Τρία Μίλια (10/1): Ο Στέφανος προσπαθεί να αποσπάσει πληροφορίες από τον Νικόλα για τις σχέσεις του με τη μητέρα του

Όλα όσα θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο της σειράς του STAR

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Τρία Μίλια (10/1): Ο Στέφανος προσπαθεί να αποσπάσει πληροφορίες από τον Νικόλα για τις σχέσεις του με τη μητέρα του

Καταιγιστικές οι σημερινές 10/1 εξελίξεις στην σειρά του Star, «Τρία Μίλια» με πρωταγωνιστή για ακόμη μια φορά, τον Στέφανο που θα σκαλίζει παλιές και απαγορευμένες ιστορίες, της οικογένειας του.

Στο προηγούμενο επεισόδιο (δείτε εδώ πως πήγε από τηλεθέαση), μια μυστηριώδης επισκέπτρια φθάνει στο νησί. Ο Στέφανος γυρίζει από την Αθήνα και επισκέπτεται τη μητέρα του. Εκείνη δεν έχει θυμηθεί τίποτε ακόμη, αλλά όταν ξυπνάει από έναν εφιάλτη, τα πράγματα αλλάζουν.

Αναλυτικά οι σημερινές 10/1 εξελίξεις στην σειρά «Τρία Μίλια»

Επεισόδιο 144

Η Εύα Χάνσεν φτάνει στη Δρακόνησο και παρόλο που γνωρίζει το μέρος καλά, όλα της φαίνονται ξένα. Το μόνο που θέλει είναι να σφίξει στην αγκαλιά της τον Πέτρο, άρα το μόνο που κάνει είναι να ψάξει να τον βρει. Στο μεταξύ, η Κάτια αφηγείται στον Στέφανο έναν εφιάλτη της με πρωταγωνιστή τον ίδιο και εκείνος φοβάται πως η μνήμη της επανέρχεται. Η Δέσποινα ρωτάει τον Τίμο τι συνέβη ανάμεσα σε εκείνον και στη Σύλβια. Η Εύα προσπαθεί να πλησιάσει τον Πέτρο μέσα στο μαγαζί του Χάρη αλλά εκείνος είναι απόμακρος.

Η Μάνια δέχεται ένα τηλεφώνημα από τον πατέρα της και για πρώτη φορά αντιδράει έντονα στις παρατηρήσεις του. Ο Στέφανος προσπαθεί να αποσπάσει πληροφορίες από τον Νικόλα για τις σχέσεις του με τη μητέρα του. Η Βασιλική καταφέρνει να φτιάξει την πρώτη της επιτυχημένη συνταγή, μετά από καιρό. Η Ελένη ρωτάει τον Χάρη για το ερωτικό του παρελθόν και ανακαλύπτει πως κάτι της κρύβει. Ο Μιχάλης προσπαθεί να κρύψει από τη Φωτεινή τις τύψεις του για το φιλί του με τη Μάνια. Ο Τίμος απαλλάσσεται και επισήμως από τις κατηγορίες εναντίον του και το γιορτάζει με τη Δέσποινα και τις κόρες τους.

«Το ήξερα πως θα έρθει η στιγμή της δικής μου αλήθειας. Δεν έκανα ποτέ τίποτα από όσα με κατηγόρησαν, ούτε φυσικά ήθελα ποτέ να κάνω κακό στον τόπο μου. Είστε ό,τι πολυτιμότερο έχω και δεν θέλω αυτό να το ξεχάστε ποτέ». Τα λόγια του επισφραγίζουν τις βαριές αλλά αληθινές κουβέντες του. Η Φωτεινή μαθαίνει από την αστυνομία πως βρέθηκε ο ένοχος για το δυστύχημά της…

Ο Τίμος επισκέπτεται τον Γεράσιμο και την Κάτια και τους ανακοινώνει ότι έχει απαλλαχτεί επίσημα από τις κατηγορίες που του είχαν απαγγελθεί. «Χαίρομαι για εσένα, Τίμο. Καιρός ήταν να φύγει από πάνω σου η σκιά των κατηγοριών. Να υποθέσω πως μπορώ να ελπίζω σε μια ομαλή συνεργασία μαζί σου;», τον ρωτά ο Γεράσιμος και εισπράττει ένα μεγάλο ναι. Εκείνοι ενημερώνουν τον Μιχάλη και τον Στέφανο και τους προκαλούν αναστάτωση. Η Φωτεινή ενημερώνεται από την αστυνομία ότι ο βασικός ύποπτος για το ατύχημά της είναι ο Μάρκος Βενιέρης. Η Λίζα το μαθαίνει και ανακουφίζεται που οι Αρχές είναι αποπροσανατολισμένες.

Τι θα δούμε την Τετάρτη 11/1

Η Μάνια, μετά την απόρριψή της από τον Μιχάλη, έρχεται πολύ κοντά με τον Ευθύμη. Ο Πέτρος έχει χάσει τη γη κάτω από τα πόδια του ύστερα από την εμφάνιση της Εύας και δεν ξέρει πώς να το πει στον Νικόλα. «Θα χαρεί ο πατέρας σου. Μην του κρύψεις την αλήθεια.

Θεωρώ πως κι εκείνος θα θέλει να τη δει μετά από τόσα χρόνια. Μην του στερήσεις αυτή τη χαρά». τον συμβουλεύει η Κλειώ αλλά ο Πέτρος εξακολουθεί να είναι σκεφτικός. Η Ελένη συζητάει ώριμα με τη μητέρα της για το πώς θα είναι στο εξής η σχέση της με τον Τίμο. Η Κλειώ πιάνει τον Τίμο να κρατά τη φωτογραφία με το λογότυπο της Stand Corpos και φαίνεται ότι ξέρει σε ποιον ανήκει η εταιρεία.

Ο Στέφανος αποκαλύπτει στον Μιχάλη το μεγάλο μυστικό της μητέρας τους, που θα ανατρέψει τη ζωή του… Και μόνο στην ιδέα ότι μπορεί πατέρας του να είναι ο Νικόλας, νιώθει ζαλάδα.