Γη της Ελιάς (22/12): «Είναι ο άντρας της ζωής μου αποδέξου το» - Άγριος καβγάς Ισίδωρου με Ιουλία και Στάθη

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του MEGA

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Γη της Ελιάς (22/12): «Είναι ο άντρας της ζωής μου αποδέξου το» - Άγριος καβγάς Ισίδωρου με Ιουλία και Στάθη

Λίγο πριν παρθεί η απόφαση «σταθμός» στο Mega για την κορυφαία του σειρά, Γη της Ελιάς, οι σημερινές 22/12 εξελίξεις είναι καταιγιστικές. Ο Στάθης με τον Ισίδωρο πιάνονται στα χέρια, ενώ ο Λυκούργος θέλει να μάθει την αλήθεια για τον Κωνσταντίνο.

Οι σημερινές 22/12 εξελίξεις της σειράς του MEGA, Γη της Ελιάς

Επεισόδιο 76

Ο Στάθης προσπαθεί να στηρίξει την Ιουλία που είναι καταρρακωμένη από τις εξελίξεις και πηγαίνει στο σπίτι της. Την ίδια στιγμή όμως, χωρίς να ενημερώσει, πηγαίνει και ο Ισίδωρος να επισκεφθεί την Ιουλία και βρίσκει εκεί τον Στάθη. Η παρουσία του Στάθη στο σπίτι της Ιουλίας εξοργίζει τον Ισίδωρο: «Τι θες εσύ εδώ μέσα; Ιουλία, απαιτώ εξηγήσεις», της λέει και ο Στάθης τον αντιμετωπίζει με ειλικρίνεια: «Ισίδωρε, μέχρι εδώ. Με την Ιουλία είμαστε μαζί και αυτή τη φορά δεν πρόκειται να αφήσω κανέναν να μπει ανάμεσά μας. Μία φορά έκανα το λάθος», του ξεκαθαρίζει και οι δύο άντρες σχεδόν πιάνονται στα χέρια.

Ο Λυκούργος βασανίζεται από τις υποψίες που του γεννήθηκαν σχετικά με τον τραυματισμό του Κωνσταντίνου. Ρωτάει τον Κουράκο κι εκείνος του δίνει διάφορες πληροφορίες για τις συμμορίες που κάνουν διακίνηση ναρκωτικών και ειδικά για τον περιβόητο «Κεφάλα». Η Μαργαρίτα και ο Γεράσιμος έρχονται πιο κοντά και προχωρούν σε μια τρυφερή σχέση, ενώ ο Θανάσης «ψαρεύει» τη Χρυσούλα και μαθαίνει ότι η Αρετή προσπάθησε να χωρίσει τη Βασιλική και τον Φίλιππο, καταφεύγοντας ακόμα και σε μάγια.

Η Αφροδίτη Λιάντου διαψεύδει το πιο μεγάλο spoiler που έχει κυκλοφορήσει

Ο ρόλος της στην “Γη της Ελιάς” μπορεί να άλλαξε και η Μυρτάλη να μεταμορφώθηκε σε ένα δύστροπο και κακομαθημένο παιδί που τα βάζει με όλους, η Αφροδίτη Λιάντου όμως στην κανονική της ζωή δεν έχει αλλάξει στο ελάχιστο τον χαρακτήρα της.

Οι συμβουλές των γονιών της (δείτε εδώ ποιος είναι ο μπαμπάς της και πρώην σύντροφος της Εβελίνας Παπούλια), ο απολογισμός της χρονιάς, οι αλλαγές στην ζωή της, o Στέφανος, ο Χρήστος, ο Αλέξης και όλα όσα θέλετε να ξέρετε για την συνέχεια της Μυρτάλης Βρεττάκου σε μια κουβέντα με την Αφροδίτη που ξεκλέβει χρόνο από τα πολύωρα γυρίσματα για το YOU.

Σε ρόλο μοντέλου, που της ταιριάζει απόλυτα, η Αφροδίτη Λιάντου φοράει φορέματα Ελλήνων σχεδιαστών και μιλάει για τις μέρες και νύχτες που περνάει στο πετυχημένο σήριαλ του MEGA.

Κάνοντας τον απολογισμό σου έναν χρόνο μετά από την πρώτη μας κουβέντα, τι έχει αλλάξει στη ζωή σου εκτός της μεγάλης επιτυχίας του καθημερινού σήριαλ στο MEGA “Η Γη της ελιάς”;

Ο τρόπος της ζωής μου δεν έχει αλλάξει σημαντικά, σίγουρα όμως έχω εξελιχτεί εγώ σαν άνθρωπος σε πολλά πράγματα. Επίσης έχω δέσει πολύ με τους υπόλοιπους πρωταγωνιστές της σειράς και έχουμε γίνει μια ωραία παρέα. Έχω γνωρίσει τόσους όμορφους ανθρώπους και έχω μάθει τόσα πολλά από αυτούς. Με τους πιο κοντινούς ηλικιακά σε εμένα που κάνουμε και την πρώτη μας τηλεοπτική δουλειά σίγουρα έχουμε έρθει ακόμα πιο κοντά και μοιραζόμαστε πολλά πράγματα μαζί.

Η Μυρτάλη το τελευταίο διάστημα έχει πολύ δυνατές σκηνές και έντονες αντιδράσεις. Τσακώνεται με όλο τον κόσμο, ακόμα και με τους φίλους της, έχει μια ανάρμοστη συμπεριφορά, είναι ένας διαφορετικός άνθρωπος. Ποια δυνατή σκηνή της από όλες αυτές δεν θα ξεχάσεις;

Σίγουρα οι πιο δυνατές σκηνές μου ήταν η απώλεια του Νικήτα, η σκηνή της απαγωγής μου, αλλά και η τελευταία όταν αποχωριζόμουνα τον θείο μου Ιάκωβο, τον Στέφανο Κυριακίδη που πήγαινε στην Ισπανία. Και τώρα από όσο ξέρω έρχονται και άλλες ακόμα πιο έντονες σκηνές αλλά δεν μπορώ να πω περισσότερα...

Διάβασα σαν spoiler ότι αργότερα ο Στέφανος θα χωρίσει από την Ελένη, θα φύγει από την Ισπανία, θα γυρίσει στην Μάνη και θα είστε πάλι μαζί... Ισχύει;

Δεν νομίζω ότι θα συμβεί κάτι τέτοιο.