Αυτή η νύχτα μένει (19/12): Η Ζέτα περνάει στη αντεπίθεση - Ο άντρας που θα την πλησιάσει

Όλα όσα θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Αυτή η νύχτα μένει (19/12): Η Ζέτα περνάει στη αντεπίθεση - Ο άντρας που θα την πλησιάσει

Με νέα συνταρακτικά επεισόδια ξεκινάει και αυτήν την εβδομάδα η σειρά του Alpha ''Αυτή η νύχτα μένει'' και έτσι στο επεισόδιο της Δευτέρας 19/12 αναμένεται να δούμε τόσο στην αστυνομία όσο και στο Όνειρο, μετά τις αποφάσεις του Στρατή, να γίνεται ο κακός χαμός...

Οι εξελίξεις για το σημερινό (19/12) επεισόδιο στη σειρά ''Αυτή η νύχτα μένει''

Επεισόδιο 28

Ο Αλέξανδρος, μετά από όσα ανακάλυψε, αποφασίζει να φύγει ξανά όπως έκανε και στο παρελθόν, να εξαφανιστεί απ’ όλους και απ’ όλα. Ομως, ενώ τη Φωτεινή στοιχειώνει ασφυκτικά το παρελθόν, ο παπα-Δανιήλ συνεχίζει να σιωπά: «Μη σκαλίζεις το παρελθόν, ό,τι έγινε έγινε και άστο να φύγει, παιδί μου! Δεν υπάρχει λόγος να βασανίζεσαι με τέτοια πράγματα», τη συμβουλεύει, αλλά εκείνη επιμένει: «Πρέπει να ξέρουμε την αλήθεια! Μαμά μας ήταν, ξέρουμε ότι κάτι έχει συμβεί και είναι υποχρεωμένοι όλοι να μας πουν επιτέλους να ξέρουμε».

Στο νέο βήμα της, η Εύη βρίσκεται ξανά αντιμέτωπη με τον Παντελή. «Τελικά όλοι οι δρόμοι οδηγούν σ’ εμένα», της λέει για να την πειράξει και εκείνη του απαντάει: «Μεγάλη ιδέα έχεις για τον εαυτό σου». Ο Γιώργης ετοιμάζεται για τον «υπέρ πάντων» αγώνα φέρνοντας τη Νίτσα σε δίλημμα: «Είμαι τρελός για εσένα, γι’ αυτό σήμερα κιόλας θα μου απαντήσεις αν θα με παντρευτείς ή όχι, αλλιώς δεν θα με ξαναδείς ποτέ ξανά μπροστά σου και δεν θα σε ξαναενοχλήσω». Πίσω από την πλάτη του Στρατή ο Παπαδόπουλος συνεχίζει να πλέκει μεθοδικά τον ιστό του. Η Διαμάντω προβληματίζεται από τις παράξενες κινήσεις του Θοδωράκη, ενώ Στέλιος και Μίλτος βρίσκονται σε σημείο χωρίς επιστροφή.

Ο Σταύρος φλερτάρει τη Ζέτα

Ο Στρατής «βάζει στον πάγο» τη Ζέτα, η οποία είναι αποφασισμένη να μην αφήσει τον έρωτά της για εκείνον να πάει στράφι. Θέλει να παλέψει για να καταφέρουν στο τέλος να κερδίσουν! Η Νίτσα μαλακώνει απέναντί της και η Ζέτα την προτρέπει να ψάξει να μάθει για την άγνωστη αγάπη του Στρατή. «Μάθε σε παρακαλώ ό,τι μπορείς γι’ αυτή τη γυναίκα».

Όσα θα δούμε στο επεισόδιο της Τρίτης (20/12)

Επεισόδιο 29

Η σοκαριστική αποκάλυψη

Ο Αλέξανδρος σχεδιάζει να φύγει ξανά από το Αγρίνιο μακριά απ’ όλους και όλα, όμως η Φωτεινή είναι αποφασισμένη να φτάσει ως το τέρμα και ζητάει εξηγήσεις από τον παπα-Δανιήλ. Εκείνος όμως δεν λέει κουβέντα προσπαθώντας να κρατήσει τις ισορροπίες. Ο Χρήστος αγωνίζεται απελπισμένα να κρατήσει τον κόσμο του σε τάξη, αλλά η Φωτεινή απαιτεί εξηγήσεις: «Τόσο καιρό σωπαίνω και δεν λέω κουβέντα σε κανέναν, σε στηρίζω με όλες τις δυνάμεις μου, ενώ κανείς δεν ρωτάει εμένα πώς νιώθω! Δεν πρόκειται να σταματήσω αν δεν πάρω τις απαντήσεις που θέλω! Γιατί έφυγε η μαμά εκείνη τη μέρα; Τι είχε γίνει; Καταλαβαίνεις ότι θα έφευγε χωρίς καν να μας αποχαιρετίσει; Πες μου την αλήθεια, θα τρελαθώ», φωνάζει στον πατέρα της και εκείνος της αποκαλύπτει: «Η μάνα σας αυτοκτόνησε».

Η Φωτεινή, μετά το αρχικό σοκ, πείθεται για την εκδοχή αυτή και δέχεται την απρόσμενη επίσκεψη του Αλέξανδρου στο σπίτι της οικογένειας, κάτω από το άγρυπνο μάτι της Βρεττώς που επιστρέφει για να σώσει ακόμα μια φορά τον γιο της.

Αυτή η νύχτα μένει