«Δεν είναι λίγο παράλογο όλο αυτό;» - Ο Γιώργος Αμούτζας διαψεύδει το πιο σοκαριστικό spoiler για τον Σασμό

«Δεν θα...»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Δεν είναι λίγο παράλογο όλο αυτό;» - Ο Γιώργος Αμούτζας διαψεύδει το πιο σοκαριστικό spoiler για τον Σασμό

Είναι μια σειρά που χτυπάει κόκκινο σε τηλεθέαση οπότε καταλαβαίνετε πως φημολογούνται πολλά γύρω από αυτήν και την πλοκή της. Το πρωί της Δευτέρας 2/1, στην εκπομπή Happy day, προβλήθηκε μια συνέντευξη του Γιώργου Αμούτζα, γνωστού και ως Νικηφόρου, ο οποίος μίλησε για το χειρουργείο που έκανε (δείτε εδώ περισσότερα) αλλά προχώρησε σε αποκαλύψεις και όσον αφορά την συνέχεια του Σασμού.

Σας έχουμε ήδη αποκαλύψει πως τα νέα επεισόδια που έρχονται ξανά στον ALPHA από 16 Ιανουαρίου θα είναι καταιγιστικά αφού θα υπάρξει ένας αβάσταχτος, για την Αργυρώ, θάνατος (δείτε εδώ ποιανού το πτώμα θα βρει μέσα στα αίματα). Αυτό που δεν περιμέναμε, όμως, με τίποτα ήταν ο Γιώργος Αμουτζάς να διαψεύσει στην τηλεόραση ένα από τα πιο σοκαριστικά spoiler που έχουν κυκλοφορήσει για την συγκεκριμένη σειρά.

Οι δηλώσεις του Γιώργου Αμουτζά

«Δεν θα σκοτώσω τον Μαθιό, γιατί να τον σκοτώσω, δεν είναι λίγο παράλογο όλο αυτό; Τι θα είναι για μένα μέχρι τότε ο Μαθιός; Έχουμε πολλά στοιχεία ακόμα να δούμε, έχουμε χρόνο μπροστά μας, ένα όμορφο τηλεοπτικό ταξίδι, να δούμε και την αντίδραση του Νικηφόρου», είπε χαρακτηριστικά.

Μπαμπάς ο Νικηφόρος;

Σύμφωνα με τον Βασίλη Ανδριτσανο και το περιοδικό Τηλέραμα, ο Νικηφόρος θα έρθει αντιμέτωπος με μια πού δύσκολη στιγμή και θα χάσει κυριολεκτικά την γη κάτω από τα πόδια του.

Κι αυτό γιατί η Τζένη τον ενημερώνει πως είναι έγκυος, μια είδηση που θα σκάει σαν βόμβα στους Σταματάκηδες, τη χειρότερη χρονική στιγμή, καθώς ο Νικηφόρος έχει δεθεί με την Νάντια και δείχνει διαρκώς το ενδιαφέρον του απέναντί της, ωστόσο εκείνη είναι ξεκάθαρο πως τον χρησιμοποιεί, με σκοπό να μπει στο σπίτι του Μαθιού και της Βασιλικής.

Η Τζένη λοιπόν μέρα με την μέρα συνειδητοποιεί πως ο πρώην της έρχεται όλο και πιο κοντά με την Νάντια για αυτό και θα κάνει τα πάντα για τους χωρίσει. Έτσι λοιπόν, αποφασίζει να πει πως είναι έγκυος, με τον Νικηφόρο, στο άκουσμα της είδησης αυτής, να μην ξέρει πως να το διαχειριστεί και να "παγώνει".

Ο ίδιος, παρόλο που την αγαπά, της λέει πως δεν είναι έτοιμος να γίνει πατέρας, όμως η Τζένη δεν υποχωρεί.

undefined

Ωστόσο, πρόκειται για ένα παιχνίδι της κι όχι μια πραγματική εγκυμοσύνη της, καθώς χρησιμοποιεί το υποτιθέμενο μωρό που περιμένει προκειμένου να μείνει ο Νικηφόρος στο πλευρό της και να είναι ξανά μαζί. Όμως, δεν θα αργήσει να αποκαλυφθεί αυτό το ψέμα, που θα έχει ολέθριες φυσικά συνέπειες, όπως κι αυτό το νέο ζευγάρι που θα δούμε στα επόμενα επεισόδια του Σασμού!