Έπαθε σοκ η Ελένη Μενεγάκη - To spoiler που έδωσε ο Πασχάλης Τσαρούχας για την Γη της Ελιάς

Το είπε, δεν κρατήθηκε

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Έπαθε σοκ η Ελένη Μενεγάκη - To spoiler που έδωσε ο Πασχάλης Τσαρούχας για την Γη της Ελιάς

Καλεσμένος στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη ήταν το μεσημέρι της Τρίτης 10/1 ο Πασχάλης Τσαρούχας. Μάλιστα, κατά την διάρκεια της συνέντευξης, η παρουσιάστρια ζήτησε από τον ηθοποιό να δώσει κάποιο σπόιλερ για τη Γη της Ελιάς, στην οποία και πρωταγωνιστεί (δείτε εδώ και ένα σούπερ αποκλειστικό).

Χθες 9/1 μάλιστα καλεσμένος ήταν ο Νίκος Γαλανός, ο οποίος μίλησε για τον ρόλο του, για την επιλογή του να κρατήσει μακριά από τα φώτα την προσωπική του ζωή αλλά και για πολλά ακόμη, ενώ δεν δίστασε να δώσει και μερικά spoilers για τις μελλοντικές κινήσεις του πάτερ φαμίλια των Βρεττάκων.

«Από τα χρόνια της σχολής άρχισα να συνειδητοποιώ κάποια πράγματα μπήκα σε κάποιο βάθος διαβάζοντας και άρχισα να βλέπω διαφορετικά τα πράγματα. Μιλάω για το 1965 και άρχισα να συνειδητοποιώ ότι πρέπει να κάνω αυτό που με ευχαριστεί μέσα στο θέατρο αλλά συγχρόνως αυτό που αφορά τον θεατή είναι η δουλειά μου, η προσωπική ζωή του ηθοποιού δεν πρέπει να αφορά», είπε μεταξύ άλλων ο Νίκος Γαλανός, ο οποίος κι εκείνος με την σειρά του έδωσε μερικά spoils για την σειρά (δείτε εδώ ολόκληρη την συνέντευξή του).

Το spoiler του Πασχάλη Τσαρούχα για την Γη της Ελιάς

Μάλιστα, ο Πασχάλης Τσαρούχας είπε επίσημα στην Ελένη Μενεγάκη πως η Γη της Ελιάς θα πάει και τρίτη σεζόν.

Αρχικά η παρουσιάστρια τον ρώτησε για το ζευγάρι Ιουλία – Στάθης στη Γη της Ελιάς, λέγοντάς του: «Ο κόσμος σας θέλει μαζί. Πιστεύεις ότι η Βάνα Δημητρίου θα σας αφήσει έτσι; Είναι Γενάρης, θα φτάσουμε τέλος Ιουνίου έτσι; Τόσο καλά θα πρέπει να περνάτε εσείς οι δύο;».

Π.ΤΣ.: Έχουμε κι άλλη σεζόν.

Ε.Μ.: Αυτό είναι κάτι που το ακούω εκτός τηλεόρασης, αλλά εντός τηλεόρασης είσαι ο πρώτος που μου το λέει. Και μου αρέσει που το ακούω. Δεν μου το έχει πει κάποιος επίσημα.

Π.ΤΣ.: Ναι, έχουμε τρίτη σεζόν.

Ε.Μ.: Έχουμε τρίτη σεζόν! Ορίστε, να το σπόιλερ.