Ο Παράδεισος των Κυριών: «Θα υπάρξουν κι άλλες δολοφονίες! Δεν ξέρω πόσο σύντομα, γιατί έχουμε...» - Το spoiler του Μιχάλη Πανάδη και της Ειρήνης Βαλατσού

Ο κακός χαμός πάλι στην σειρά...

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Ο Παράδεισος των Κυριών: «Θα υπάρξουν κι άλλες δολοφονίες! Δεν ξέρω πόσο σύντομα, γιατί έχουμε...» - Το spoiler του Μιχάλη Πανάδη και της Ειρήνης Βαλατσού

Το πρωί της Πέμπτης (12/1) στην πρωινή εκπομπή «Super Κατερίνα» προβλήθηκαν οι δηλώσεις του Μιχάλη Πανάδη και της Ειρήνης Βαλατσού. Οι νεαροί ηθοποιοί που συμμετέχουν στην καθημερινή σειρά του Alpha, «Ο Παράδ3εισος των Κυριών», που πριν από λίγα 24ωρα πάρθηκε μια σημαντική απόφαση για την σειρά (δείτε εδώ την ανακοίνωση) μίλησαν για όλους και για όλα.

Φυσικά, ο Γιάννης Πουλόπουλος δεν μπορούσε να τους αφήσει να φύγουν χωρίς να μάθει κάτι για την καθημερινή και απογευματινή σειρά. Επιπλέον, αναφέρθηκαν και στον Γιώργο Καπουτζίδη, αλλά και την Λένα Δροσάκη με τον Πέτρο Φιλιππίδη, για τα όσα συμβαίνουν (δείτε εδώ τα λόγια τους).

Τα spoiler για τον «Παράδεισο των Κυριών» απο τους Πανάδη και Βαλατσού

Λίγες μέρες πριν από τη μεγάλη επιστροφή της σειράς «Ο Παράδεισος των κυριών», ο Μιχάλης Πανάδης και η Ειρήνη Βαλατσού, ο Πασχάλης και η Ζαχαρούλα από τον «Παράδεισο των κυριών», μίλησαν στον Γιάννη Πουλόπουλο και την κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα», για όλα.

Για τον έρωτα της Ζαχαρούλας με τον Ντίνο

Ειρήνη Βαλατσού: «Δεν ξέρω με ποια θα καταλήξει ο Ντίνος.. Δεν θα δώσω εγώ το spoiler για τον Ντίνο, τη Μιράντα και την Αμαλία..»

Για τη ληστεία που γίνεται στο πολυκατάστημα

Μιχάλης Πανάδης: «Ο ληστής δεν είναι κάποιος που ξέρουμε, κρύβει καλά τα χαρακτηριστικά του.. Δεν ξέρουμε ποιος μπορεί να τον έχει βάλει..»

Ειρήνη Βαλατσού: «Δεν θα είναι τόσο αναίμακτη αυτή η ληστεία..»

Για τις εξελίξεις στη σειρά

Μιχάλης Πανάδης: «Θα υπάρξουν κι άλλες δολοφονίες! Δεν ξέρω πόσο σύντομα, γιατί έχουμε ακόμα πολύ μέλλον μπροστά μας..».

Όσον αφορά στη νέα γυναίκα που εμφανίζεται στη σειρά, αναφέρει: «Είναι μια γυναίκα που σχετίζεται με τον Ντίνο Παπακώστα. Θα μπορούσε να έρθει για να τα βρει με τον Ντίνο, αλλά δεν έρχεται γι’ αυτό..»

Για τη σχέση του με την Τζένη: «Επιτέλους ζευγαρώνει ο Πασχάλης με την Τζένη μετά από πολλές αποτυχημένες προσπάθειες..»