«Αυτό δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό! Ξέρω πως...» - Αποκλειστική αποκάλυψη από τον Στάθη Μαντζώρο για τον Σασμό

«Έχουν μια όμορφη σχέση οι δυο τους»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Αυτό δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό! Ξέρω πως...» - Αποκλειστική αποκάλυψη από τον Στάθη Μαντζώρο για τον Σασμό

Χαρούμενος για τη διαμονή του στην Ανω Ποριά φαίνεται πως είναι και φέτος ο Παντελής Αγγελάκης και ο Στάθης Μαντζώρος που τον υποδύεται με μαεστρία, δεν ξεχνά να αναφέρει στην Κατερίνα Παπαγιαννοπούλου και στο περιοδικό Tv24 τις αλλαγές που θα προκύψουν σύντομα στον χαρακτήρα του, στη σειρά Σασμός.

Απόσπασμα από την συνέντευξη του Στάθη Μαντζώρου

Καμία σχέση ο ήρωάς σας την περασμένη σεζόν με τη φετινή...

«O Παντελής βγάζει φέτος διαφορετικές πτυχές του χαρακτήρα του, χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν είναι συνεπής σε αυτά που λέει και κάνει. Εχουμε και φέτος εξαιρετικό υλικό να παίξουμε. Κακά τα ψέματα, το καθημερινό είναι απαιτητικό και πρέπει να τροφοδοτείς τον τηλεθεατή με νέες ιστορίες και περιπέτειες».

Ως προς τι έχει αλλάξει φέτος ο Παντελής;

«Με γνώμονα τα βιώματα από τον πατέρα του, προσπαθεί να δημιουργήσει μια γέφυρα επικοινωνίας και κατανόησης με τους γύρω του και τα παιδιά του».

Παρ’ όλα αυτά, δεν τον έχουμε δει ακόμα κοντά στα παιδιά του!

«Σιγά-σιγά θα γίνουν όλα. Θα μαλακώσει ο ήρωάς μου. Ο Παντελής είναι μια ήσυχη δύναμη, ειδικά όταν ένα πρόβλημα του χτυπάει την πόρτα. Ακόμα και στον τρόπο που διεκδικεί».

Προς το παρόν όμως, πέρα από τα προβλήματα με τα παιδιά του, έχει να αντιμετωπίσει και τη φυγή της γυναίκας του. Η οποία μάλιστα θα μείνει με την κόρη της στο σπίτι του Λευτέρη.

«Εχει πέσει μια μικρή βόμβα στην οικογένεια Αγγελάκη που αφορά στα χρωστούμενα από το δάνειο που πήρε ο Παντελής για να βοηθήσει το σπίτι του και τα παιδιά του. Μετά από αυτό, οι σχέσεις τους δεν θα είναι ίδιες. Θα δείξει αν τελικά θα φύγει. Το ζητούμενο πάντως είναι ότι οι σχέσεις όλων στο τέλος θα έχουν καλυτερεύσει σε όλα τα επίπεδα».

Σε αυτό θα συμβάλλει φυσικά και η βοήθεια του Μανόλη προς τον πατέρα του, σωστά;

Διαβάστε επίσης: Ένα ματωμένο όπλο αλλάζει την ζωή της Βασιλικής - Νέα στυγερή δολοφονία στον Σασμό

«Ο Μανόλης έκανε μια υπέρβαση και ο Παντελής καταλαβαίνει πως ο γιος του είναι περισσότερο άντρας από όλους τους άντρες του χωριού. Θα διαπιστώσει ο Παντελής πως το λέει η ψυχή του και αυτό για εκείνον θα σημαίνει πολλά. Ο Μανόλης θα γίνει Παντελής και ο Παντελής Μανόλης. Θα καταλάβει ο ένας τον άλλον».

Το γεγονός όμως ότι τα χρήματα τα ζήτησε από τον Ευθύμη Φαρμάκη, έναν άνθρωπο της νύχτας, μήπως φέρει προβλήματα στην οικογένεια;

«Αυτό δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό. Ξέρω μόνο πως μετά από αυτό το περιστατικό, ο Παντελής θα έκανε τα πάντα γι’ αυτό το παιδί».

Και σε ό,τι αφορά στη Θοδώρα;

spoil Μαντζώρου για τον Σασμό

«Εχει αποδείξει ο Παντελής πως έχει συναισθήματα και για την κόρη του. Απλά στη συγκεκριμένη περίπτωση εμπλέκεται και τρίτο πρόσωπο, ο Λευτέρης».

Θα τον αποδεχτεί τον Λευτέρη;

«Πιστεύω πως ο Παντελής έχει ανοίξει. Εχει αρχίσει και κατανοεί. Σιγά-σιγά με τον τρόπο του. Αν ο Παντελής ήταν σχήμα, θα ήταν βράχος. Δεν μπορεί λοιπόν ένας βράχος να αλλάξει αμέσως. Σιγά-σιγά θα λειάνουν οι γωνίες του. Υπάρχει θέληση».

Θα τους παντρέψουμε τελικά;

«Δεν το γνωρίζω ως Στάθης. Ως Παντελής πάντως, θα το ήθελα πολύ».

Λέγεται πως ο Μανόλης θα τα βρει με την Τζένη.

«Η αλήθεια είναι πως ο Παντελής θα γνωρίσει καλύτερα την Τζένη και θα τη συμπαθήσει. Και ο Παντελής, όταν γνωρίζει έναν άνθρωπο, τον κατανοεί κιόλας».

Εφόσον λέτε πως πατέρας και γιος θα έρθουν πολύ κοντά και με δεδομένο πως ο Μανόλης έχει δει τον δολοφόνο του Στεφανή, υπάρχει περίπτωση να το συζητήσουν;

«Δεν το ξέρω αυτό. Δεν έχω κάτι τέτοιο στα χέρια μου. Σίγουρα πάντως μετά από όλα αυτά ο Μανόλης θα μπορεί να εκμυστηρευτεί διάφορα στον πατέρα του. Τόσο πολύ θα αλλάξει η σχέση τους».

Θα φτάσουμε σύντομα στον σασμό;

«Θα υπάρξουν μικροί σασμοί μέχρι να φτάσουμε στον μεγάλο, όπου θα κυριαρχήσει η κατανόηση και η αγάπη».

Θα έρθει κοντά με κάποιον άλλο ήρωα;

«Είναι πολύ δεμένος με τον κουμπάρο του τον Παύλο. Εχουν μια όμορφη σχέση οι δυο τους. Θα έλεγα πως ο Παντελής επηρεάζεται από τον Παυλή».