Παράδεισος των Κυριών: Γερό ''χαστούκι'' από τη μοίρα - Ο Ντίνος βλέπει το σημάδι στο σώμα της Μιράντας

Κάπου το έχει ξαναδεί αυτό...

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Παράδεισος των Κυριών: Γερό ''χαστούκι'' από τη μοίρα - Ο Ντίνος βλέπει το σημάδι στο σώμα της Μιράντας

Με νέα επεισόδια επιστρέφουν προσεχώς οι δύο πετυχημένες σειρές του Alpha ''Σασμός'' και ''Παράδεισος των Κυριών'' με τις εξελίξεις και για τις δύο παραγωγές να είναι συνταρακτικές.

Σε ό,τι αφορά τη δεύτερη σειρά, αναμένεται να δούμε έντονα σκηνικά, κάτι που αποκαλύφθηκε από νέο trailer, που κυκλοφόρησε το κανάλι την Πέμπτη 5/1 σχετικά με το νέο επεισόδιο της σεζόν (16/1).

Πιο αναλυτικά, το ένα χτύπημα μετά το άλλο δέχεται ο Ντίνος, ο οποίος δεν πρόλαβε καλά-καλά να συνέλθει από τον γάμο της Αμαλίας με τον Πάρη αλλά και από τα πολλά και αξεπέραστα οικονομικά του προβλήματα, έρχεται ακόμα ένα να προστεθεί, η Λιζέττα.

Από την Μαρία Μεταξητινού

Ο Ντίνος, μετά τον γάμο της Αμαλίας, κάνει σχέση με τη Μιράντα και μάλιστα κρυφά από όλους. Ετσι έχει αρχίσει να δίνει στον εαυτό του την ευκαιρία να ξεχάσει όλη αυτή τη συναισθηματική πίεση που είχε. Η Μιράντα, από την άλλη, δείχνει ευτυχισμένη και παράλληλα ικανή να αποφορτίζει τον Ντίνο από τα χιλιάδες προβλήματά του. Ωστόσο, όλα αυτά έρχονται να ανατραπούν με την εμφάνιση της Λιζέτας.

Ενώ ο Ντίνος πίστευε ότι έχει πλέον απαλλαγεί από την πρώην γυναίκα του που τον απάτησε, έκανε λάθος. Με κάποια κόλπα η Λιζέτα δεν είχε βάλει ποτέ την υπογραφή της στα έγγραφα του διαζυγίου τους, με αποτέλεσμα ο Ντίνος να θεωρείται ακόμα παντρεμένος και η Λιζέτα να είναι η νόμιμη σύζυγός του.

Παράδεισος των κυριών Ντίνος γυναίκα

Το νέο trailer για τη σειρά του Alpha ''Παράδεισος των Κυριών''

Ξαφνικά εμφανίζεται μπροστά του η Λιζέτα και φέρνει τα πάνω- κάτω! Οι διαθέσεις της δεν είναι και τόσο καλές και μόνο προβλήματα έρχεται να δημιουργήσει, καθώς εκτός από μια θέση στην καρδιά του Ντίνου, διεκδικεί και την περιουσία του και φυσικά μέρος από τον «Παράδεισο των κυριών», που όπως θα δούμε στα νέα επεισόδια στις 16 Ιανουαρίου, θα κινδυνεύσει να φύγει και από τα χέρια του Ντίνου (δείτε εδώ ποια είναι η κόρη της Μιράντας).