Κόβει αδίστακτα τις φλέβες της - Απόπειρα αυτοκτονίας στον Έρωτα φυγά!

Οι συγκλονιστικές εξελίξεις που θα δούμε την επόμενη 16-20/1 εβδομάδα

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κόβει αδίστακτα τις φλέβες της - Απόπειρα αυτοκτονίας στον Έρωτα φυγά!

Καταιγιστικές αναμένονται να είναι οι εξελίξεις που θα σημειωθούν στο επεισόδια της επόμενης (16-20/1) εβδομάδας στην σειρά του OPEN, Έρωτα Φυγά (δείτε εδώ τις αποψινές 12/1 εξελίξεις) καθώς μια πρωταγωνίστρια κόβει τις φλέβες της, κάνοντας απόπειρα αυτοκτονίας!

Οι εξελίξεις της επόμενης 16-20/1 εβδομάδας στον Έρωτα Φυγά

Δευτέρα 16/1

Μέσα σε κλίμα αγάπης ο Μάρκος με την Ευγενία αρραβωνιάζονται, ενώ η Αλεξάνδρα μαθαίνει ότι ο Ιάσονας έβαλε να κόψουν τα φρένα του Μάρκου. «Πώς μπόρεσες να το κάνεις αυτό; Εβαλες να τον σκοτώσουν;», του φωνάζει. Καθώς δεν το χωράει ο νους της, παίρνει το παιδί και πηγαίνει στο σπίτι του Μάρκου αποφασισμένη να του αποκαλύψει τα πάντα. Στο κατόπι της ο Ιάσονας τη διεκδικεί από τον Μάρκο που της παρέχει προστασία. Η κατάσταση καταλήγει για μια ακόμη φορά σε εμπόλεμη ζώνη και ο Μάρκος τραυματίζεται σοβαρά. Ο Ιάσονας σκέφτεται να φύγει από τη χώρα, ενώ η Ευγενία συνειδητοποιεί ότι ο Μάρκος με την Αλεξάνδρα αγαπιούνται ακόμα. Με τα όσα έχουν συμβεί, η Μαργέτα φυλακίζει πλέον οριστικά την Αλεξάνδρα. «Δεν θα φύγεις πότε από εδώ. Πάρ’ το απόφαση μια για πάντα. Και θα φροντίσω εγώ γι’ αυτό», είναι τα λόγια της.

Τρίτη 17/1

Ο Στέφανος συμπαραστέκεται στη Μαργέτα που αισθάνεται άσχημα για τη συμπεριφορά του Ιάσονα και τα τελευταία γεγονότα. «Ο Μάρκος είναι καλά. Δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας», την ενημερώνει. Την ίδια στιγμή ο Μάρκος ανοίγει τα μάτια του και η Ευγενία είναι δίπλα του. Ομως η Μαριάννα, η φίλη της, δεν έχει την ίδια γνώμη. «Δεν βλέπεις ότι δεν έχει μέλλον αυτή η σχέση; Τι δουλειά έχεις εσύ με αυτόν τον άνθρωπο; Από τη μια βλέπεις ότι αγαπάει ακόμα την Αλεξάνδρα και από την άλλη βρίσκεται συνέχεια μπλεγμένος», της επισημαίνει και την πείθει πως πρέπει να τον αφήσει και να φύγουν. Στο μεταξύ η Αλεξάνδρα σε άθλια κατάσταση κλαίει απεγνωσμένη που είναι μακριά από το μωρό της αφού της το έχουν πάρει για μια ακόμη φορά. Ομως η Ρηνιώ που κρυφακούει, μαθαίνει πού έχει κρύψει το μωρό το Ιάσονας και της το λέει. Ξεκινάνε να πάνε να το βρουν αλλά ο Ιάσονας τις προλαβαίνει…

Τετάρτη 18/1

Η Ρηνιώ, για να μη χάσει την ανθρωπιά της, αποφασίζει να παραιτηθεί από το αρχοντικό και πιάνει δουλειά στην Ελπίδα. Παράλληλα ο Μάρκος μαθαίνει ότι η Αλεξάνδρα τον επισκέφθηκε για να του πει ότι ο Ιάσονας του έκοψε τα φρένα και δεν μπορεί να καταλάβει τη συμπεριφορά της. «Γιατί να το κάνει αυτό αν δεν ενδιαφέρεται για μένα;», ρωτάει τον Στέφανο. Κι ενώ αυτά συμβαίνουν, ο άντρας που πυροβόλησε τον Παράσχο και τη Μαργέτα παραδίδεται στη χωροφυλακή και η Μαργέτα ησυχάζει που δεν είναι ο Ιάσονας, στην πορεία όμως θα διαψευστεί. Η Ελπίδα πάλι ανακαλύπτει ότι ο Μήτσος είναι ζωντανός και τον κρύβει η Χαρά. Μέσα σε όλα ο Ιάσονας παίρνει όλα τα πράγματα του μωρού από το σπίτι και λέει στην Αλεξάνδρα ότι το έχει στείλει εκτός Ελλάδος, κάνοντάς τη να περάσει τη γραμμή των ορίων της.

Πέμπτη 19/1

Η Αλεξάνδρα γράφει ένα αποχαιρετιστήριο γράμμα στον Μάρκο. Το δίνει στη Ρηνιώ να του το δώσει. Εκείνη το δίνει στον ταχυδρόμο που το αφήνει έξω από το σπίτι του. Το βρίσκει η κόρη της Παναγιώτας που έχει αργήσει για το σχολείο και το βάζει στην τσάντα της. Την ίδια ώρα η Αλεξάνδρα κόβει τις φλέβες της. Η Μαργέτα, που βρίσκει το δωμάτιο της νταντάς κλειδωμένο, με τη βοήθεια της Γεωργίας και του Στρατή παραβιάζουν την πόρτα και τη βρίσκουν. Ο Στρατής πηγαίνει και φέρνει από το νοσοκομείο τον γιατρό Μπαξεβάνη. Εκείνος σταματάει την αιμορραγία αλλά λέει στη Μαργέτα: «Δεν πρέπει να μείνει η νύφη σας εδώ. Πρέπει να τη μεταφέρετε σε ψυχιατρική κλινική. Η κατάστασή της είναι ασταθής». Η Βάσω, η Στέλλα και η Ελπίδα προσπαθούν να καταλάβουν τι συμβαίνει. Ο Μάρκος διαβάζει το γράμμα της Ευγενίας που του λέει πως φεύγει και τον αφήνει και ξεκινάει μαζί με τον Στέφανο να πάει να τη βρει. Ο διοικητής της αστυνομίας πάει με τη σειρά του στο γραφείο του Ιάσονα και τον συλλαμβάνει για την απόπειρα δολοφονίας του Μάρκου.

Παρασκευή 20/1

Μετά την απόπειρα αυτοκτονίας της Αλεξάνδρας, η Μαργέτα βρίσκεται σε πολύ κακή ψυχολογική κατάσταση καθώς καλείται να πάρει μια πολύ δύσκολη απόφαση για το μέλλον της. Ο Ιάσονας βρίσκεται στο κρατητήριο και κρατείται παρά τη θέληση του, ενώ η φήμη του στην περιοχή δέχεται μεγάλο πλήγμα. Στο μεταξύ ο Μάρκος ψάχνει να βρει την Ευγενία για να της μιλήσει και να την πείσει να γυρίσει πίσω σ’ αυτόν, ενώ η Στέλλα βρίσκει την ευκαιρία που ψάχνει για να έρθει ακόμα πιο κοντά με τον Στρατή.