Σασμός: Έρχονται 4 γάμοι - Αυτό είναι ένα από τα ζευγάρια που παντρεύονται

Σούπερ αποκλειστικό

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Σασμός: Έρχονται 4 γάμοι - Αυτό είναι ένα από τα ζευγάρια που παντρεύονται

Ο Σασμός στις 16 Ιανουαρίου επιστρέφει με νέα επεισόδια και όπως ήδη σας έχουμε αποκαλύψει εδώ στο Youweekly.gr θα έχουμε και γάμους και κηδείες (δείτε εδώ ποιανού πτώμα θα βρει η Αργυρώ και θα πάθει σοκ). Ο Γιώργος Αμούτζας ή αλλιώς Νικηφόρος, σε πρόσφατη συνέντευξή του επιβεβαίωσε το ρεπορτάζ μας αφού είπε πως 4 γάμοι θα πραγματοποιηθούν και θα είναι μπροστά σε όλους, αλλά διέψευσε ταυτόχρονα ένα από τα πιο σοκαριστικά spoiler που έχουν κυκλοφορήσει για την συγκεκριμένη σειρά (δείτε εδώ την αποκάλυψή του).

Όσον αφορά τους γάμους, λοιπόν, εμείς ψάξαμε και βρήκαμε ένα από τα τέσσερα ζευγάρια που θα ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας.

Έρχονται γάμοι στον Σασμό

Σασμός Λευτέρης Θοδώρα

Από τις πιο βασανισμένες ηρωίδες της σειράς είναι αναμφισβήτητα η Θοδώρα. Ερωτεύτηκε τον Πέτρο, όμως δεν κατάφερε να είναι μαζί του. Τη μέρα του γάμου της με τον Γιώργο, εκείνος έπεσε νεκρός, ενώ λίγο αργότερα που έμεινε έγκυος, δεν κατάφερε να φέρει στον κόσμο το παιδί του.

Διαβάστε επίσης: Ξαφνική εγκυμοσύνη στα επόμενα επεισόδια του Σασμού - Περιμένει παιδί η...

Τη φετινή σεζόν όμως φαίνεται η τύχη της να αλλάζει. Γνώρισε τον Λευτέρη, αλλά παρόλο που ξέρει ότι κρατάει ακόμα καλά κρυμμένα τα χαρτιά του, εκείνη επιμένει να στέκεται στο πλάι του. Μετά τις γιορτές όμως όλα αυτά θα αλλάξουν. Ο Λευτέρης θα αποκαλύψει την πραγματική του ταυτότητα αλλά και τον λόγο που τόσο καιρό φερόταν με τον συγκεκριμένο τρόπο. Ποια η θέση της Θοδώρας; Σίγουρα στην αρχή θα ενοχληθεί, όμως καταλαβαίνοντας πως το ένστικτό της δεν τη διέψευσε, δηλαδή ο Γιώργος (Λευτέρης) την αγαπάει, θα μείνει κοντά του. Δεν θα αργήσουν οι δυο τους να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας, δίνοντας χαρά στον Παντελή και την Αννα που ήθελαν τόσο πολύ να τη δουν να φτιάχνει τη ζωή της.