Αυτή η Νύχτα Μένει (12/12): Τρόμος! Ο Μίλτος έξω από το σπίτι του με μαχαίρι

Όλα όσα θα δούμε σήμερα

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Αυτή η Νύχτα Μένει (12/12): Τρόμος! Ο Μίλτος έξω από το σπίτι του με μαχαίρι

Καταιγιστικές αναμένεται να είναι οι εξελίξεις στο αποψινό (12/12) επεισόδιο της επιτυχημένης σειράς του ALPHA, Αυτή η Νύχτα Μένει (δείτε εδώ ένα σοκαριστικό spoiler που έχει κυκλοφορήσει για τον δολοφόνο της Μαρίνας), μιας και ο Μίλτος θα βρεθεί έξω από το σπίτι των δικών του με ένα μαχαίρι.

Τι θα δούμε σήμερα (12/12) στο Αυτή η Νύχτα Μένει

Η αποκάλυψη της Νίτσας για το παρελθόν της Ζέτας βυθίζει τον Στρατή στο αδιέξοδο και τη Ζέτα στην απελπισία. «Πώς το έκανες αυτό; Γιατί; Γιατί μπλέχτηκες;», φωνάζει στη Νίτσα η Ζέτα και εκείνη της απαντάει: «Το έκανα για το καλό σου, έπρεπε». Στο μεταξύ, μια εκμυστήρευση του Βαγγέλη για τον Παπαδόπουλο θα κρατήσει μακριά τη Ζέτα με τον Στρατή μέχρι να ξεσπάσει η μπόρα.

Ο Στέλιος στο μεταξύ ψάχνει απελπισμένα τρόπο να παραμείνει στο Αγρίνιο, ενώ η Αγλαΐα του αποκρύπτει την αλήθεια για την απόπειρα αυτοκτονίας του Μίλτου. Ο Χρήστος από την άλλη απειλεί τον Αλέξανδρο να αποκαλύψει τα πάντα: «Τολμάς να πεις την αλήθεια; Άντε τράβα, πήγαινε στα κορίτσια, πήγαινε στον Γιώργη, πήγαινε παντού και πες γιατί σε διώξαμε με τη Μαρίνα; Τράβα ρε, τι με κοιτάς; Πού να πας να το πεις! Εξαφανίσου και μη σε δω ξανά μπροστά μου». Ο Αλέξανδρος φοβάται, αλλά δεν κάνει πίσω.

Όμως, βλέποντας τη συντριβή να πλησιάζει, ο Χρήστος καταλήγει στη Βρεττώ και για πρώτη φορά μιλάνε για το ατύχημα. Ο Μίλτος από την άλλη εμφανίζεται έξω από το σπίτι των δικών του με ένα μαχαίρι.

Τι θα δούμε αύριο (13/12)

Η πρόταση του Στρατή στον Παπαδόπουλο, δεν τον κρατάει μακριά από τον Χρήστο που ψάχνει συμμαχίες. Η Φωτεινή για μια ακόμα φορά συγκρούεται με την Εύη και θυσιάζεται για τον πατέρα της. Η φιλία της Ζέτας και της Νίτσας ξαναδυναμώνει, ενώ η σχέση της με τον Στρατή φτάνει σε αδιέξοδο καθώς ο φόνος του Νώντα σκιάζει σαν φάντασμα το παρελθόν τους. Όμως προσπαθούν.

Αυτή η νύχτα μένει Νίτσα

Η Μυρτώ κάνει ένα βήμα να πει την αλήθεια στον Μανωλάκη: «Θέλω να σου εξομολογηθώ κάτι! Για ένα ψέμα που σου έχω πει...», ξεκινάει να του λέει, αλλά η συζήτηση διακόπτεται χωρίς να του πει και πάλι την αλήθεια. Ο Μίλτος από την άλλη αρχίζει να χάνει τον έλεγχο και κάνει μαύρες σκέψεις να κάνει κακό! Την ίδια ώρα, ο Στέλιος βλέπει και τις τελευταίες ελπίδες του να παραμείνει στη θέση του να χάνονται: «Θα με διώξουν! Τόσα χρόνια, τόσος κόπος, τόση δουλειά, έδωσα τη ψυχή μου για το Σώμα και τώρα θα με διώξουν εξαιτίας του Χρήστου», λέει ξανά και ξανά ο ίδιος.

Ενώ η Βάσω φτάνει σε μια παράτολμη κίνηση για να εκδικηθεί μια ζωή, το δυστύχημα της Μαρίνας συνεχίζει να στοιχειώνει την οικογένεια του Χρήστου κι όταν η Φωτεινή θα αναλάβει δράση με τον Αλέξανδρο, θα μάθει εκείνο που δεν έπρεπε να μαθευτεί: Οτι η μητέρα τους είχε εραστή τον Βαρδάρη.

Τι θα δούμε την Τετάρτη (14/12)

Ο Μίλτος επανεμφανίζεται στο Όνειρο, προκαλώντας ταραχή στο μαγαζί αλλά και στον Στρατή, που βλέπει τον κλοιό να σφίγγει... διαβάστε τη συνέχεια εδώ.