Έρωτας Φυγάς (12/1): «Δεν ξέρεις πόσο ευτυχισμένο με κάνεις» - Νέα αρχή για την Αλεξάνδρα και τον Ιάσονα

Όλα όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Έρωτας Φυγάς (12/1): «Δεν ξέρεις πόσο ευτυχισμένο με κάνεις» - Νέα αρχή για την Αλεξάνδρα και τον Ιάσονα

Άλλο ένα επεισόδιο του Έρωτα Φυγά έρχεται στο OPEN το απόγευμα της Πέμπτης 12/1 και αφού η Μαργέτα ξέσπασε κατά του Ιάσονα για την δολοφονία του Στέφανου, η Αλεξάνδρα έρχεται να μαζέψει τα σπασμένα του κομμάτια και να κάνει μία νέα αρχή μαζί του, γεμάτη ενθουσιασμό και αγάπη (δείτε εδώ τα νούμερα τηλεθέασης της σειράς).

Όλα όσα θα παρακολουθήσουμε σήμερα 12/1 στον Έρωτα Φυγά

Η ομολογία

Η Αλεξάνδρα είναι αποφασισμένη να δείξει αγάπη στον Ιάσονα και να κάνει μαζί του μια νέα αρχή. «Δεν ξέρεις πόσο ευτυχισμένο με κάνεις», της λέει τότε εκείνος που πλέει σε πελάγη ευτυχίας. Παράλληλα, ο Μήτσος έχοντας κερδίσει ξανά την εμπιστοσύνη της Χαράς, της λέει ψέματα και επιδίδεται στο γνωστό του πάθος, τον τζόγο. Μέσα σε όλα ο Παύλος ομολογεί όσα έκανε κατ’ εντολή του Ιάσονα. Ο Μάρκος το μαθαίνει και οι δύο άντρες έρχονται ξανά αντιμέτωποι ο ένας με τον άλλον και οι δύο με τον θάνατο. Η Μαργέτα και ο Στέφανος συνασπίζονται για να τους γλιτώσουν, αλλά μπροστά στο σκηνικό θα βρεθεί και η μητέρα της Ευγενίας που αρχικά φαινόταν να είχε συμπαθήσει τον Μάρκο.

Νέα συμμαχία

Η Αλεξάνδρα ασκεί πιέσεις στη Μαργέτα για να της πει για ποιο λόγο ήρθε ο Μάρκος στο σπίτι τους οπλισμένος. Την ίδια ώρα ο Ιάσονας πηγαίνει στη χωροφυλακή για να καταγγείλει το περιστατικό της επίθεσης. Ο διοικητής της αστυνομίας αναλαμβάνει την υπόθεση και τα στόματα αρχίζουν να ανοίγουν. Ο Φίλιππος βρίσκει τον Μάρκο κι αφού του ζητήσει συγγνώμη για τη μέχρι τώρα συμπεριφορά του, του κάνει μια πρόταση που ξέρει ότι τον ενδιαφέρει. Στο μεταξύ το φλερτ του Στρατή με τη Στέλλα εντείνεται κι αρχίζει να γίνεται όλο και πιο επικίνδυνο…