Η δική μας οικογένεια (9/1): Η Μυρτώ μετά τις αποκαλύψεις της Αγγελικής ετοιμάζεται να κάνει μια κίνηση ανατροπής

Όλα όσα θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο της σειράς του Open

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Η δική μας οικογένεια (9/1): Η Μυρτώ μετά τις αποκαλύψεις της Αγγελικής ετοιμάζεται να κάνει μια κίνηση ανατροπής

Καταιγιαστικές οι σημερινές 9/1 εξελίξεις για την καθημερινή σειρά του Open, «Η δική μας οικογένεια» με τους πρωταγωνιστές να τρέχουν και να μην φτάνουν με τα όσα θα γίνουν. Ο Αντρέας θα βρεθεί αντιμέτωπος με την δική του αλήθεια, που θα σχετίζεται με τον δικό του πατέρα. Η Μυρτώ θα κάνει κάτι απρόσμενο μετά τα όσα έμαθε για την εγκυμοσύνη της Αγγελικής, απ' όταν ήταν μικρή και όχι μόνο.

Στο προηγούμενο επεισόδιο (δείτε πως πήγε από τηλεθέαση), η υπάλληλος της Πρόνοιας ξαναχτυπάει την πόρτα της οικογένειας Μακρή και βρίσκει εκεί τα πιο ακατάλληλα άτομα, τον Παύλο και τη Μάρθα. Η Αγγελική δίνει αγώνα για να πείσει τη Μυρτώ να μην πει στον Γρηγόρη για τη Νεφέλη, με αποτέλεσμα οι δυο αδελφές να πιαστούν στα χέρια.

Αναλυτικά οι σημερινές 9/1 εξελίξεις στην σειρά «Η δική μας οικογένεια»

Επεισόδιο 66

Η Μυρτώ, μετά τις αποκαλύψεις της Αγγελικής για το μωρό που γέννησε στα δεκαεπτά της και μετά από προτροπή του πατέρα τους αναγκάστηκε να το δώσει για υιοθεσία, αποφασίζει να αντιμετωπίσει τον Γρηγόρη και να τον ρωτήσει γιατί το έκανε αυτό κι αν έχει μετανιώσει για το χαμένο εγγονάκι του.

Ο Αντρέας αποφασίζει κι αυτός να βρεθεί αντιμέτωπος με τη δική του αλήθεια σχετικά με τον δικό του πατέρα. Εξακολουθεί να αμφισβητεί το άρθρο που δημοσιεύτηκε και έκανε γνωστή την εξάρτηση του Σέργιου με τον τζόγο. Έτσι, αποφασίζει να πάει στο καζίνο μαζί με τον Παύλο και την Φωτεινή, για να βρει μόνος του τα πραγματικά στοιχεία.

Κι ενώ ο Δημήτρης αντιμετωπίζει τις δυσάρεστες επιπτώσεις του άρθρου στην εταιρεία και προσπαθεί να κρατήσει τους χορηγούς από το να αποσύρουν τα χρήματά τους και τους εργαζόμενους από το να παραιτηθούν, η Ειρήνη ανησυχεί πιο πολύ για τη σχέση των δυο τους επειδή νιώθει τον Δημήτρη να απομακρύνεται.