Μετά το Maestro ο ALPHA στέλνει Netflix και δική του σειρά - Δεν είναι ο Σασμός

Και ναι, αυτή που φαντάζεστε είναι...

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Μετά το Maestro ο ALPHA στέλνει Netflix και δική του σειρά - Δεν είναι ο Σασμός

Η συμφωνία να προβληθεί στο Netflix το «Maestro» του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, δίνοντάς του μάλιστα και ένα εξωφρενικό ποσό ανά επεισόδιο (δείτε το εδώ), έκανε και τα άλλα ιδιωτικά κανάλια να κυνηγήσουν το όνειρο!

Γράφει η Γιάννα Παπανικολάου για το περιοδικό TiViSirial

Και καλώς ή κακώς το Netflix αποτελεί αυτή τη στιγμή τη νούμερο ένα πλατφόρμα στον κόσμο με φανατικό κοινό, αλλά και με πολλές δικές του παραγωγές. Όλοι θα ήθελαν να ενταχθούν στο δυναμικό του καθώς έτσι θα μπορέσουν να παρουσιαστούν οι δουλειές τους σε όλο τον κόσμο.

Ετσι το MEGA μετά το «Maestro, θέλει να πουλήσει τα δικαιώματα και του «Milky way», του βραβευμένου με Χρυσό Φοίνικα Βασίλη Κεκάτου. Παράλληλα και ο ALPHA κοιτάζει να δει ποια σειρά τον συμφέρει να προωθήσει, με πρώτη σκέψη του «Αυτή η νύχτα μένει», αλλά λόγω όγκου επεισοδίων αυτό είναι ανέφικτο.

Τι θα δούμε στο τελευταίο επεισόδιο της σεζόν απόψε (21/12) στο «Αυτή η νύχτα μένει»

Ο ALPHA στέλνει στο neftlix το αυτή η νύχτα μένει

Η απόφαση της Νίτσας για τον Νικολάκη καταλήγει άσχημα, προκαλώντας την οργή της Διαμάντως: «Ποια είσαι εσύ για να αποφασίζεις για το δικό μου το παιδί; Σαν πολύ αέρα δεν πήρες; Ανάθεμα την ώρα που σε έβαλα στο σπίτι μου», της λέει. Η Βάσω βρίσκεται στο κέντρο της σύγκρουσης Χρήστου και Στέλιου και η απελπισμένη Αγλαΐα κυριολεκτικά μαζεύει τα σπασμένα. Η Βάσω και ο Χρήστος έρχονται ξανά αντιμέτωποι με τα κρυμμένα τους αισθήματα, την ώρα που η επιμονή της Ζέτας να μη χάσει τον Στρατή από τη ζωή της, έχει σαν αποτέλεσμα το ξέσπασμά του.

Η Ζέτα σοκάρεται από την οδυνηρή κρυμμένη αλήθεια, αλλά βυθίζεται σε καινούρια ερωτηματικά, ενώ ταυτόχρονα της αποκαλύπτεται το ερωτικό ενδιαφέρον του Σταύρου. «Ξέρεις, μου αρέσεις, είσαι ενδιαφέρον άνθρωπος. Ξεχωρίζεις απ’ όλους εδώ μέσα, είσαι διαφορετική, αν και θέλεις να δείχνεις κάτι άλλο», της λέει και εκείνη κολακεύεται μεν, αλλά το μυαλό της είναι στον Στρατή: «Μπετόβεν, μάλλον λάθος άνθρωπο βρήκες». Η ξέφρενη πορεία του Μίλτου συνεχίζεται. Ο Παπαδόπουλος και η γεμάτη βαλίτσα του φέρνουν μια νέα αναστάτωση στη ζωή του «Ονείρου».