάκη: «Θέλω να σου εξομολογηθώ κάτι! Για ένα ψέμα που σου έχω πει...», ξεκινάει να του λέει, αλλά η συζήτηση διακόπτεται χωρίς να του πει και πάλι την αλήθεια. Ο Μίλτος από την άλλη αρχίζει να χάνει τον έλεγχο και κάνει μαύρες σκέψεις να κάνει κακό! Την ίδια ώρα, ο Στέλιος βλέπει και τις τελευταίες ελπίδες του να παραμείνει στη θέση του να χάνονται: «Θα με διώξουν! Τόσα χρόνια, τόσος κόπος, τόση δουλειά, έδωσα τη ψυχή μου για το Σώμα και τώρα θα με διώξουν εξαιτίας του Χρήστου», λέει ξανά και ξανά ο ίδιος.

Ενώ η Βάσω φτάνει σε μια παράτολμη κίνηση για να εκδικηθεί μια ζωή, το δυστύχημα της Μαρίνας συνεχίζει να στοιχειώνει την οικογένεια του Χρήστου κι όταν η Φωτεινή θα αναλάβει δράση με τον Αλέξανδρο, θα μάθει εκείνο που δεν έπρεπε να μαθευτεί: Οτι η μητέρα τους είχε εραστή τον Βαρδάρη.

Τετάρτη (14/12)

Ο Μίλτος επανεμφανίζεται στο Όνειρο, προκαλώντας ταραχή στο μαγαζί αλλά και στον Στρατή, που βλέπει τον κλοιό να σφίγγει παντού γύρω του. Η Ζέτα, ενώ έχει αποφασίσει να του μιλήσει πια για όλα, έρχεται για πρώτη φορά αντιμέτωπη με τον τοίχο που αναγκάζεται να της βάλει. Και είναι οριστικός. «Δεν θέλω να ακούσω τίποτα, δεν έχει κανένα νόημα πια», της λέει. Στο μαγαζί, η Μυρτώ παθαίνει μεγάλο σοκ όταν βλέπει τον Μανωλάκη να μπαίνει μέσα στο Όνειρο.

Αυτή η νύχτα μένει Μίλτος

Η ζωή της κινδυνεύει να γίνει συντρίμμια! Ο Χρήστος βυθίζεται στη σκέψη της Μαρίνας και θυμάται τι συνέβη την ημέρα του δυστυχήματος. Η Μαρίνα εγκαταλείπει τον ίδιο και την οικογένειά τους και ο Χρήστος την κυνηγούσε με το αμάξι για να τη σταματήσει. Στην προσπάθειά της να τον αποφύγει, το αμάξι φεύγει από τον έλεγχό της με αποτέλεσμα να σκοτωθεί!

Πίσω στο σήμερα, η Φωτεινή και ο Αλέξανδρος κάνουν ένα ταξίδι στο παρελθόν που κρύβει μόνο μυστικά. Στο μεταξύ η Βάσω συλλαμβάνεται και οδηγείται στη χωροφυλακή, ενώ η Φωτεινή λίγο πριν αφήσει πίσω της τα πάντα, ένα αναπάντεχο εύρημα την αφήνει χωρίς ανάσα.