Maestro: Μόνο εδώ - 4 spoil για τον δεύτερο κύκλο της σειράς!

Αναμένουμε με αγωνία!

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Editor
Maestro: Μόνο εδώ - 4 spoil για τον δεύτερο κύκλο της σειράς!

Από τους Παξούς... στο Netflix, μια επιτυχία δρόμος για τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη, (δείτε εδώ πόσα λεφτά του έδωσαν από την πλατφόρμα) που μας μάγεψε με το “Maestro” στο Mega. Mετά από χρόνια τηλεοπτικής απουσίας, η μαγική του πένα... ζωγράφισε στη μικρή οθόνη μια ιστορία ανατρεπτική και συνάμα τόσο αληθινή, που άγγιξε τον καθένα.

Περιστατικά βγαλμένα από την καθημερινότητα, πρόσωπα που συναντάς δίπλα σου, έρωτες... με διαφορά, καταπιεσμένα πάθη και “ψεύτικες” σχέσεις έδεσαν το... γλυκό και η συνταγή πέτυχε! Με ένα καστ εξαιρετικό, τοπία μαγικά, μουσική και μοντάζ απίστευτα, το σίγουρο είναι πως θα ξαναδούμε τον Α΄ κύκλο στην πλατφόρμα και θα περιμένουμε με αγωνία τον δεύτερο...

Τι ξέρουμε για τον Β κύκλο της σειράς Maestro

  • Η σειρά θα συνεχιστεί με τους ίδιους συντελεστές: «Ένας λόγος που λέω “ναι” στον δεύτερο κύκλο είναι οι ήρωες και το “ψωμί” που έχουν αλλά και το αποτέλεσμα που βλέπω και ξέρω ότι μπορούμε να το πάμε ακόμα πιο πάνω».
  • Τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν την ερχόμενη άνοιξη, επιβεβαίωση που ήρθε από τη Στεφανία Γουλιώτη: «Έχουμε μιλήσει για τον δεύτερο κύκλο και αναμένω να μου στείλει το πρώτο επεισόδιο, μέσα στην άνοιξη ξεκινάμε τα γυρίσματα».
  • Υπάρχουν ήδη κάποιες σκηνές έτοιμες, που «φύλαξε» για τον δεύτερο κύκλο ο Χριστόφορος. «Την ώρα που ήμουν στο μοντάζ έβλεπα ότι δεν χρειάζεται αυτό τώρα έδω. Θα είναι εξαιρετικό για τον δεύτερο κύκλο».
  • Ήδη έχει γράψει τα δύο πρώτα επεισόδια του δεύτερου κύκλου, ο οποίος θα παίξει πρώτα στο Netflix και θα ακολουθήσει η προβολή του στο Mega. Αυτό υπολογίζεται στα τέλη του 2023 με αρχές του 2024.

Η ανάρτηση της Μαρίας Καβογιάννη για την είσοδο του Maestro στο Netflix

Όλοι οι ηθοποιοί αποθεώθηκαν για τις υποκριτικές τους ικανότητες, ωστόσο εκείνη που έλαβε ίσως τα περισσότερα αποθεωτικά σχόλια από τον κόσμο και δε από τους χρήστες του twitter για την καθηλωτική ερμηνεία της σε όλα τα επεισόδια της σειράς ήταν αναντίρρητα η Μαρία Καβογιάννη.

Η Μαρία Καβογιάννη με αφορμή την είσοδο της σειράς στο Netflix δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram βίντεο με όλα τα τρέιλερ μαζί,

«Ερχόμαστε κόσμε…Για ταχεία εκμάθηση ξένων γλωσσών… Χριστόφορος Παπακαλιάτης», έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα της ανάρτησή της.