Μην αρχίζεις την Μουρμούρα (22/12): Η Βέλη κρατάει μούτρα στον Άγγελο - Ποιος φταίει

Όλα όσα θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο της σειράς του Alpha

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Μην αρχίζεις την Μουρμούρα (22/12): Η Βέλη κρατάει μούτρα στον Άγγελο - Ποιος φταίει

Πέμπτη 22/12 σήμερα, μια ανάσα πριν από τα Χριστούγεννα και η καθημερινή κωμική σειρά του Alpha, «Μην αρχίζεις την μουρμούρα» έρχεται με ένα νέο επεισόδιο, μετά τις τελευταίες εξελίξεις για το τέλος της σειράς (δείτε εδώ τι έγινε).

Στο προηγούμενο επεισόδιο, ο Μήτσος έρχεται και πάλι στο σπίτι για να ζητήσει βοήθεια από τον Άγγελο και τη Βέλη. Αλλά καταλήγει να κάνει στον Άγγελο μια δελεαστική πρόταση… Ο Ηλίας είναι όλο και πιο απόμακρος στο κρεβάτι. Η Καίτη προσπαθεί να καταλάβει τι συμβαίνει, μέχρι που ανακαλύπτει στην τσέπη του κάποια περίεργα χάπια.

Ο Μηνάς μαλώνει τη Βούλα που δίνει στο χηνάρι του τροφές που δεν πρέπει κι εκείνη του υπόσχεται ότι δεν θα το ξανακάνει, αλλά πάνω που τα βρίσκουν για τη διατροφή του, το Σοφάκι εξαφανίζεται…

Αναλυτικά οι σημερινές 22/12 εξελιξεις στο «Μην αρχίζεις την μουρμούρα»

Επεισόδιο 23

Η Βέλη κρατάει μούτρα στον Άγγελο, επειδή θα δουλέψει στο ανταγωνιστικό μαγαζί και αποφασίζει να βάλει τον Κανάτη να τον κατασκοπεύσει… Καίτη και Μένη αποφασίζουν να κάνουν οι ίδιες, τις θεραπείες που τους κάνει η Ελίζαμπεθ. Όμως τα αποτελέσματα δεν είναι αυτά που περίμεναν.

Όσο και να του το κρατάνε κρυφό του Μηνά, Βούλα και Βαγγέλης ότι η χήνα του χάθηκε, κάποτε θα πρέπει να το μάθει… Η Σοφία και ο Χάρης ψάχνουν για σπίτι, αλλά ο Μπάμπης δεν συμφωνεί με καμία από τις επιλογές τους. Η λύση όμως μπορεί να βρίσκεται πολύ κοντά…