Παράδεισος των κυριών: Ο Ντίνος είναι παντρεμένος! Αυτή είναι η γυναίκα του που έρχεται από την Αμερική

"Βόμβα" στα επεισόδια του 2023! Αποκλειστικό ρεπορτάζ

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Παράδεισος των κυριών: Ο Ντίνος είναι παντρεμένος! Αυτή είναι η γυναίκα του που έρχεται από την Αμερική

To ένα χτύπημα μετά το άλλο δέχεται ο Ντίνος στην σειρά Παράδεισος των κυριών. Δεν πρόλαβε καλά-καλά να συνέλθει από τον γάμο της Αμαλίας με τον Πάρη αλλά και από τα πολλά και αξεπέραστα οικονομικά του προβλήματα, έρχεται ακόμα ένα να προστεθεί, η Λιζέττα.

Από την Μαρία Μεταξητινού

Ο Ντίνος, μετά τον γάμο της Αμαλίας, κάνει σχέση με τη Μιράντα και μάλιστα κρυφά από όλους. Ετσι έχει αρχίσει να δίνει στον εαυτό του την ευκαιρία να ξεχάσει όλη αυτή τη συναισθηματική πίεση που είχε. Η Μιράντα, από την άλλη, δείχνει ευτυχισμένη και παράλληλα ικανή να αποφορτίζει τον Ντίνο από τα χιλιάδες προβλήματά του. Ωστόσο, όλα αυτά έρχονται να ανατραπούν με την εμφάνιση της Λιζέτας.

Η Λιζέτα, την οποία θα υποδυθεί η Λαμπρινή Σκρέκα, είναι η γυναίκα του Ντίνου από την Αμερική...

Ενώ ο Ντίνος πίστευε ότι έχει πλέον απαλλαγεί από την πρώην γυναίκα του που τον απάτησε, έκανε λάθος. Με κάποια κόλπα η Λιζέτα δεν είχε βάλει ποτέ την υπογραφή της στα έγγραφα του διαζυγίου τους, με αποτέλεσμα ο Ντίνος να θεωρείται ακόμα παντρεμένος και η Λιζέτα να είναι η νόμιμη σύζυγός του (δείτε επίσης το σημερινό 22/12 επεισόδιο).

Παράδεισος των κυριών Ντίνος γυναίκα
Instagram/laskreka

Ξαφνικά εμφανίζεται μπροστά του η Λιζέτα και φέρνει τα πάνω- κάτω! Οι διαθέσεις της δεν είναι και τόσο καλές και μόνο προβλήματα έρχεται να δημιουργήσει, καθώς εκτός από μια θέση στην καρδιά του Ντίνου, διεκδικεί και την περιουσία του και φυσικά μέρος από τον «Παράδεισο των κυριών», που όπως θα δούμε στα νέα επεισόδια στις 16 Ιανουαρίου, θα κινδυνεύσει να φύγει και από τα χέρια του Ντίνου (δείτε εδώ ποια είναι η κόρη της Μιράντας).

Ο Ζήσης εκβιάζει τον Αποστόλη στον Παράδεισο των κυριών

Ο Ζήσης, μετά τη συνεργασία του με τη Βικτώρια, έχει αποφασίσει να κερδίσει κι άλλα χρήματα χρησιμοποιώντας άλλες μεθόδους, ώστε να πάρει αρκετά ακόμα χρήματα από τον Αποστόλη. Ετσι ψάχνοντας στα αρχεία του ιδρύματος της Καρτεζίνη, βρίσκει τον φάκελο με την υιοθεσία του Αριστείδη. Ο Ζήσης πλέον έχει έναν γερό άσο στο μανίκι του και δεν διστάζει να πάει ένα βήμα παρακάτω.

Πηγαίνει και βρίσκει τον Αποστόλη: «Ξέρω ότι ο Αριστείδης ήταν γιος σου και τον έδωσες παράνομα. Αλλά ξέρω επίσης ότι αυτό είναι και το μεγάλο μυστικό σου. Για να παραμείνει μυστικό και να μη μάθει η γυναίκα σου ότι έκανες παιδί και με άλλη, θα σου κοστίσει ξέρεις και μάλιστα λίγο ακριβά», τον εκβιάζει και ο Αποστόλης γίνεται κάτασπρος. Ωστόσο το θέμα είναι αν ο Ζήσης πετύχει τον σκοπό του ή αν ο Αποστόλης αποδειχθεί πιο «σκληρό καρύδι» από όσο τον υπολόγιζε...