Παράδεισος των κυριών (12/12): Ο Ντίνος ξεφτιλίζει την Αμαλία - Η συνάντηση τους θα φέρει δάκρυα...

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ALPHA

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Παράδεισος των κυριών (12/12): Ο Ντίνος ξεφτιλίζει την Αμαλία - Η συνάντηση τους θα φέρει δάκρυα...

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις της σειράς Παράδεισος των κυριών, ειδικά μετά την αποκάλυψη πως η Μιράντα έχει βιαστεί, ενώ έχει και μια κόρη (δείτε εδώ αποκλειστικά ποια είναι). Η Αμαλία με τον Πάρη συνεχίζουν τις προετοιμασίες για το γάμο τους, ο οποίο δεν είναι αυτός που θέλουν.

Να σημειώσουμε ωστόσο, πως έχουμε όλες τις εξελίξεις της εβδομάδας - δείτε εδώ.

Οι σημερινές 12/12 εξελίξεις της σειράς του ALPHA, Παράδεισος των κυριών

Επεισόδιο 49

Η Αμαλία ετοιμάζεται για τον αρραβώνα με τον Πάρη γεμάτη απελπισία, ενώ ο Ντίνος κάνει το λάθος να δώσει ελπίδες στη Μιράντα, πληγώνοντάς τη βαθιά. Την ίδια στιγμή ο Αποστόλης επιβεβαιώνει την εμπλοκή της Βικτώριας στον φόνο του Αριστείδη και η Βικτώρια καταλήγει στο αστυνομικό τμήμα. Ο Πάρης βλέπει τον Ντίνο να πλησιάζει τη μητέρα του και πανικοβάλλεται, ξέρει πως αν μάθει η Αμαλία ότι πλησίασαν τον Παπακώστα, θα τη χάσει, όμως ο ίδιος μοιάζει ανήμπορος να κάνει κάτι και προσπαθεί με κάθε τρόπο να σταματήσει αυτή τη συνάντηση.

Στενεύει ο κλοιός γύρω από τη Βικτώρια Μέσα στο μαγαζί, η Γεωργία προσπαθεί να συνέλθει μετά την αποκάλυψη που της έκανε η Δάφνη, ότι ο Αγης την αρραβωνιάζεται μόνο και μόνο για ένα στοίχημα. Η κοπέλα καταρρακωμένη προσπαθεί να μάθει την αλήθεια, αλλά ο έρωτάς της για τον Αγη υπερνικά τα πάντα και διαλύει όλες τις αμφιβολίες που της δημιούργησε η Δάφνη.

Στο μεταξύ οι ελπίδες της Αμαλίας αναπτερώνονται, μόλις η Πολυξένη της ανακοινώνει: «Αμαλία μου, ο Ντίνος είναι εδώ. Τον είδα έξω από το σπίτι, μάλλον ήρθε να σε βρει να μιλήσετε», της λέει, αλλά η Αμαλία δεν ξέρει αν έχει τη δύναμη να βγει να τον αντιμετωπίσει…

Ωστόσο ο Ντίνος δεν είναι εκεί για την Αμαλία αλλά για τη Γεωργία, την οποία μετέφερε στο σπίτι των Μπουραντάδων για να μιλήσει με τον Αγη. Την ίδια στιγμή ο κλοιός γύρω από τη Βικτώρια όλο και σφίγγει και
όλα δείχνουν ότι αυτή τη φορά είναι πολύ δύσκολο να γλιτώσει.

Οργή από τους τηλεθεατές - Η σκηνή που έφερε τεράστιες αντιδράσεις

Ο Παράδεισος των Κυριών ήρθε φέτος μέσα από την συχνότητα του ALPHA και η αλήθεια είναι πως κατάφερε να συγκλονίσει και να καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό. Τα σχόλια πολύ θετικά και η τηλεθέαση αρκετά υψηλή. Ένας πολύ καλός συνδυασμός.

Οι εξελίξεις της σειράς, όμως, και η πλοκή της άρχισε να αμφιταλαντεύει τους τηλεθεατές για το πως ο σεναριογράφος «βλέπει» τα πράγματα. Για «Σύνδρομο της Στοκχόλμης» και λάθος μηνύματα έκανε λόγο, μάλιστα, το κοινό στο twitter.

Μπορεί η Αμαλία να τα ξαναβρήκε με τον Ντίνο όμως παράλληλα δεν μπορεί να μείνει μακριά από τον Πάρη, τον βιαστή της. Ο ψυχίατρος της είπε να συνεχίσει να βγαίνει μαζί του, γιατί θα την βοηθήσει στο να επανέρθει γρηγορότερα. Κάτι που δυσαρέστησε αρκετά το τηλεοπτικό κοινό…