Τρία Μίλια (9/1): Η Κάτια ξεκινά ξανά τις θεραπείες για την μνήμη της - Θα υπάρξει πρόοδος

Όλα όσα θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο της σειράς του Star

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Τρία Μίλια (9/1): Η Κάτια ξεκινά ξανά τις θεραπείες για την μνήμη της - Θα υπάρξει πρόοδος

Δευτέρα (9/1) σήμερα και η καθημερινή και δραματική σειρά του Star, «Τρία Μίλια» είναι εδώ με ένα ακόμη επεισόδιο. Μπορεί να γίνεται ο κακός χαμός στο νησί της Δρακονήσου, αλλά σήμερα θα δούμε νέα γεγονότα να εκτυλίσσονται με πρωταγωνίστρια της Κάτια και όχι μόνο.

Στο προηγούμενο επεισόδιο (δείτε πως πήγε από τηλεθέαση), η Κάτια ξεφεύγει από τον Θάνο και επιστρέφει μόνη της, στη Δρακόνησο. Ο Στέφανος σοκάρεται, όταν το μαθαίνει. Στην Αθήνα, ο Μάρκος δέχεται έναν θανάσιμο πυροβολισμό. Ο Πέτρος λαμβάνει ξαφνικά μια αναπάντεχη κλήση από τη μητέρα του.

Αναλυτικά οι σημερινές 9/1 εξελίξεις στα «Τρία Μίλια»

Επεισόδιο 144

Ο Πέτρος δέχεται από τη μητέρα του ένα τηλεφώνημα που τον αναστατώνει πολύ. «Τι συμβαίνει; Εσύ άσπρισες ξαφνικά. Ξέρεις φυσικά ότι μπορείς να μου μιλάς για τα πάντα, έτσι δεν είναι;», τον ρωτάει αλλά το αγόρι της δεν είναι σε θέση να της δώσει απάντηση. Η Κάτια ξαναρχίζει τη θεραπεία της, αλλά υπάρχουν ακόμη πολλά κενά στη μνήμη της. Η αστυνομία εξαρθρώνει το κύκλωμα πλαστογραφίας όπου εμπλεκόταν η Σύλβια, αλλά εκείνη έχει καταφέρει να ξεφύγει.

Ο Μιχάλης και η Φωτεινή έρχονται πολύ κοντά ο ένας στον άλλον, αλλά εκείνος νιώθει πολύ αμήχανα επειδή έχει φιλήσει τη Μάνια. «Δείχνεις σαν να σε προβληματίζει κάτι. Μήπως τελικά συνήθισες από το κενό που υπήρξε μεταξύ μας και τώρα δεν με θέλεις δίπλα σου;», του λέει χαριτολογώντας και εκείνος αρέσκεται στο να την κρατήσει σφιχτά στην αγκαλιά του. Ξέρει πως αν μάθει για το φιλί του με τη Μάνια, η αντίδρασή της θα είναι άσχημη. Η Δέσποινα μιλάει με τον Τίμο και του ξεκαθαρίζει τι πραγματικά είχε συμβεί ανάμεσα σε εκείνη και στον Κυριάκο.

Ο δήμαρχος όμως δεν ξέρει αν πρέπει να την πιστέψει. Ο Ευθύμης επισκέπτεται τη Μάνια στο οινοποιείο. Εκείνη του αποκαλύπτει πως ο Μιχάλης τη φίλησε ξανά και εκείνος της λέει ότι η Φωτεινή νοιάζεται ακόμη για αυτόν. Μια μυστηριώδης επισκέπτρια φθάνει στο νησί. Ο Στέφανος γυρίζει από την Αθήνα και επισκέπτεται τη μητέρα του. Εκείνη δεν έχει θυμηθεί τίποτε ακόμη, αλλά όταν ξυπνάει από έναν εφιάλτη, τα πράγματα αλλάζουν…

Τι θα δούμε αύριο 10/1

Επεισόδιο 145

Η Εύα Χάνσεν φτάνει στη Δρακόνησο και παρόλο που γνωρίζει το μέρος καλά, όλα της φαίνονται ξένα. Το μόνο που θέλει είναι να σφίξει στην αγκαλιά της τον Πέτρο, άρα το μόνο που κάνει είναι να ψάξει να τον βρει. Στο μεταξύ, η Κάτια αφηγείται στον Στέφανο έναν εφιάλτη της με πρωταγωνιστή τον ίδιο και εκείνος φοβάται πως η μνήμη της επανέρχεται. Η Δέσποινα ρωτάει τον Τίμο τι συνέβη ανάμεσα σε εκείνον και στη Σύλβια. Η Εύα προσπαθεί να πλησιάσει τον Πέτρο μέσα στο μαγαζί του Χάρη αλλά εκείνος είναι απόμακρος.

Η Μάνια δέχεται ένα τηλεφώνημα από τον πατέρα της και για πρώτη φορά αντιδράει έντονα στις παρατηρήσεις του. Ο Στέφανος προσπαθεί να αποσπάσει πληροφορίες από τον Νικόλα για τις σχέσεις του με τη μητέρα του. Η Βασιλική καταφέρνει να φτιάξει την πρώτη της επιτυχημένη συνταγή, μετά από καιρό. Η Ελένη ρωτάει τον Χάρη για το ερωτικό του παρελθόν και ανακαλύπτει πως κάτι της κρύβει. Ο Μιχάλης προσπαθεί να κρύψει από τη Φωτεινή τις τύψεις του για το φιλί του με τη Μάνια. Ο Τίμος απαλλάσσεται και επισήμως από τις κατηγορίες εναντίον του και το γιορτάζει με τη Δέσποινα και τις κόρες τους.

«Το ήξερα πως θα έρθει η στιγμή της δικής μου αλήθειας. Δεν έκανα ποτέ τίποτα από όσα με κατηγόρησαν, ούτε φυσικά ήθελα ποτέ να κάνω κακό στον τόπο μου. Είστε ό,τι πολυτιμότερο έχω και δεν θέλω αυτό να το ξεχάστε ποτέ». Τα λόγια του επισφραγίζουν τις βαριές αλλά αληθινές κουβέντες του. Η Φωτεινή μαθαίνει από την αστυνομία πως βρέθηκε ο ένοχος για το δυστύχημά της…

Ο Τίμος επισκέπτεται τον Γεράσιμο και την Κάτια και τους ανακοινώνει ότι έχει απαλλαχτεί επίσημα από τις κατηγορίες που του είχαν απαγγελθεί. «Χαίρομαι για εσένα, Τίμο. Καιρός ήταν να φύγει από πάνω σου η σκιά των κατηγοριών. Να υποθέσω πως μπορώ να ελπίζω σε μια ομαλή συνεργασία μαζί σου;», τον ρωτά ο Γεράσιμος και εισπράττει ένα μεγάλο ναι. Εκείνοι ενημερώνουν τον Μιχάλη και τον Στέφανο και τους προκαλούν αναστάτωση. Η Φωτεινή ενημερώνεται από την αστυνομία ότι ο βασικός ύποπτος για το ατύχημά της είναι ο Μάρκος Βενιέρης. Η Λίζα το μαθαίνει και ανακουφίζεται που οι Αρχές είναι αποπροσανατολισμένες.

Τρία Μίλια STAR