Σασμός: Αποκαλύπτεται ένα τεράστιο μυστικό για τους Σταματάκηδες - Η συγκλονιστική σκηνή που θα παρακολουθήσουμε απόψε 18/12

Καταιγιστικές οι εξελίξεις

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Σασμός: Αποκαλύπτεται ένα τεράστιο μυστικό για τους Σταματάκηδες - Η συγκλονιστική σκηνή που θα παρακολουθήσουμε απόψε 18/12

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις που θα σημειωθούν στο αποψινό 18/12 επεισόδιο της αγαπημένης σειράς του ALPHA, Σασμός (δείτε εδώ και ποιο θα το νέο ζευγάρι που θα δημιουργηθεί).

Οι αποψινές 18/12 εξελίξεις του Σασμού

Οσο η Αργυρώ δεν ξέρει πώς να αντιμετωπίσει τον Σταύρο που επιμένει να διεκδικεί το παιδί της, η Καλλιόπη προσπαθεί να προσαρμοστεί στο νέο της σπίτι και ο Μαθιός θέλει να συναντήσει τον αποστολέα των μηνυμάτων. Τέλος, η γιαγιά Ειρήνη και ο παπάς συνεργάζονται για να βοηθήσουν Αστέρη και Αργυρώ.

Ο Αστέρης με τον Μαθιό, τον Παύλο και την αστυνομία σπεύδουν να προλάβουν το κακό στα χωράφια του Αγγελου, πριν να είναι αργά. Ξαφνικά από αντίπαλοι γίνονται σύμμαχοι. Κανείς από τους τρεις δεν μπορεί να πιστέψει πως για πρώτη φορά έχουν ένα κοινό στόχο. Η επόμενη μέρα βρίσκει την Ανω Ποριά ντυμένη στα μαύρα. Μια κηδεία λαμβάνει χώρα, βυθίζοντας το χωριό στο πένθος. Πιο συγκεκριμένα, η κηδεία της Φιλιώς συσπειρώνει το χωριό, όπου όλοι στέκονται στο πλευρό της Τζένης.

Ο Μανόλης δεν λείπει από το πλευρό της. «Εχεις εμάς τώρα. Δεν θα σε αφήσουμε ποτέ μόνη. Ημασταν και θα είμαστε η οικογένειά σου», την παρηγορεί, αλλά η Τζένη ξέρει καλά πως ήδη έχει μείνει μόνη πριν καν πεθάνει η γιαγιά της που τη μεγάλωσε. Εχει μείνει μόνη από την στιγμή που ο Νικηφόρος παραδέχτηκε πως θέλει να χωρίσουν, όχι γιατί δεν την αγαπά αλλά επειδή δεν βρίσκει πολλά κοινά πλέον μαζί της. Του χαμογελά αχνά και σκέφτεται τι μπορεί να είναι αυτό που θα της φέρει το μέλλον.

Η Αιμιλία επισπεύδει τις διαδικασίες αποφυλάκισης του μόνου ανθρώπου που μπορεί να αποκαλύψει την αλήθεια για τη δολοφονία του Κώστα και αυτός είναι ο Τόλης. Με λίγα ρούχα μέσα σε μια βαλίτσα και ανάμεσά τους το πολύτιμο γράμμα που του άφησε ο Κώστας, περνάει την πύλη των φυλακών αλλά η στιγμή αυτή δεν είναι όπως την έχει φανταστεί, ήρεμη και ξέγνοιαστη. Μέσα του κουβαλάει ένα τεράστιο μυστικό που αφορά στην οικογένεια Σταματάκη, που αν γίνει γνωστό, οι ζωές πολλών ηρώων θα τιναχτούν στον αέρα. Ο Βαγγέλης κάνει μια ενδιαφέρουσα γνωριμία στο μπαρ, ενώ την ίδια στιγμή η Νάντια περιμένει τον πατέρα της.